Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
Потез утакмице је оно додавање никоме Јапанца кад је требао да шутира...претерани колективизам и онда туц муц када треба да се шутне пенал...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čestitaj ljudima sportsku pobedu, kladio si se na njih.Podigo sam pare ne kmecim
Realnost je da ste beda koja posle produzeyaka tvrde igre penala po treći put umišlja da ste velesila i ako je ovo bio jadni japancic
Daj napiši nešto smisleno o utakmici. Ovo anti fudbal, kukavički, sreća, penali, kostur, luda sreća..... su besmislice. Mislim, ne trebaš, al forumaša s takvim "analizama" Hrvatske na forumu ima i više nego dovoljno. Neozbiljno djeluje.OK pogodio sam da će proći, doduše očekivao sam lakše i ubedljivije ali dalic me je još jednom opomenuo da ipak kad se o njemu radi i hrvatima ništa I'm nije lako...
E sad da vidimo, konačno pravi protivnik u četvrt finalu...
One koje su u Rusiji izbegli kosturom kao i francuze do finala...
Sad ce berba ušiju. Biće dve vrste fudbala, jedan napadacki I drugi ANTI FUDBAL
mi prošli u 1/4 finala, a vi došli doma sa jednim bodom. malo nerealan ti komentarСад озбиљно...нису ме одушевили Хрвати досада на турниру...можда су мало организованија екипа али нису они много бољи од нас...
Pa I nisuСад озбиљно...нису ме одушевили Хрвати досада на турниру...можда су мало организованија екипа али нису они много бољи од нас...
Nismo Japanu u 45 min složili šansu. Tj. jesmo ali smo krivo odigrali. Više od ovog ni ne zaslužujemo. Dobiješ Japan u osmini, jel može bolje? Katastrofa. Kramarić opet na krilu, nevidljiv.
Свакако се неће нагузити играју за полуфинале нормално да имају шансе...Hrvatska ima svoje sanse protiv Brazila, prvi pravi ispit za karioke.
A Belgija nije imala ludu sreću protiv Kanade? Tj. ne ludu sreću, pokradena je Kanada besramno od onog lika što svira kraj u 85. minuti i njegovih kolega iz VAR sobe. 2 penala Kanadi nisu svirali. To je nebitno. Bitnije je da je Lukaku pogodio stativu. Neozbiljno.Pa vi u rusiju niste došli sa čestim igranjem nokaut faze dalje od osmine finala
Ne lupaj gluposti.
Ovde ste došli jer ste imali ludu sreću protiv belgije
koji naši?Uplašili se Japanci , šutevi su bili preslabi.
Ono što sam mogla da primetim koliko svi trče . Ovi naši ko da se štede na terenu i neće da igraju odbranu , pa ne može tako
kako će mo kad je sa brzim japancima stavio sidraša Petkovića. bilo nas je žalosno gledat dok on nije izišaoNismo Japanu u 45 min složili šansu. Tj. jesmo ali smo krivo odigrali. Više od ovog ni ne zaslužujemo. Dobiješ Japan u osmini, jel može bolje? Katastrofa. Kramarić opet na krilu, nevidljiv.
Srbijakoji naši?
JbgDaj napiši nešto smisleno o utakmici. Ovo anti fudbal, kukavički, sreća, penali, kostur, luda sreća..... su besmislice. Mislim, ne trebaš, al forumaša s takvim "analizama" Hrvatske na forumu ima i više nego dovoljno. Neozbiljno djeluje.
Наш напад је дефинитивно бољи али они су како неко рече такмичарска екипа...Pa I nisu
Osim što prednost imaju u sredini kojom uspeju da ziheraski odu do penala po treći četvrti put i to protiv prosečnih ekipa... Oce ih žreb al džaba bez drame ne mogu
Zasto?
Pa realno NAOAD I'M LOS!!!
nas puno bolji
HahahahaTreba biti pre svega posten i reci da je Hrvatska velesila za Srbiju i ostatak bivse Juge i da dugo, dugo, a verovatno nikada niko nece ponoviti ono sto su oni ostvarili.
Mi da imamo defanzivu dobru pregazili bi ih ko plitak potok...Наш напад је дефинитивно бољи али они су како неко рече такмичарска екипа...
Srbija bi ovo izgubila glatko i znaš to dobro. Japanci su dobili i izmučili Nijemce i Španjolce. Opaka ekipa. Limitirana ali fanatična.OK pogodio sam da će proći, doduše očekivao sam lakše i ubedljivije ali dalic me je još jednom opomenuo da ipak kad se o njemu radi i hrvatima ništa I'm nije lako...
E sad da vidimo, konačno pravi protivnik u četvrt finalu...
One koje su u Rusiji izbegli kosturom kao i francuze do finala...
Sad ce berba ušiju. Biće dve vrste fudbala, jedan napadacki I drugi ANTI FUDBAL
Развукли би их као мокре гаће...Mi da imamo defanzivu dobri pregazili bi ih ko plitak potok...
Ali nemate, raspali Kamerun vam okrene rezultat a protiv Švicarske rutinski poraz. Spusti se na zemlju sa sve Dobricom Ćosićem.Mi da imamo defanzivu dobri pregazili bi ih ko plitak potok...
HvalaJbg
Aj raduje se... Šta ću ti ja kad je tako.
Jel sa BELGIJOM bila luda sreca? Nije a?
3- 4 zicera I stativa?
A ovo danas? I ono u Rusiji? Tri puta na penale I to sa kim? Prosečnim ekipama...
I sad ja treba da pišem kako igrate fydbsl pravi...
Pa zaigrajte ga I pisaću...
No nemate scim u napadu. Kad vam izvedu modrica niste ni za kuvcic...
Stim što modric mator jbg ne može dugo, I sto nemate napad bas neki
OK je perišić ali nije dovoljan...
Da vam je naš napad a nama vaša defanziva...
Agrame srećno u cetvrtfinalu.
Ali da mi imamo bolji napad, ne bi..... šbbkbbMi da imamo defanzivu dobru pregazili bi ih ko plitak potok...
Daj me, molim te, zaobiđi. Takve kaqo ti uljudno zamolim da me se klone. Tu sam da bi razgovarao o sportu, ne čitao besmislene ad homineme.Kakva bre analiza, utakmica kao da sam gledao Škirljevo protiv Čitluka, ajde muči ga više i gubi se odavde hebeni bojovniče