Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.162
Koreja zasluzila gol.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da se ne lažemo, ovaj go vredi kao četiri
Pa čitav napad je bolji od njihovih. Samo modric majstor ali u godinama nema se snage više ko nekad...Hrvatska ima solidnu odbranu ali pitanje je kako ce da daju gol ultrajakim Brazilcima.
Usput, pitanje za Hrvate sa teme. Ko bi po vama od srpskih igraca mogao da nastupa za prvi tim Hrvatske?
Ja se sećam hard core bang bang u Rusiji u finalu...S 14 udaraca naspram 7 Francuza i 66:34 u posjedu te skoro duplo više dodavanja?
Da se razumijemo, Francuzi su puno bolja ekipa bili i ostali ali daleko od toga da smo se osramotili, dobro, u vašim glavama vjerojatno jesmo, ne moram ni pitati.
Zasto ih mrzis? Ljudi plesu fudbal, to je ono sto danasnjem fudbalu nedostaje - soul.Kakva golčina Koreje ! Mrzim ovaj Brazil ne mogu da ih smislim !
Ljigavi su i napucani.Zasto ih mrzis? Ljudi plesu fudbal, to je ono sto danasnjem fudbalu nedostaje - soul.
Jesu se malo poljigavili u odnosu na starije generacije ali ipak...Brazil = fudbal. Evropa = industrijski fudbalLjigavi su i napucani.
Svaka čast Koreji . Baš mi je žao.
Dozvoli da mi neko bude simpatičan a neko ne . Molim lepo.Jesu se malo poljigavili u odnosu na starije generacije ali ipak...Brazil = fudbal. Evropa = industrijski fudbal
Ajmo dalje sa predlozima....Dozvoli da mi neko bude simpatičan a neko ne . Molim lepo.![]()
OkЈа не волим ликове типа Неимар и Ришарлисон али ми је зато ултра симпатичан Каземиро или овај млађани Винијус Јуниор...али да сви играју...играју...па због Бразилаца ваљда волимо фудбал...
Ljigavi su i napucani.
Svaka čast Koreji . Baš mi je žao.
Бразил је класа за себе а Јужна Кореја испод сваког нивоа, Бразил је имао теже утакмице у групи него у осмини финала реалноMoje impresije nisu profesionalne , daleko bilo.Ne volim to njihovo razmetanje i cerekanje i padanje na svaku loptu
Ja se sjećam da je Srbija u zadnjih 10 godina na SP i EP dobila samo Kostariku.Ja se sećam hard core bang bang u Rusiji u finalu...
Još su igrali sa 30 % snage...
Kolko I'm bilo dovoljno
Na 4 su stali da vas ne blamiraju ipak je finale....