Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drito kako sam predvidio. A u Hakimiju, Mazraouiju i Ziyechu imaju idealne igrače za tu taktiku.
Jbg oni su ZASLUŽENO bili prvi u vašoj grupi.

Belgiju su recimo pocepali moglo je biti i 3-0

A belgiju ste vi jedva preživeli.

Dakle zasluženo prvi su.

Sad zavisi imaju li sreće na penalima...

Evo I njih spasla stativa ko rvate...

Mani ti kanadu I belgiju i dal je neko pokraden ili nije. To je tvoje mišljenje a možda nečije nije. Nagađanja.

Lukaku I tri zicera plus stativa belgije su činjenica da ste veoma srećno izbegli u toj utakmici poraz i samim tim eliminsciju.

Evo ovaj Maroko je do sad više pokazao od vas pa i da ne prodje. Odigrao je egal sa špancima pocepao belgiju.
Znači vi niste pokradeni 2018. protiv Švicarske? Ako misliš da jeste, to je tvije mišljenje, a možda nečije nije.
Curtois je isto obranio neke udarce na utakmici protiv nas. Belgija je ukupno u okvir puknula 3 puta, Hrvatska 4. Belgijski igrači su blokirali 5 udaraca, hrvatski 1. Da li su Belgijanci, tj. Lukaku imali šansu utakmice? Jesu. da li su nas razbili kako ti to pokušavaš prikazati? Nisu.
Protiv nas Maroko nije pokazao više. Imali smo loptu u posjedu 65% utakmice i 2 udarca u okvir, kao i oni. Ali najbolju šansu na utakmici je imao Vlašić.
I ovo je stvarno zadnje od mene na temu sreća/zaslužili/nezaslužili/šbbkbb

Mi ćemo ući u finale sv prvenstva kada jednom prodjemo grupu za početak (da sredimo odbranu kada piksi shvati da i to moraš imati)
I kada budemo imali kostur kao vi u Rusiji.

Danska Rusija....

No problemo, samo potrajaće, s. ranja se ne dešavaju bas toliko često ili čuda....

E kad se to namesti eto nas u finalu

A i vas opet...

Evo imate priliku sad velesilo daliceva. Sad nema više lude sreće oko kostura... Izvolite u osam ste ne bitno kako ste došli tu ajte sad do finala?

E pa sad je isto tako jasno svima pa i tebi da nema šanse za to.....

Zasto?

Pa ispred vas je Brazil a ne neke danske i rusije...
Pa jbt. jel možemo o Svjetskom prvenstvu 2022. barem malo. Il nek moderatori otvore Hrvatska 2018. pa pišite tamo do mile volje. kako se tebi samom više da.

Bounou.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back