Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrvatska ima solidnu odbranu ali pitanje je kako ce da daju gol ultrajakim Brazilcima.
Usput, pitanje za Hrvate sa teme. Ko bi po vama od srpskih igraca mogao da nastupa za prvi tim Hrvatske?
Pa čitav napad je bolji od njihovih. Samo modric majstor ali u godinama nema se snage više ko nekad...

Perišić odličan ali ni on više nije ko nekada, bolji su vlahović mitrović jovic
I sto je najbitnije njihovo tek dolazi mislim na vlahovića jovica.... Nemaju ni koštica na strani...

Imaju tadića I boljeg od njega to je rekoh modric al nemaju zamenu a mi imamo sergejaaoni ni blizu tome...

Napad ni blizu Srbiji.

A odbrana i taktika da tu su bolji

S 14 udaraca naspram 7 Francuza i 66:34 u posjedu te skoro duplo više dodavanja?

Da se razumijemo, Francuzi su puno bolja ekipa bili i ostali ali daleko od toga da smo se osramotili, dobro, u vašim glavama vjerojatno jesmo, ne moram ni pitati.
Ja se sećam hard core bang bang u Rusiji u finalu...

Još su igrali sa 30 % snage...

Kolko I'm bilo dovoljno
Na 4 su stali da vas ne blamiraju ipak je finale....

Ја не волим ликове типа Неимар и Ришарлисон али ми је зато ултра симпатичан Каземиро или овај млађани Винијус Јуниор...али да сви играју...играју...па због Бразилаца ваљда волимо фудбал...
Ok

Mrzim nejmara

Risarlisona usto lik ima tu facu gangsterku sa dna kace.... A ijes bio OLOS ko tinejdžer....

Moje impresije nisu profesionalne , daleko bilo.Ne volim to njihovo razmetanje i cerekanje i padanje na svaku loptu
Бразил је класа за себе а Јужна Кореја испод сваког нивоа, Бразил је имао теже утакмице у групи него у осмини финала реално

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back