Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da bas tako.
Iz ro je modrica jer je znao da nema snage za produžetke I da odbrani iks do kraja

Ziheras
pa dobro, modrić je mator al više kondicije ima nego ovi naši nesrećnici.
aj dok je on igrao nešto na pomolu i bilo, čim je izašao ovi se pogubili.
ne volim ja taj kult igrača.
meni se sviđa francuska reprezentacija. ne možeš udvojiti jednog igtača jer imaš još pet podjednako opasnih. s njima će jako teško biti i oni AKO ih pobede biće prvaci.
moja procena.

meni se sviđa francuska reprezentacija. ne možeš udvojiti jednog igtača jer imaš još pet podjednako opasnih. s njima će jako teško biti i oni AKO ih pobede biće prvaci.
moja procena.
Hrvati dogodine bez modrica ni za kuvcic nisu.

Da zaključim priču o Hrvatima, još jednom su pokazali da su fudbalska sila bez obzira na ranije pljuvanje te moje teze na ovom forumu.
Па једно 7-8 репрезентација у свету су тренутно ипак било би огромно изненађење да избаце тимове попут Холандије, Енглеске, Француске. Бразила...

moja procena.
da, takvi timovi uglavnom pobedjuju

mada ni 5 odlicnih nekad nije dosta

sta da uradi argentina sa starijim mesijem

evo koreanci u 17 minuta , iako gube 2-0 , pripretili brazilu

a srbija nije mogla sut na gol da uputi :evil:

Nisu ni počeli pošteno već 2-0 :mrgreen:
Pppffftttt, izmislili Brazilu penal.

ooooo.gif

Samo polako, cekaj da se kratkonogi zuti jazavci rastrce kako treba.

Sramno.Brazil ako je toliko jak.Onda nema potrebe da mu sudija poklanja penal.Pogotovo ne protiv Juzne Koreje.

I mediji ce pricati sjajna partija Nejmara.Lik dao gol iz penala.Jer mora on da sutne penal zbog reklame.Kao da je velika filozofija sutnuti penal kao da niko drugi u Brazilu ne umije dati

Vidim piše se o nekom "sistemu" šaovničara, daj jbt na celom prvenstvu odigrali su samo jednu dobru utakmicu i to protiv raspalih Kanađana, nemoš verovat koliko imaju sreće i kako se likovi provlače, ne bi me iznneadilo da s tim "sistemom" opet doguraju do finala samo u 1/4 ih čeka Brazil, plašim se da ne prođu kao s Francuzima onomad
S 14 udaraca naspram 7 Francuza i 66:34 u posjedu te skoro duplo više dodavanja?

Da se razumijemo, Francuzi su puno bolja ekipa bili i ostali ali daleko od toga da smo se osramotili, dobro, u vašim glavama vjerojatno jesmo, ne moram ni pitati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back