dalmata
Domaćin
- Poruka
- 3.098
što nisi za Španjolsku, oni slu lošijiNavijam za slabijeg..." slabijeg" . Sad sam za Maroko. Samo da Brazil ne uzme titulu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što nisi za Španjolsku, oni slu lošijiNavijam za slabijeg..." slabijeg" . Sad sam za Maroko. Samo da Brazil ne uzme titulu .
Ne znam , ne volim dominaciju , neka pobede i druge ekipe . Šteta za Japan ,Koreju itd.što nisi za Španjolsku, oni slu lošiji
Marokonije, španjolska je
To sam i ja napisao na početku. 1. da su premladi 2. Da nemaju pravog golgetera. Oni će 2026. bit u prajmu ko Englezi 2022. a ne 2018.
Japan nije zaslužio da bude tu.Ne znam , ne volim dominaciju , neka pobede i druge ekipe . Šteta za Japan ,Koreju itd.
imali su 2 100postotne prilike jedan na jedanMaroko u četvrt finalu na HRVATSKI NACIN
znali su da drugačije ne možeš, ziheraski uz koju kontru ako u eras, brani se 120 minuta i prodaji na PENALE
danima su se spremali za ovo. Vežbali penale I golmana.... To se videlo
Kockasti su postali školski primer kako ne moraš biti bolji da bi prošao....
Penali bato
Puno teže doduše.maroko ako bude igro ovako moze proci i portugal..
To se već ne razumem da li su ili nisu zaslužili ali su mi simpatični.Japan nije zaslužio da bude tu.
Kalkulisanje spanije oh je dovelo do meča sa hr.
A hr je dovukao LUKAKU i stativa.
Na vas nacinimali su 2 100postotne prilike jedan na jedan
Al to nije tiki taka. Kako su trebali igrati? Ovima jedan blok na 16 metara, drugi na 30. Svih 11 igrača iza lopte. Što su španjolci trebali odigrati, kako ih probit. Ako znamo da na ovako dominantan posjed igraju zadnjih 15ak godina.Spanija sa forsiranjem tika-take nema buducnost.
što japan: i oni su na procjenama bili favoriti. mi hrvati smo po svim statistikama u osmini finala bili najgpra ekipaNe znam , ne volim dominaciju , neka pobede i druge ekipe . Šteta za Japan ,Koreju itd.
Videćemo u petak kako se takvi ziher sistemi siluju....Al to nije tiki taka. Kako su trebali igrati? Ovima jedan blok na 16 metara, drugi na 30. Svih 11 igrača iza lopte. Što su španjolci trebali odigrati, kako ih probit. Ako znamo da na ovako dominantan posjed igraju zadnjih 15ak godina.
drago mi je da uživaš u Hrvatskom porazu iako utakmica nije ni počelaVidećemo u petak kako se takvi ziher sistemi siluju....
U 16 h
Fk beli kreč (PENALTIK) - Brazil
Dion Drena Beljo, Roko Šimić i Marin Ljubičić pogotovo ovaj prvi se dobro razvijaju i mogli bi uskoro dostojno zamijeniti Mandžukića, Olića, Kramarića.Otkrio si toplu vodu. Hrvatska nema napad od odlaska Kramarića.
Ako budemo igrali kao protiv Japana nemamo šanse ali ako dignemo formu ima nade da prođemo Brazil.Hrvatska nema šanse protiv ovakvog Brazila. Četvrtfinale je krajnji domet na ovom SP-u.
HahahahaDion Drena Beljo, Roko Šimić i Marin Ljubičić pogotovo ovaj prvi se dobro razvijaju i mogli bi uskoro dostojno zamijeniti Mandžukića, Olića, Kramarića.
HahahahaAko budemo igrali kao protiv Japana nemamo šanse ali ako dignemo formu ima nade da prođemo Brazil.