Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milimetri.

RDT-20221205-1654133177419794983868391.webp

Gledam na RTS1 a oni idu 5sekundi unapred u odnosu na HRT i vidim ja pao gol a ništa se ne čuje, tek koji sekund kasnije......
Meni je tu na 20 metara kafic u kojem se okuplja lokalna seljana, za jedno od proslih prvenstava, da li svjetsko ili europsko su vani pekli vola :rotf:, a danas vec od dva popodne naprdili muziku, prvo nesto neutralno, pa Thompson i onda neke poskocice, medju ostalim "Boj se bije, bije, ustaski se barjak vije...".
Sada je tisina, nema arlauke, petardi i sl., jos da kratkonogi jazavci pobijede i seljoberi ce se razmiliti kucama, a kafic vratiti muzickom repertoaru koji inace svira, a to su cajke.

kakvi debili..od samog starta ni jedan vazdusni duel u svom 16-cu hrvati nisu dobili..imas visoke igrace ko da su crnogorci pa im tesko skociti..tako im i treba..suplja odbrana poput srbije neki dan..
Zato su svaki ma drugoj strani dobili...

Tako su i izjednačili...

Japanci su pali... Ne mogu u tom ritmu celu utakmicu... Ako udje u produžetak gotovi su....

Mislim I prije....

Ziherasi igraju svoju igru i na snagu će dobiti....

Dalic ziheras Ebo ga juranovic...

Meni je tu na 20 metara kafic u kojem se okuplja lokalna seljana, za jedno od proslih prvenstava, da li svjetsko ili europsko su vani pekli vola :rotf:, a danas vec od dva popodne naprdili muziku, prvo nesto neutralno, pa Thompson i onda neke poskocice, medju ostalim "Boj se bije, bije, ustaski se barjak vije...".
Sada je tisina, nema arlauke, petardi i sl., jos da kratkonogi jazavci pobijede i seljoberi ce se razmiliti kucama, a kafic vratiti muzickom repertoaru koji inace svira, a to su cajke.
Pobedi će Rvacka 100% ako ne reg. i ako ne u produžecima onda će na penalima :mrgreen: kvalitetniji su podosta od Kamikaza

Pobedi će Rvacka 100% ako ne reg. i ako ne u produžecima onda će na penalima :mrgreen: kvalitetniji su podosta od Kamikaza
Steta.
Ja na ovom prvenstvu navijam za Iran (zbog antisemitizma) plus Koreju i Japan (zbog rasne cistoce).
Porazi Hrvatske i Srbije me po obicaju vesele, trolezi radi.

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back