Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK pogodio sam da će proći, doduše očekivao sam lakše i ubedljivije ali dalic me je još jednom opomenuo da ipak kad se o njemu radi i hrvatima ništa I'm nije lako...

E sad da vidimo, konačno pravi protivnik u četvrt finalu...

One koje su u Rusiji izbegli kosturom kao i francuze do finala...

Sad ce berba ušiju. Biće dve vrste fudbala, jedan napadacki I drugi ANTI FUDBAL
Daj napiši nešto smisleno o utakmici. Ovo anti fudbal, kukavički, sreća, penali, kostur, luda sreća..... su besmislice. Mislim, ne trebaš, al forumaša s takvim "analizama" Hrvatske na forumu ima i više nego dovoljno. Neozbiljno djeluje.

Сад озбиљно...нису ме одушевили Хрвати досада на турниру...можда су мало организованија екипа али нису они много бољи од нас...
Pa I nisu
Osim što prednost imaju u sredini kojom uspeju da ziheraski odu do penala po treći četvrti put i to protiv prosečnih ekipa... Oce ih žreb al džaba bez drame ne mogu

Zasto?

Pa realno NAPAD I'M LOS!!!

nas puno bolji

Poslednja izmena:
Nismo Japanu u 45 min složili šansu. Tj. jesmo ali smo krivo odigrali. Više od ovog ni ne zaslužujemo. Dobiješ Japan u osmini, jel može bolje? Katastrofa. Kramarić opet na krilu, nevidljiv.

Pokazali ste karakter,

Niste nešto igrali u formi ovaj Mundijal.Al ste nasli nacin na dodjete do cetvrtfinala.U takvim sutuacijama ekipa mora da se konsoliduje stisne jako i da nauci da kroz patnju dobija mec.

Danas niste bili bolji od Japana,a opet ste dobili znaci da imate katakter kao tim.

Pa vi u rusiju niste došli sa čestim igranjem nokaut faze dalje od osmine finala

Ne lupaj gluposti.

Ovde ste došli jer ste imali ludu sreću protiv belgije
A Belgija nije imala ludu sreću protiv Kanade? Tj. ne ludu sreću, pokradena je Kanada besramno od onog lika što svira kraj u 85. minuti i njegovih kolega iz VAR sobe. 2 penala Kanadi nisu svirali. To je nebitno. Bitnije je da je Lukaku pogodio stativu. Neozbiljno.

Poslednja izmena:
Daj napiši nešto smisleno o utakmici. Ovo anti fudbal, kukavički, sreća, penali, kostur, luda sreća..... su besmislice. Mislim, ne trebaš, al forumaša s takvim "analizama" Hrvatske na forumu ima i više nego dovoljno. Neozbiljno djeluje.
Jbg
Aj raduje se... Šta ću ti ja kad je tako.

Jel sa BELGIJOM bila luda sreca? Nije a?

3- 4 zicera I stativa?

A ovo danas? I ono u Rusiji? Tri puta na penale I to sa kim? Prosečnim ekipama...

I sad ja treba da pišem kako igrate fydbsl pravi...

Pa zaigrajte ga I pisaću...

No nemate scim u napadu. Kad vam izvedu modrica niste ni za kuvcic...

Stim što modric mator jbg ne može dugo, I sto nemate napad bas neki

OK je perišić ali nije dovoljan...

Da vam je naš napad a nama vaša defanziva...

Agrame srećno u cetvrtfinalu.

Pa I nisu
Osim što prednost imaju u sredini kojom uspeju da ziheraski odu do penala po treći četvrti put i to protiv prosečnih ekipa... Oce ih žreb al džaba bez drame ne mogu

Zasto?

Pa realno NAOAD I'M LOS!!!

nas puno bolji
Наш напад је дефинитивно бољи али они су како неко рече такмичарска екипа...

OK pogodio sam da će proći, doduše očekivao sam lakše i ubedljivije ali dalic me je još jednom opomenuo da ipak kad se o njemu radi i hrvatima ništa I'm nije lako...

E sad da vidimo, konačno pravi protivnik u četvrt finalu...

One koje su u Rusiji izbegli kosturom kao i francuze do finala...

Sad ce berba ušiju. Biće dve vrste fudbala, jedan napadacki I drugi ANTI FUDBAL
Srbija bi ovo izgubila glatko i znaš to dobro. Japanci su dobili i izmučili Nijemce i Španjolce. Opaka ekipa. Limitirana ali fanatična.

Da, istina, Brazil je favorit i vjerojatno će dobiti ako prođu Koreju, ali ove fore "napokon pravi protivnik" sačuvaj za sebe. Mi smo dobijali Francusku sada nedavno, Englesku kad je bilo najgore, Argentinu, protiv Belgije izvukli rezultat, Španjolce tamo 2016. Istina, i gubili smo. Mi nemamo tu kvalitetu kao najjači.

I da, četvrtfinale je realan domet ali kada ste vi vidjeli četvrtfinale pa da možete pljuvati? Najlakše je reći sreća penali, ali Livaković im je sve poskidao a i golman je igrač zadnji put kad sam gledao.

Jbg
Aj raduje se... Šta ću ti ja kad je tako.

Jel sa BELGIJOM bila luda sreca? Nije a?

3- 4 zicera I stativa?

A ovo danas? I ono u Rusiji? Tri puta na penale I to sa kim? Prosečnim ekipama...

I sad ja treba da pišem kako igrate fydbsl pravi...

Pa zaigrajte ga I pisaću...

No nemate scim u napadu. Kad vam izvedu modrica niste ni za kuvcic...

Stim što modric mator jbg ne može dugo, I sto nemate napad bas neki

OK je perišić ali nije dovoljan...

Da vam je naš napad a nama vaša defanziva...

Agrame srećno u cetvrtfinalu.
Hvala 👍

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back