Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iznenađujuće za Švicarsku da se ovako raspada cijeli turnir.
Ne lupaj

Nije ovo Srbija i piksi BEZ ODBRANE

Taj srpski napad bi I tvoju hr razbusio ko švajcarski sir...

Drugo, mi smo Portugal cepnuli u lisabon a portugal siluje alpske siptare

Samo da smo imali odbranu....

Ps

Odbrana portugal je prljava ekipa u odbrani, ciganski ko španci brazilci...

Biju, embolo će dobiti ozbiljne batine.

A protiv srbije se non salatno ušetao u gol, čak i bek Rodriguez je soartao po levoj strani bez ikakvih problema. A a sad ne sme da predje maltene 30 m dalje od svog gola....

Ko kaže da se ne može nositi? Nije se sam poslao na posudbu, nit se sam stavio na klupu. A očekivati od napadača od 19 godina da ne promašuje šanse je potpuno ludilo.
Daj Bože da si u pravu i da Ljubičić nastavi sa dobrim partijama u Austriji i kasnije u nekoj jačoj ligi. On, Beljo i Šimić bi tribali biti budućnost naše reprezentacije na pozicijama centarfora, Dalić ih mora zvati što prije, a ne da ovisimo o nekom tamo Budimiru koji je u zadnjih 20 utakmica zabio 1 gol ili o Petkoviću i Livaji koji su u najboljim godinama a ne mogu se maknuti dalje od hrvatske lige. Ono što me zabrinjava su i krila također. Kad odu Perišić i Oršić tko će ih zamijeniti? Jedino tu vidim Biuka ali on se mora konačno probuditi i prestati padati na pod prilikom svakog duela kao balerina, nije više dite, ima 20 godina, pogledaj Gvadiola što radi a ima isto toliko godina.

Пепе 39 година......а ми се Банета решили са 34.
С обзиром каква стока вечно седи у савезу и нисмо могли много боље да прођемо ни сада ни пре 4 ни пре 12 година. Драже су им фотеље него успех националног тима. Права стока од људи, са дна каце, талог

Daj Bože da si u pravu i da Ljubičić nastavi sa dobrim partijama u Austriji i kasnije u nekoj jačoj ligi. On, Beljo i Šimić bi tribali biti budućnost naše reprezentacije na pozicijama centarfora, Dalić ih mora zvati što prije, a ne da ovisimo o nekom tamo Budimiru koji je u zadnjih 20 utakmica zabio 1 gol ili o Petkoviću i Livaji koji su u najboljim godinama a ne mogu se maknuti dalje od hrvatske lige. Ono što me zabrinjava su i krila također. Kad odu Perišić i Oršić tko će ih zamijeniti? Jedino tu vidim Biuka ali on se mora konačno probuditi i prestati padati na pod prilikom svakog duela kao balerina, nije više dite, ima 20 godina, pogledaj Gvadiola što radi a ima isto toliko godina.
Dobro, jbt. pa nitko nema Gvardiola na svakoj poziciji. Pričaš o TOP 5 stoperu na svijetu. I ti očekuješ od Biuka da postane taj nivo samo na krilu? Takvog imaš 1 u momčadi, ako te posere dvojicu. Govorim o zemlji veličine Hrvatske. Beljo mora ili zabijat hrpu golova u HNL-u (20-ak) ili otići van. S 10 -15 golova u sezoni poziv neće dobit. Plus mislim da je poslije SP prvi na redu Musa iz Benfice da ga se proba. Oršić ovako i onako igra malo minuta jer ima Perišića ispred sebe. Mislim da će nova generacija biti jaka iza, a malo slabija u vezi i naprijed. Kad se luka oprosti moguće da ćemo probat 352. Grbić (nadajmo se da će naći klub)-Gvardiol, Šutalo, Stanišić-Sosa, Brozović, Kovačić, Majer, Juranović-Kramarić, Špic

Da petković nema tu falingu, nikad ne bi igrao u Dinamu. Da mu je forma stalno na nivou Slovačka vani, Mađarska u Splitu, Bodo, Chelsea, Škotska na EURU.... on bi igrao u nekom od klubova iz gornje polovice neke od Liga 5. Livaja je tek s 26 godina "odrastao". Uzeo naslov u Grčkoj s AEK-om, bio najblji igrač grčke lige, došao u Hajduk, najbolji strijelac i igrač u HNL-u. Ali on tu više napredovat ne može jer u 90% utakmica radi šta hoće. On mora van da bi napredovao i postao bolji. Sad, ima li on želju za tim, ne znam. Al vjerujem da ako hajduk ne uđe u skupine sljedeće ljeto da će ić van. Jer nema smisla ostajat onda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back