Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvori govore da se u središtu cirkusa našao napadač Juventusa, Dušan Vlahović, koji je navodno spavao sa ženom vratara Predraga Rajkovića koji trenutno brani za španjolsku Mallorcu.
Netko je kao napravio onu tablu kad murija kao lovi neku mafiju. pa na vrhu boss, pa poručnici itd. Gudelj je jeb..ao i tu Rajkovićevu (ali to je bilo prije godinu dana, al je sad lik tek saznao.) i Snežanu Borjanovu. Anu u talu s Vlahovićem. Još je nekog jeb..ao. Radonjić prenio Joviću, ovaj ispričao svima. Navodno šake letile. Ali to je sve navodno. Možda ništa nije istina.

A sta vi kao ne bi ****** ovu anu rajkovic

Brateee moras da budes bas ono ober debil i ober seljacina pa da budes ono poznati sportista, milioner i sta ja znam a da ti pojam budu neke nafrakane sponzoruse i estradne silikonjare na nivou "zadruge".

Meni bi i sad bilo sramota da budem sa tako nekom ( sad kad sam anonimus i bez dinara) a kamoli da sam poznati sportista i milioner.

Brateee moras da budes bas ono ober debil i ober seljacina pa da budes ono poznati sportista, milioner i sta ja znam a da ti pojam budu neke nafrakane sponzoruse i estradne silikonjare na nivou "zadruge".

Meni bi i sad bilo sramota da budem sa tako nekom ( sad kad sam anonimus i bez dinara) a kamoli da sam poznati sportista i milioner.
Slazem se
Ali to su fudbaleri
Iq u minus
I mene bi bilo sramota da sam poznatiji da mi je ovo zena
Al ovako kad sam anonimus **** bi je

Nemoj Južnu koreju kao svijetli primjer, molim te.

Pa Juzna Koreja svakako jeste lep primer , jer zaista slicno kao i Japan enormno su napredovali u poslednjih 20-ak godina.

Mislim ajde i hronoloski da se osvrnemo, na SP 2002. kod njih stigli su do 1/2 finala, ono jesu im sudije bile malo naklonjene kao domacinima prvenstva ali opet su pokazali da mogu da igraju i da se nose sa tim najjacim ekipama , onda 2006. u Nemackoj za dlaku im je izmakao prolaz u drugi krug, pobedili su Togo 2:1, odigrali sa Francuskom 1:1 i u poslednjem kolu izgubili od Svajcarske sto ih je kostalo prolaza i tako sa boda ostali kratkih rukava, onda 2010. u Juznoj Africi prosli su jednu izuzetno tesku i nezgodnu grupu gde su bili jos Argentina, Nigerija i Grcka (i u1/8 finala tesno izgubiliod tada zaista sjajnoj Urugvaja predvodjenog Dijegom Forlanom i ostalima), onda 2014. u Brazilu nisu prosli grupu, odigrali 1:1 sa Rusijom, izgubili od tada zaista odlicnog Alzira 4:2 i u poslednjem kolu od mocne Belgije 1:0 (golom negde u finisu), na proslom SP u Rusiji isto nisu prosli grupnu fazu ali opet jos jedan korektan turnir odigrali, pobedili Nemacku 2:0 a izgubili tesno od Svedske 1:0 i Meksika 2:1.
Znaci tivkad pogledas standardno solidno igraju, tvrd su orah svakome i niko ih jos nije "razbio" ili u potpunosti nadigrao, cak i kad su ispadali u grupi ispadali su vrlo tesno, ostavljali dobar utisak i cesto zakidali bodove nekom od favorita.

Slazem se
Ali to su fudbaleri
Iq u minus
I mene bi bilo sramota da sam poznatiji da mi je ovo zena
Al ovako kad sam anonimus **** bi je

Pa sad bio poznat ili anonimus opet imam porodicu, rodbinu, prijatelje, poznanike, na kraju krajeva briga me sta ce ko da misli niti sam se ikad osvrtao na to nego covece imam valjda neki obraz i dostojanstvo, prosto samog of sebe bi me bilo blam, a to kad te je samog od sebe blam to je mnogo gore nego sta ce neko da misli ili kaze.

A sta vi kao ne bi ****** ovu anu rajkovic
lice joj je ruzno, te plastikulje izoblicene...

to je gadljvio za nromalno musko bice. a sad ako joj ti ne bi gleda u lice nikako a onda eto sta ima veze trpo nju il neku ciganshturu sa dna kace, neka se ona samo naguzi ti ostatak tjela pokrij nekim cebetom, glavu recimo...

i onako ti nista drugo sem toga bitno nije

dakle, danas belgija hrvatska
ko izgubi u kanalu je

stim sto je belgiji i remi ravan tome

hoce li dalic igrati na bod?
najveci ziheras od svih mundijalskih trenera

maroko da kiksnE, IZGUBI OD KANADE? nece da moze , ovo je prilika veka za njih, i nece biti rkava koja ce da prospe sto je teskom mukom zaradila...

bod protiv jedne hrvatske, koja ti nije ni pripretila, potom pocepas belgiju i sada ces da izgubis od kanade? pa onda lepo se besi o prvu krivu krusku... to prosto ne biva...

dakle, posle danasnjeg derbija kola, jedna reprezentacija ce morati kuci... i ako to svakako nije planirala vec u grupi...

ko pakuje kofere, kroasani ili crveni djavoli ?

Amerika ušla u 16, Meksiko nije..
Meksikanci ludi za fudbalom a u Americi je fudbal popularniji kod žena nego kod muških..
govorio sam ranije o pobedničkom mentalitetu Amerikanaca..u fazonu su da su najbolji i najjači u svemu pa i u fudbalu.. taj mentalitet im pomaže da su uvek tu, manje više imaju odlične rezultate..

Amerikanci postepeno razvijaju fudbal, vec sad su usli u 16, a tim se pravi da zenit dosegne 2026 u Americi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back