Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Kao naša reprezentacijaок рекли су на телеВИЗОРУ...капирам...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao naša reprezentacijaок рекли су на телеВИЗОРУ...капирам...![]()
Сељачићу ти си изгледа залутао на ову тему...ај сад слободан си...Kao naša reprezentacija![]()
Očajan si kao Pixel.Сељачићу ти си изгледа залутао на ову тему...ај сад слободан си...
i sve da jes tako, selektor je tu da to zavrsi i resi bar dok su tamoок рекли су на телеВИЗОРУ...капирам...![]()
Будимо људи иако пишемо на пдф Политика...ај ћао сад...Očajan si kao Pixel.
Piksla![]()
Šta je problem što sam preneo izlaganje profi analitičara a ti puko sa mozgom kao da je u vezi tebe?Будимо људи иако пишемо на пдф Политика...ај ћао сад...
Објаснио Кеп у посту изнад...Šta je problem što sam preneo izlaganje profi analitičara a ti puko sa mozgom kao da je u vezi tebe?
Budi bre miran i pusti druge da iznose šta hoće.
nije im prvi put da udju u 16Amerikanci postepeno razvijaju fudbal, vec sad su usli u 16, a tim se pravi da zenit dosegne 2026 u Americi.
Neće ga kritika Piksija oterati nego žene.Evo urlaju žene
I ratovi se gubili a ne utakmice zbog vas ...
nije im prvi put da udju u 16
ucinili su to i sa broom milutinovicem
pa su opet decenijama slepci...
pricas gluposti...
jenki i fudbal ko pile i ajfon
da su upali u nasu grupu kao cetvrta il treca reprezentacija pito bih te koliko bi uspeli...
nego su imali srecu u zrebu i dobili vels i iran!
cak i sa velsom samo nereseno...
a jadni iran na jedvite jade...
to treci 1930 su delili sa namaJesam li ja rekao da im je prvi put pobogu? Rec je za ovaj Mundijal, igrali su cetvrtfinale 2002 i bili 3 na prvom prvenstvu 1930 naprimer.
to treci 1930 su delili sa nama
tada je bilo pravilo da reprezentacija koja izgubi u polufinalu od buduceg prvaka sveta bude proglasena trecim a to smo mi...
elem sto je posle fifa posle 70 godina menjala pravila...
eto igrali su i 94te i 2002
i uvek isto ziheraski i na jedvite jade
od te 2004te do sad nismo videli nikakav napredak...
jbt da si imalo ozbiljan ne bi one koji se kvalifikuju preko KONKAKAF zone, tu nesto hvalisao!
cak cetiri su odande usa meksiko kanada kostarika
a protivnici su im bili HAITI, JAMAJKA, TRINIDAD I TOBAGO, PANAMA, ANTIGVA I BARBUDA, NIKARAGVA , GVATEMALA, GVAJANA, SURINAM , PORTORIKO, BARBADOS, BERMUDI...
STVARNO VELIKI USPEH NEMA STA!!!
A jedna italija recimo koja ima jedan kiks, ostane kuci , a recimo bila je pre baraza u grupi sa svajcarskom sa kojom mi sad igramo i koja je duplo jaca od te tvoje hvaljene amerike, a kamoli od barbadosa haitija paname bermuda...
nisi ni malo realan
Ugrizao bih je kao Suarez.A sta vi kao ne bi ****** ovu anu rajkovic
Ti yabavay, al nemo se hvalis po selu bez obzira sto si anonimus.Brateee moras da budes bas ono ober debil i ober seljacina pa da budes ono poznati sportista, milioner i sta ja znam a da ti pojam budu neke nafrakane sponzoruse i estradne silikonjare na nivou "zadruge".
Meni bi i sad bilo sramota da budem sa tako nekom ( sad kad sam anonimus i bez dinara) a kamoli da sam poznati sportista i milioner.
Онда ко да није ј..Ti yabavay, al nemo se hvalis po selu bez obzira sto si anonimus.![]()

Pa Juzna Koreja svakako jeste lep primer , jer zaista slicno kao i Japan enormno su napredovali u poslednjih 20-ak godina.
Mislim ajde i hronoloski da se osvrnemo, na SP 2002. kod njih stigli su do 1/2 finala, ono jesu im sudije bile malo naklonjene kao domacinima prvenstva ali opet su pokazali da mogu da igraju i da se nose sa tim najjacim ekipama , onda 2006. u Nemackoj za dlaku im je izmakao prolaz u drugi krug, pobedili su Togo 2:1, odigrali sa Francuskom 1:1 i u poslednjem kolu izgubili od Svajcarske sto ih je kostalo prolaza i tako sa boda ostali kratkih rukava, onda 2010. u Juznoj Africi prosli su jednu izuzetno tesku i nezgodnu grupu gde su bili jos Argentina, Nigerija i Grcka (i u1/8 finala tesno izgubiliod tada zaista sjajnoj Urugvaja predvodjenog Dijegom Forlanom i ostalima), onda 2014. u Brazilu nisu prosli grupu, odigrali 1:1 sa Rusijom, izgubili od tada zaista odlicnog Alzira 4:2 i u poslednjem kolu od mocne Belgije 1:0
Ja sam mislio da će naši sa Pixetom isto tako kao i u kvalifikacijama.(golom negde u finisu), na proslom SP u Rusiji isto nisu prosli grupnu fazu ali opet jos jedan korektan turnir odigrali, pobedili Nemacku 2:0 a izgubili tesno od Svedske 1:0 i Meksika 2:1.
Znaci tivkad pogledas standardno solidno igraju, tvrd su orah svakome i niko ih jos nije "razbio" ili u potpunosti nadigrao, cak i kad su ispadali u grupi ispadali su vrlo tesno, ostavljali dobar utisak i cesto zakidali bodove nekom od favorita.
Nek kaže samo nama ovde. Ovde ga niko ne zna glavom i bradom.Онда ко да није ј..![]()
Rastu protiv Bermuda tahitija paname trinidada pa I'm i remi s velsom ko osvajanje lige uefaNisu Amerikanci krivi sto je Evropa Evropa pa Italija kiksne. Ameri svoj posao posteno odradjuju i rastu iz godine u godinu.
Rastu protiv Bermuda tahitija paname trinidada pa I'm i remi s velsom ko osvajanje lige uefa
ко би прошао сигурно мк?Sigurno bi prosli Makedoniju koja je bila nepremostiva prepreka za Italiju.