Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20221130-221827_Chrome.jpg

Nije on njih ni sa 3 uigro, stalno primamo golove trpa nam ko stigne.

Kako su se ponašali na 3-1 tu govori da veze nemaju a ni da on nije ustao da im kaže da se povuku, diletantski presing na 2 plus...
Dakle odbrana je nešto što ga puno ne zanima...

Četvorica pa koja god i onako je žalostan izbor tu kvalitete neke nemamo... Kad je pavlović izašao mitrović je išao silom prilika na desnog beka... Kojeg God da je stavio bolje bi se snašao...

No samo neka on stavi dvojicu unapred a u odbranu jbg moraće da se vraćaju ovi sa strane iz vez reda...
Išao sam provjeravat. Je. Puno ste primili, 9 golova. Ako izbacimo Portugal primili ste 6 golova u 6 utakmica protiv Irske, Luksemburga i Azerbajdžana. Al u tih 6 utakmica ste zabili 14. To je posljedica taktike napadačke. Istina je da ste 2 gola protiv Kameruna primili kao neki niželigaši, ali svejedno treba se vratit 12 godina unazad do izbornika boljeg od Piksija. Griješio je, naivno je mislio da će priča, nabrijavanje i konferencije djelovat i na SP. Ne, tu treba odigrat nešto jer popravnog nema. Al u LN ste u A ligi, igrat ćete sa najjačim momčadima, i tu vam je donio zanimljivije utakmice i lakši put na EURO. Imam osjećaj da ćete u Ln izvući Švicarce :mrgreen:

Пољаци залутали у осмину финала.
Аустралијанци би могли да изненаде Аргентину.
Холанђани туку САД без проблема.
Сенегал по мени има баш добре изгледе да избаци енглезе.
Дакле Аргентина и Енглеска би могли да склизну.

Piksi nije idealan, ali ne vidim ko je bolja altermativa. Ako ode posle Katara necemo videti Euro ni nakon 24 godine.
Пикси треба да остане да води екипу и на еуро, а то ће бити тешко због целе ситуације у савезу а и још теже ће бити да дође Пауновић који је по мени после њега најбољи избор да води репрезентацију и то на дужи низ година. После Пиксија вероватно иде неки послушник и то је то..... Ово првенство је последња прилика за ову генерацију играча јер вероватно следе године распада система.

Poslednja izmena:
Išao sam provjeravat. Je. Puno ste primili, 9 golova. Ako izbacimo Portugal primili ste 6 golova u 6 utakmica protiv Irske, Luksemburga i Azerbajdžana. Al u tih 6 utakmica ste zabili 14. To je posljedica taktike napadačke. Istina je da ste 2 gola protiv Kameruna primili kao neki niželigaši, ali svejedno treba se vratit 12 godina unazad do izbornika boljeg od Piksija. Griješio je, naivno je mislio da će priča, nabrijavanje i konferencije djelovat i na SP. Ne, tu treba odigrat nešto jer popravnog nema. Al u LN ste u A ligi, igrat ćete sa najjačim momčadima, i tu vam je donio zanimljivije utakmice i lakši put na EURO. Imam osjećaj da ćete u Ln izvući Švicarce :mrgreen:
Naravno da je takvo iskustvo značajno, bez obzira što je liga bez briga.
Piksi je ok kampanjski selektor ali očigledno turnirski nije. Ali što je za naše igrače najvažnije ima autoritet. Međutim kada se učešće na turnirima unormali tj postane redovno, imaćeš i tim koji će znati šta kad treba da radi bez mnogo potrebe da selektor preslaže. To nama nedostaje. Zato sam šta god da se desi ovde u petak, da Piksi ostane.

Pa vaš Dalić je bez uvrede čist mediokritet i to sam velikodušan :lol:
Ali vi imate tim naviknut na jake utakmice i takmičenja,nije čak ni bitno što ste često padali u grupi ili prvom narednom koraku. Jednom se posložilo. To je ono što nama treba, taj kontinuitet. Biće ovaj tim uz par izmena na okupu barem dva-tri ciklusa.

Naravno da je takvo iskustvo značajno, bez obzira što je liga bez briga.
Piksi je ok kampanjski selektor ali očigledno turnirski nije. Ali što je za naše igrače najvažnije ima autoritet. Međutim kada se učešće na turnirima unormali tj postane redovno, imaćeš i tim koji će znati šta kad treba da radi bez mnogo potrebe da selektor preslaže. To nama nedostaje. Zato sam šta god da se desi ovde u petak, da Piksi ostane.

Pa vaš Dalić je bez uvrede čist mediokritet i to sam velikodušan :lol:
Ali vi imate tim naviknut na jake utakmice i takmičenja,nije čak ni bitno što ste često padali u grupi ili prvom narednom koraku. Jednom se posložilo. To je ono što nama treba, taj kontinuitet. Biće ovaj tim uz par izmena na okupu barem dva-tri ciklusa.
Često? na SP smo grupu prošli 2 puta. 1998. Bronca, 2018 Srebro. Na EURU smo grupu prolazili češće;4 puta. Ali svaki put ispali na 1. protivniku. Njemačka, Turska, Portugal, Španjolska. S tim da samo Njemačka 1996. nije otišla u produžetke.

Piksi nije idealan, ali ne vidim ko je bolja altermativa. Ako ode posle Katara necemo videti Euro ni nakon 24 godine.
Bolji je paunović.

Piksi ima jedan problem, diletant za odbranu.
Paunović je mladima u Zeland napravio doktorat kako se igra glavom, mozgom...

Piksi sedi ko puvalo na 3-1 a odbrana njih 3ca na 50 metara....

E to je njegova mana, on na odbranu ko da ne gleda.

Lakše je puniti azerbejdžan Luksemburg sloveniju norvesku nego Švajcarce... WC je viši nivo...

Evo stručnjaci u rts, ovaj pevač ortodoks keltsa kaže mitar u prvom planu i drži mu palčeve...

Dijareja mi kreće....

Poslednja izmena:
Često? na SP smo grupu prošli 2 puta. 1998. Bronca, 2018 Srebro. Na EURU smo grupu prolazili češće;4 puta. Ali svaki put ispali na 1. protivniku. Njemačka, Turska, Portugal, Španjolska. S tim da samo Njemačka 1996. nije otišla u produžetke.
Dakle vi na svetskom ako prodjete grupu idete do medalje...

Odgovarala bi vam pobeda kanade...

Lakši kostur

Naravno da ostanete neporaženi. Imate prednost Belgija je u rasulu ni blizu ko u rusiji...

Opet ja njih neću otpisati, možda sutra konačno zaigraju kako umeju, da bar jedno zrno ubodu....

Bice zanimljivo nadam se...

Argentina,Brazil,Spanija,Francuzi,Nemacka,Engleska,Holandija... Svi igraju sa 4 nazad u odbrani...

Mi smo uvek posebni. Mi možemo sa 3 dunstera.
Ali nije toliki problem to. I imate igrače kojima jako paše ta formacija, a među glavnima su. Npr. Kostić, Mitar, Vlahoviću. Problem ja vidim u veznom redu. jer od 3 veznjaka, samo Gudelj baš igra obranu što mu je zadatak osim počinjanja naoada. (pričam o prvih 11). Sergeju defanziva nikad nije bila jača strana, plus voli igrat na sličnim dijelovima terena kao Tadić. Priključuje se napadu, asistira, zabija.... Ali ako ide s 2 špica, ne mogu obojica kampirat u 16. 3421 ako baš moraju i SMS i Tadić bit u prvoj.

Ali nije toliki problem to. I imate igrače kojima jako paše ta formacija, a među glavnima su. Npr. Kostić, Mitar, Vlahoviću. Problem ja vidim u veznom redu. jer od 3 veznjaka, samo Gudelj baš igra obranu što mu je zadatak osim počinjanja naoada. (pričam o prvih 11). Sergeju defanziva nikad nije bila jača strana, plus voli igrat na sličnim dijelovima terena kao Tadić. Priključuje se napadu, asistira, zabija.... Ali ako ide s 2 špica, ne mogu obojica kampirat u 16. 3421 ako baš moraju i SMS i Tadić bit u prvoj.
Ma ok, nije Tolko problem? Nije da su ta trojica kršteni... Ali nisu. Boze sačuvaj. A klupa sa s mitrovicem erakovicem mladenovićem... Kuku i lele

E bas zato daj 4cu

Ili ti po staroj narodnoj dva loša ubiše miloša... Nek ih je više duva promaja a inteligencika im je slabija strana videli smo to pogotovo na 3-1

Da. To je upravo ono što sam rekao "što ste često padali u grupi ili prvom narednom koraku" .
I nisam mislio ništa loše sa tim , nego da imate kontinuitet plasiranja na takmičenja i visok rejting iz kojeg proizilaze i lakše grupe. I da to nama treba da bi se stabilizovali dugoročno.

Da. To je upravo ono što sam rekao "što ste često padali u grupi ili prvom narednom koraku" .
I nisam mislio ništa loše sa tim , nego da imate kontinuitet plasiranja na takmičenja i visok rejting iz kojeg proizilaze i lakše grupe. I da to nama treba da bi se stabilizovali dugoročno.
Ne, shvatio sam ja tebe što si htio reći. Gotovo uvijek smo ispadali u grupi. Ali zato kad prođemo idemo daleko. Na EURU suprotno, često prolazimo, al odmah ispadamo. Iskreno, Stari EURO je bio izrazito teško natjecanje. I potpuno si u pravu kad spoinješ kontinuitet. Ako ostvariš neke velike pobjede (Njemačka, Španjolska, Danska), i poraze (Engleska, Španjolska, Portugal, Njemačka) učiš i stećeš iskustvo. Što više si tamo, veće su ti šanse za napravit rezultat. Ako ideš 1 u 10 godina, teško da će te posrat. Al ako ideš 5 puta.... Šteta što su razvodnili EURO. Znai smo imat brutalne skupine, a sad na zadnja 2, meh

Ajmo o sutra tj današnjim duelima...

Belgija Hrvatska derbi dana derbi kola...

Izuzetna poslastica.

Hrvati mnogo jak srednji red.

Odbrana svakako slabija, napad solidan, slabiji nego u Rusiji ali ok...

Belgija, u padu ali opet puno dobrih igrača. De brujne genije...
Mislim da osim De Bruynea i Lukakua tamo nema vrhunskog igrača (možda Toby). A ne znam koliko je Lukaku spreman. Ja se nadam našoj dobroj utakmici pa šta bude. Samo da nije neka čekalica pa nam ga stave u 80. i ajd bok.

Da da lektore tako je

Sto volim ove vokabular picajzle...

Vido sam grešku mrzelo me da brišem, već u sledećem postu nije bilo greške...

Ajmo Meksiko....

Meksiko je ispao zahvaljujuci odluci trenera da vec vremesnog i veterana golmana Ochou povede na Mundijal.Meksiko je nesrecno ispao.Zahvaljujuci neozbiljnom treneru.

Oba gola koja je primio od Argentine,su posledica slabijih refleksa koji golmane stizu u zrelije godine.Golmanovi golovi.Trener je nezreo

Ochoa je branio i na Mundijalu 2014 e i to sjajno.Godine ga savladale,a nakon toga i Mesi i Fernandez.Posle protiv Saudijske Arabije je kasno bilo

Mnogo su bolje igrali od Poljske prvi mec.Da nije bilo Scesnog na golu Poljaka ne bi ni bod uzeli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back