Truman
Elita
- Poruka
- 23.936
Da zaključim priču o Hrvatima, još jednom su pokazali da su fudbalska sila bez obzira na ranije pljuvanje te moje teze na ovom forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, modrić je mator al više kondicije ima nego ovi naši nesrećnici.Da bas tako.
Iz ro je modrica jer je znao da nema snage za produžetke I da odbrani iks do kraja
Ziheras
OK razumem te.Pises gluposti.
Nije to neka leprsava igra ali u igri im postoji neki sistem.
HahahahaDa zaključim priču o Hrvatima, još jednom su pokazali da su fudbalska sila bez obzira na ranije pljuvanje te moje teze na ovom forumu.
Hrvati dogodine bez modrica ni za kuvcic nisu.pa dobro, modrić je mator al više kondicije ima nego ovi naši nesrećnici.
aj dok je on igrao nešto na pomolu i bilo, čim je izašao ovi se pogubili.
ne volim ja taj kult igrača.
meni se sviđa francuska reprezentacija. ne možeš udvojiti jednog igtača jer imaš još pet podjednako opasnih. s njima će jako teško biti i oni AKO ih pobede biće prvaci.
moja procena.
Nazovi ga kako god hoces ali ocigledno da im prolazi.OK razumem te.
Taj sistem je ipak antifudbal
Па једно 7-8 репрезентација у свету су тренутно ипак било би огромно изненађење да избаце тимове попут Холандије, Енглеске, Француске. Бразила...Da zaključim priču o Hrvatima, još jednom su pokazali da su fudbalska sila bez obzira na ranije pljuvanje te moje teze na ovom forumu.
ma da, bitno da se prođe dalje, nema popravnog.Nazovi ga kako god hoces ali ocigledno da im prolazi.
Top 8...to su fudbalske sile.Па једно 7-8 репрезентација у свету су тренутно ипак било би огромно изненађење да избаце тимове попут Холандије, Енглеске, Француске. Бразила...
OK razumem te.
Taj sistem je ipak antifudbal
Nisu ni počeli pošteno već 2-0Veceras Koreja rutinski odradjuje Brazil.
Brazil brzi voz. Ide ovo na bar 4 komada.
da, takvi timovi uglavnom pobedjujupa dobro, modrić je mator al više kondicije ima nego ovi naši nesrećnici.
aj dok je on igrao nešto na pomolu i bilo, čim je izašao ovi se pogubili.
ne volim ja taj kult igrača.
meni se sviđa francuska reprezentacija. ne možeš udvojiti jednog igtača jer imaš još pet podjednako opasnih. s njima će jako teško biti i oni AKO ih pobede biće prvaci.
moja procena.
Pppffftttt, izmislili Brazilu penal.Nisu ni počeli pošteno već 2-0![]()
Samo polako, cekaj da se kratkonogi zuti jazavci rastrce kako treba.jel igra brazil ili odrađuje?
A mogli bi i ovi klošari da zaigraju. Tripovao sam da će da osvoje turnir a oni mrljave. Nemaju jazavci taj kvalitet, mogu samo da trče.Samo polako, cekaj da se kratkonogi zuti jazavci rastrce kako treba.
Samo polako, cekaj da se kratkonogi zuti jazavci rastrce kako treba.
Koreja se u drugom poluvremenu vraca na velika vrata.A mogli bi i ovi klošari da zaigraju. Tripovao sam da će da osvoje turnir a oni mrljave. Nemaju jazavci taj kvalitet, mogu samo da trče.
S 14 udaraca naspram 7 Francuza i 66:34 u posjedu te skoro duplo više dodavanja?Vidim piše se o nekom "sistemu" šaovničara, daj jbt na celom prvenstvu odigrali su samo jednu dobru utakmicu i to protiv raspalih Kanađana, nemoš verovat koliko imaju sreće i kako se likovi provlače, ne bi me iznneadilo da s tim "sistemom" opet doguraju do finala samo u 1/4 ih čeka Brazil, plašim se da ne prođu kao s Francuzima onomad