Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ех у квалификацијама...ћути можда је и боље што нисмо прошли ко зна шта би данас било. Можда би потукли неславне рекорде са разних првенстава...Аргентина, Холандија 0-6 и 1-6...није то пријатно...
To se nikad ne zna !

IMG-c597736bfe204168493deaef753234c8-V.jpg

Mi smo Portugal pobedili u kvalifikacijama
Da.
Medjutim, taj Portugal je pobedio 6:1 reprezentaciju protiv koje smo mi pali psihicki 15 minuta nakon zreba grupa i fizicki u 60-oj minuti utakmice.

Santos selektor Portugala je veceras ostavio na klupi jednog od najboljih igraca svih vremena a uveo mladog napadaca Ramosa koji je zabio tri gola na utakmici. Dok Piksi ne moze srediti dvojicu klipana jer je jedan drugom ***** zenu. Piksiju dati momentalni otkaz i dovesti nekog stranog strucnjaka inace ce nam propasti prilicno talentovana generacija igraca

Da.
Medjutim, taj Portugal je pobedio 6:1 reprezentaciju protiv koje smo mi pali psihicki 15 minuta nakon zreba grupa i fizicki u 60-oj minuti.

Santos selektor Portugala je veceras ostavio na klupi jednog od najboljih igraca svih vremena a uveo mladog napadaca Ramosa koji je zabio tri gola na utakmici. Dok Piksi ne moze srediti dvojicu klipana jer je jedan drugom ***** zenu. Piksiju dati momentalni otkaz i dovesti nekog stranog strucnjaka inace ce nam propasti prilicno talentovana generacija igraca
Aj ne brboci

Ovi klonovi postaju mučni...

Ti jos veruješ u te splacine o njihovim fufama?

Da.
Medjutim, taj Portugal je pobedio 6:1 reprezentaciju protiv koje smo mi pali psihicki 15 minuta nakon zreba grupa i fizicki u 60-oj minuti utakmice.

Evo tebe će da poslušaju ;)

Aj ne brboci

Ovi klonovi postaju mučni...

Ti jos veruješ u te splacine o njihovim fufama?
Ajde, ne k.enjaj.
Nebitno, j.ebao ili ne, i sam vidis od koga su ispali, otresla ih ekipa koja je primila sest komada u osmini. Svaku utakmicu posle sat igre nisu vise mogli hodati po terenu. Jako lose pripremljena ekipa i takticki i fizicki, a psihicki pukli mesecima pre prvenstva jer vuku traumu zbog dvojice siptara u ekipi. Na kraju si dobio to sto si dobio, jedna od najlosijih reprezentacija na prvenstvu, nema i ne postoji opravdanje za to.

Jes da nas izbacili ovi iz šipcerland, al za utehu nam bar da nismo petardirani
Potrošili im se glavni igrači protiv Srbije lol Ako cu da biram, radje ispadanje od njih nego petardiranje od Portugala
Ništa to ne mora značit. Možda bi Pepe u 10 min krivo uklizao i dobio crveni. Možda bi vi poveli 2:0....teško, ali u nogometu je sve moguće. Zato i je najveći sport. A ova logika ako su njih ovako kako bi tek onda nas u nogometu ne pije vodu. jedan dan, jedna utakmica, 90 minuta.

To je ekipa sa Politike.
Ako se ne slažu sa tobom, nemaju argument... onda si ti Hrvat ili Šiptar.
Da ih prebace 5000 godina u budućnost, prvo će da pitaju gde su Šiptari i Hrvati... Pajser Brigada...
Šta ja znam , lepo sam napisala da se ne razumem u fudbal , ali gledala sam i ja ponešto od fudbala u životu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back