Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.523
ovo je igra. 3:0Koreja se u drugom poluvremenu vraca na velika vrata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je igra. 3:0Koreja se u drugom poluvremenu vraca na velika vrata.
Namjestena utakmica.
dace 5 golova fore braziluSamo polako, cekaj da se kratkonogi zuti jazavci rastrce kako treba.
ali misu kontinuitet. Sledeću mogu da odigraju prosečno ili čak ispod proseka.za Brazil ovo bre kao trening
ok je , realno Korejanci nisu ozbiljan protivnik naspram Braziluali misu kontinuitet. Sledeću mogu da odigraju prosečno ili čak ispod proseka.
samo Španija može da se odupre Brazilu
Videćemo. Brazil je ipak veoma jak. Očekujem da se plasiraju u finale.6 Evropskih ekipa ce biti u cetvrtfinalu
Zar neko misli da tu Juznoamerikanci mogu da osvoje Mundijal.Mislim ok Igraju,al Evropa je jedan drugi nivo fudbala za sve ekipe van Evrope
pa jbg, gubiće 4:0da, takvi timovi uglavnom pobedjuju
mada ni 5 odlicnih nekad nije dosta
sta da uradi argentina sa starijim mesijem
evo koreanci u 17 minuta , iako gube 2-0 , pripretili brazilu
a srbija nije mogla sut na gol da uputi![]()
Hrvat smiri se, docete I vi nared Za nekoliko danaSramno.Brazil ako je toliko jak.Onda nema potrebe da mu sudija poklanja penal.Pogotovo ne protiv Juzne Koreje.
I mediji ce pricati sjajna partija Nejmara.Lik dao gol iz penala.Jer mora on da sutne penal zbog reklame.Kao da je velika filozofija sutnuti penal kao da niko drugi u Brazilu ne umije dati
to piksiju taktiku reci, njemu treba. mi ćemo kako mi znamoU cetvrtfinalu...
Dalic u svlacionici
Dečki, evo je taktika :
Zadnja linija od 6 igrača ispred livakovica.
Ostala četvorica na 10 m ispred njih
Odugovlačimo 120 min
I bićemo prvaci sveta