kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.961
Vi ste onda debeli minus. Jer oni nadigrase maroko koji se stalno brani od njih. Ocu rec igra i Maroko, ali kontrama.Spanija nula.
Vi niste imali šansu protiv Maroka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi ste onda debeli minus. Jer oni nadigrase maroko koji se stalno brani od njih. Ocu rec igra i Maroko, ali kontrama.Spanija nula.
BosančerosKo je Dalić ?
Taj maroko je pocepao belgiju. A Belgija vas, zahvaljujući zicerima i stativi ste ostali....Nije nI Maroko bolji, ali uvek navijamo za autsajdere.
Jbg oni su ZASLUŽENO bili prvi u vašoj grupi.Drito kako sam predvidio. A u Hakimiju, Mazraouiju i Ziyechu imaju idealne igrače za tu taktiku.
To možeš u kuću da naredjujes, ovde joktišina bre![]()
Znači vi niste pokradeni 2018. protiv Švicarske? Ako misliš da jeste, to je tvije mišljenje, a možda nečije nije.Mani ti kanadu I belgiju i dal je neko pokraden ili nije. To je tvoje mišljenje a možda nečije nije. Nagađanja.
Lukaku I tri zicera plus stativa belgije su činjenica da ste veoma srećno izbegli u toj utakmici poraz i samim tim eliminsciju.
Evo ovaj Maroko je do sad više pokazao od vas pa i da ne prodje. Odigrao je egal sa špancima pocepao belgiju.
Inaki Wililimas Athletic Bilbao. Rođeni Bask (po ocu ili majci)Ko je ovaj vilijams kod spanaca?
Kao i u košarci naturalizuju?
nađi mi link di je to rekao. Video, novinski članak, bilo šta....Dalic je rekao
Mi smo VELESILA UZEĆEMO pehar!!!
Pa jbt. jel možemo o Svjetskom prvenstvu 2022. barem malo. Il nek moderatori otvore Hrvatska 2018. pa pišite tamo do mile volje. kako se tebi samom više da.Mi ćemo ući u finale sv prvenstva kada jednom prodjemo grupu za početak (da sredimo odbranu kada piksi shvati da i to moraš imati)
I kada budemo imali kostur kao vi u Rusiji.
Danska Rusija....
No problemo, samo potrajaće, s. ranja se ne dešavaju bas toliko često ili čuda....
E kad se to namesti eto nas u finalu
A i vas opet...
Evo imate priliku sad velesilo daliceva. Sad nema više lude sreće oko kostura... Izvolite u osam ste ne bitno kako ste došli tu ajte sad do finala?
E pa sad je isto tako jasno svima pa i tebi da nema šanse za to.....
Zasto?
Pa ispred vas je Brazil a ne neke danske i rusije...