Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.264
Phehehehehehe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta kažeš kako kratkonogi pikaju fudbal....Phehehehehehe...
Nemam tv prikljucak ali citam po portalima.Sta kažeš kako kratkonogi pikaju fudbal....![]()
Egal utakmica drvo Petkovic odigrao dupli pas sa kratkonogim napadačem Japana.Nemam tv prikljucak ali citam po portalima.
![]()
Tesko da ce Hrvatska protiv fanaticnih, japanskih jazavcica.Egal utakmica drvo Petkovic odigrao dupli pas sa kratkonogim napadačem Japana.
Očekujem preokret vatrenih u drugom,Livaja preokrece utakmicu.
Gledam na RTS1 a oni idu 5sekundi unapred u odnosu na HRT i vidim ja pao gol a ništa se ne čuje, tek koji sekund kasnije......Cujem petarde vani, sve mi je jasno.
![]()
Meni je tu na 20 metara kafic u kojem se okuplja lokalna seljana, za jedno od proslih prvenstava, da li svjetsko ili europsko su vani pekli volaGledam na RTS1 a oni idu 5sekundi unapred u odnosu na HRT i vidim ja pao gol a ništa se ne čuje, tek koji sekund kasnije......
Zato su svaki ma drugoj strani dobili...kakvi debili..od samog starta ni jedan vazdusni duel u svom 16-cu hrvati nisu dobili..imas visoke igrace ko da su crnogorci pa im tesko skociti..tako im i treba..suplja odbrana poput srbije neki dan..
Pobedi će Rvacka 100% ako ne reg. i ako ne u produžecima onda će na penalimaMeni je tu na 20 metara kafic u kojem se okuplja lokalna seljana, za jedno od proslih prvenstava, da li svjetsko ili europsko su vani pekli vola, a danas vec od dva popodne naprdili muziku, prvo nesto neutralno, pa Thompson i onda neke poskocice, medju ostalim "Boj se bije, bije, ustaski se barjak vije...".
Sada je tisina, nema arlauke, petardi i sl., jos da kratkonogi jazavci pobijede i seljoberi ce se razmiliti kucama, a kafic vratiti muzickom repertoaru koji inace svira, a to su cajke.
Steta.Pobedi će Rvacka 100% ako ne reg. i ako ne u produžecima onda će na penalimakvalitetniji su podosta od Kamikaza
Šta sam rekla?????????????
Engleska : Senegal 2
Japan Hrvatska 1 u produžetku
pa da vidimo kako će biti