Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da osim De Bruynea i Lukakua tamo nema vrhunskog igrača (možda Toby). A ne znam koliko je Lukaku spreman. Ja se nadam našoj dobroj utakmici pa šta bude. Samo da nije neka čekalica pa nam ga stave u 80. i ajd bok.
Vrhunski su njih dvojica, lukaku svakako rovit...

Azar u padu totalnom...

Ponovo počinju bar se tako piše po našim portalima sa batsuaijem a to je slabo...
Imaju još dobrih naravno, onaj martens nije ništa lošiji od ovog...

Golman I'm je par exelans

Svakako nisu što su bili u Rusiji ni blizu.

Hrvati sjajan srednji red. To može biti ključno.

Azar u padu totalnom...

Ponovo počinju bar se tako piše po našim portalima sa batsuaijem a to je slabo...

Hrvatima je na proslom Mundijalu falio jedan golman tipa Jan Oblak da osvoje Mundijal.

Treneri su im bili dobri jako i u rangu.

Razlika je bila u tome sto je Ljoris mnogo bolji golman od Subasica.

Hrvati su iskoristili u polufinalu neisksustvo mladog golmana Pikforda.Da im metnu onaj jedan gol koji ih je vratio u mec

Zato je najbitniji šraf sa kojim gvardiola hara uzimajući titule u engleskoj...

A da gvardiola je budala šta on zna... A siti nije u vrhu i najcesce prvi u poslednjih pet šest sezona jel...
Јесте он играчина на клупском нивоу (иако додуше и ту закаже у ЛШ кад је најбитније), али генерални је утисак да није то исти играч кад обуче дрес репрезентације.

Zato je najbitniji šraf sa kojim gvardiola hara uzimajući titule u engleskoj...

A da gvardiola je budala šta on zna... A siti nije u vrhu i najcesce prvi u poslednjih pet šest sezona jel...
Znači na wikipediji nema kraja postignućima :2 puta najbolji igrač EPL-a po izboru Lige (kao i Vidić), i dva puta najbolji igrač lige po izboru ostalih igrača u Premierligi, Najboji veznjak Lige prvaka, 5x najbolji veznjak Citya, najbolji igrač Bundeslige, 2x najboji playmaker EPL. Ima 31 godinu, znači minimum 3 godine na vrhunskoj razini ima još, ako živi kako treba, ako Pep ostane, ako uzme Ligu prvaka.... Ali da netko to kaže za lika koji svaki put kad ga gledaš ili ima asistenciju, ili da gol, ili proigrava na sve strane.... lik nikad ne razočara. I da mu sad vade statistiku iz grozne utakmice i nešto kenjaju po njemu. Kakvi bi bez njega bili? Hazard bi ih vukao?

Azar u padu totalnom...

Da, da Curtois svjetska klasa isto kao i De Bruyne. kako sam ga zaboravio. Preloše. Samo fali da poludi i nećemo nikad gol dati. Ali ja sam uvjeren da ćemo ih razbit. Samo da ne odigramo nešto preoprezno, a Dalić to voli. I onda u najvećoj utamici napravi suprotno i odigramo poluvrijeme prvenstva. Ne treba srljat, naravno, al ne trbam ni gledat Sosu kako ne prelazi centar.

Dakle vi na svetskom ako prodjete grupu idete do medalje...

Odgovarala bi vam pobeda kanade...

Lakši kostur

Naravno da ostanete neporaženi. Imate prednost Belgija je u rasulu ni blizu ko u rusiji...

Opet ja njih neću otpisati, možda sutra konačno zaigraju kako umeju, da bar jedno zrno ubodu....

Bice zanimljivo nadam se...
Naravno da bi. Onda i s porazom idemo dalje. Ali ako dobijemo, svejedno smo prvi. neće Maroko razbit Kanadu 3 razlike. Ali opet, pomisao da osluškujemo rezulat druge utamice, gdje igraju Maroko i Kanada, i da slučajno o tome ovisimo bi bilo užas. Nije laka grupa jer niti jedni nisu loši. Ali opet. Ako ciljaš osminu kao neki minimum, kakvi Maroko i kanada.
Btw, kako lakši kostur, s kim bi igrali u oba slučaja? zar nije Njemačka ili Španjolska u oba slučaja?

Naravno da bi. Onda i s porazom idemo dalje. Ali ako dobijemo, svejedno smo prvi. neće Maroko razbit Kanadu 3 razlike. Ali opet, pomisao da osluškujemo rezulat druge utamice, gdje igraju Maroko i Kanada, i da slučajno o tome ovisimo bi bilo užas. Nije laka grupa jer niti jedni nisu loši. Ali opet. Ako ciljaš osminu kao neki minimum, kakvi Maroko i kanada.
Btw, kako lakši kostur, s kim bi igrali u oba slučaja? zar nije Njemačka ili Španjolska u oba slučaja?
Ne mislim na osminu finala.
Već ukoliko prodjete u četvrt finale, kao prvi u grupi ne biste išli na Brazil kao drugi da, prvo na Spaniju potom Brazil...

Za Maroko grešiš. Ozbiljna ekipa. Sreća što Vaha ih nije vodio, pa ste dobili bod. Dobili su favorite Belgiju nikad jacu generaciju koja od Eura 2016 i 2021. i SP 2018. je cudo.
Da ih je vodio Vaha, ne bi igrali ni Ziyech ni Mazraoui. Njih dvojica s Hakimijem su najbolji igrači Maroka. Zyech je proti Belgije dominirao u napadu, namjestio 2. gol. Ova dvojica su isto bili vrlo dobri.

Meni je ofsajd. Samo Griz i svi su u liniji iza njega.
Да али упада ми у очи то што је након центаршута му главом додао играч Туниса, није имао директног утицаја на њега да погреши након убачаја тј. није утицао на игру све док му овај није вратио главом.

Masovno kruže poruke i glasine o navodnim intimnim odnosima između nekih igrača s djevojkama ili suprugama drugih igrača, što je navodno dovelo i do tučnjave na treningu, svlačionici...

Ovo piše večernji list
Пише се и овде по форуму од уторка, па ти си први написао да не верујеш у то...

Inace ja mislim da je sramota za nas i nas fudbal da jedna Australija (koja uopste nije neka narocito fudbalska nacija niti ima neku bogatu tradiciju u tom sportu) u ovom veku vec drugi put igra nokaut fazu na Svetskim prvenstvima , da Japan na poslednjih 5 Mondijala (od 2002. pa na ovamo) je 3 puta igrao nokaut fazu, da recimo Juzna Koreja na poslednjih 5 Mondijala ima cak i jedno polufinale kao i jednu ucesce u 1/8 finala , da recimo Amerikanci na poslednjih 5 Mondijala na koliko su ucestvovali u ovom veku (propustili su samo SP u Rusiji 2018) cak 4 puta su prosli grupu (a 2002. stigli i do 1/4 finala) , znaci te neke zemlje koje u fudbalskom smislu nam nisu bile ni do kolena (kada je u pitanju fudbalska kultura i tradicija, igracki kadar, renome igraca, kvalitet, itd) a da mi grupnu fazu nismo prosli jos od Francuske 1998-me , ono bas porazavajuce za nas i nas fudbal.

Inace ja mislim da je sramota za nas i nas fudbal da jedna Australija (koja uopste nije neka narocito fudbalska nacija niti ima neku bogatu tradiciju u tom sportu) u ovom veku vec drugi put igra nokaut fazu na Svetskim prvenstvima , da Japan na poslednjih 5 Mondijala (od 2002. pa na ovamo) je 3 puta igrao nokaut fazu, da recimo Juzna Koreja na poslednjih 5 Mondijala ima cak i jedno polufinale kao i jednu ucesce u 1/8 finala , da recimo Amerikanci na poslednjih 5 Mondijala na koliko su ucestvovali u ovom veku (propustili su samo SP u Rusiji 2018) cak 4 puta su prosli grupu (a 2002. stigli i do 1/4 finala) , znaci te neke zemlje koje u fudbalskom smislu nam nisu bile ni do kolena (kada je u pitanju fudbalska kultura i tradicija, igracki kadar, renome igraca, kvalitet, itd) a da mi grupnu fazu nismo prosli jos od Francuske 1998-me , ono bas porazavajuce za nas i nas fudbal.
Срамота је и величати дилера дроге на аватару, ал' као и за ово што си горе навео исти је одговор - Српска посла :D

Nemoj Južnu koreju kao svijetli primjer, molim te.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back