Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.160
Svet se smejao Šiptarima.. ne verujem da se nama neko smejao.. bruka je ovo večeras tetrebe![]()
Nama se pre krstili na bravurama (ne)odbrane protiv mocnog Kameruna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svet se smejao Šiptarima.. ne verujem da se nama neko smejao.. bruka je ovo večeras tetrebe![]()
To se nikad ne zna !Ех у квалификацијама...ћути можда је и боље што нисмо прошли ко зна шта би данас било. Можда би потукли неславне рекорде са разних првенстава...Аргентина, Холандија 0-6 и 1-6...није то пријатно...
Da da vidimo!To se nikad ne zna !
Ne lupaj brt
Da.Mi smo Portugal pobedili u kvalifikacijama
Nadam se mecu Brazil - Francuska. Finale iz snova!Samo da neko napuca ovaj Brazil i to bi bilo to . Jedino sam volela onog Ronalda što je sad buca , nasmejan , fenomenalan fudbaler bio.
Зашто се свет смејао вама шиптарима. Нисам пратио утакмицу.Svet se smejao Šiptarima.. ne verujem da se nama neko smejao.. bruka je ovo večeras tetrebe![]()
Зашто се свет смејао вама шиптарима. Нисам пратио утакмицу.
Aj ne brbociDa.
Medjutim, taj Portugal je pobedio 6:1 reprezentaciju protiv koje smo mi pali psihicki 15 minuta nakon zreba grupa i fizicki u 60-oj minuti.
Santos selektor Portugala je veceras ostavio na klupi jednog od najboljih igraca svih vremena a uveo mladog napadaca Ramosa koji je zabio tri gola na utakmici. Dok Piksi ne moze srediti dvojicu klipana jer je jedan drugom ***** zenu. Piksiju dati momentalni otkaz i dovesti nekog stranog strucnjaka inace ce nam propasti prilicno talentovana generacija igraca
Tika takaШпанци 1019 додавања...0 голова...![]()
Portugal ide u finaleN
Nadam se mecu Brazil - Francuska. Finale iz snova!
Evo tebe će da poslušajuDa.
Medjutim, taj Portugal je pobedio 6:1 reprezentaciju protiv koje smo mi pali psihicki 15 minuta nakon zreba grupa i fizicki u 60-oj minuti utakmice.
Santos selektor Portugala je veceras ostavio na klupi jednog od najboljih igraca svih vremena a uveo mladog napadaca Ramosa koji je zabio tri gola na utakmici. Dok Piksi ne moze srediti dvojicu klipana jer je jedan drugom ***** zenu. Piksiju dati momentalni otkaz i dovesti nekog stranog strucnjaka inace ce nam propasti prilicno talentovana generacija igraca
Žvaći taj sendvič i mani se polemike
Svoje si znanje pokazao. Diletant ko I piksi.
OK sas si presvuko gaće ali si i dalje diletant.
Ajde, ne k.enjaj.Aj ne brboci
Ovi klonovi postaju mučni...
Ti jos veruješ u te splacine o njihovim fufama?
I sad nek neko objasni što se na ovaj post podrugljivo smeje pop 80?Samo da neko napuca ovaj Brazil i to bi bilo to . Jedino sam volela onog Ronalda što je sad buca , nasmejan , fenomenalan fudbaler bio.
Ništa to ne mora značit. Možda bi Pepe u 10 min krivo uklizao i dobio crveni. Možda bi vi poveli 2:0....teško, ali u nogometu je sve moguće. Zato i je najveći sport. A ova logika ako su njih ovako kako bi tek onda nas u nogometu ne pije vodu. jedan dan, jedna utakmica, 90 minuta.Jes da nas izbacili ovi iz šipcerland, al za utehu nam bar da nismo petardirani
Potrošili im se glavni igrači protiv Srbije lol Ako cu da biram, radje ispadanje od njih nego petardiranje od Portugala
Šta ja znam , lepo sam napisala da se ne razumem u fudbal , ali gledala sam i ja ponešto od fudbala u životuTo je ekipa sa Politike.
Ako se ne slažu sa tobom, nemaju argument... onda si ti Hrvat ili Šiptar.
Da ih prebace 5000 godina u budućnost, prvo će da pitaju gde su Šiptari i Hrvati... Pajser Brigada...
Ni oni se ne razumeju, sve gledaju kroz politiku.Šta ja znam , lepo sam napisala da se ne razumem u fudbal , ali gledala sam i ja ponešto od fudbala u životu
Ali da vi tako igrate razapeli bi izbornika, ko god bio. Ako bi prošli ajde, ali zamisli da ste igrali kao Maroko i ispali. Jel nije Maroko Batađorizam par exellance?To je već sistem, a ne kao mi.