Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plaćena publika. Unajmili za svaku reprezentaciju da napune stadione pa da pričaju kako je uspešno prvenstvo bilo.
Gomila Indusa i Pakistanaca bila u kockastim dresovima...snimali ih neki Hrvati (ili naši možda) pravili zajebanciju na Tviteru.
Da. Pakistanci većinom glume navijače. prvo prvenstvo nakon 32 godine da stadioni nisu rasprodani. Još jedan bravo za FIFAu.

Belgija je užasna bila u 2 utakmice, nezasluženo su i Kanadu dobili. Hrvati imaju 90% šanse da prođu...još im i x igra.
Žao mi Japanaca...mogli su da reše jednog favorita...ovako...mislim da će proći Nemci i Španci.

Inače....pa mislim jbt šta je ovo levo....:rotf:
Jooooj...litijaši šta napraviste :( :mrgreen:

FimGqu3XEAEOQXa
Ma bolja ova lijevo 100%. Ako treba sarmu skuhat

Brazil kada je u pitanju siguran sam da ova generacija ne moze osvojiti Mundijal.

Pazite jedno je igrat lijepo,imati sjajan tim.A drugo je imati takmicarski tim

Da bi neka ekipa bila sampion svijeta.Ona ne mora biti najbolja na papiru, pozeljno je imati jak tim.Ali kljucno je da ekipa bude takmicarska.

Ja uvijek kazem trenutno Brazil ima bolji tim i jace igrace od Portugala.

Al danasnji Portugal je takmicarski tim a Brazil nije.To ne znaci sada Portugal osvaja.Al ima sanse.

Njemacka ima dobar tim,u losoj formi je dosla na Mundijal.Nema jaci tim od mnogih reprezentacija sada.Ali protiv Spanije su se spasili eliminacije,zato sto su pokazali takmicarski duh.

Ako prodju u osminu finala.Zaboravite grupnu fazu,tu pocinje novi turnir.Nema vise lijepih meceva, puno sansi.Igraju se takmicarske utakmice na eliminaciju.

Tu cete vidjeti da ce Argentina Ili Njemacka mnogo bolje proci nego li jedan Brazil npr.Iako nemaju bolji tim.Turnir pocinje od eliminacija

Japan propustio istorijsku šansu da ode sa 6 i mirno ceka duel sa Španijom. Time bi Nemce poslali kuci. Nemci i Španci idu dalje iz ove grupe.

Maroko pokazao da je jaka Belgija proslost. Imali su Belgijanci zenit na Euru 2016 i 2021 i SP 2018. Ovde ce tesko proci grupu. Hrvatska rutinski. Kanada nije nista i onaj prvi mec protiv Belgije je pokazao slabosti Belgije nego kvalitet Kanade. Nije cudo sto ih do sad nije bilo na SP.
A malo je čudno. Jer u konfederaciji s 3 poštene ekipe imaju 4 mjesta. Tamo se nekvalificirat je baš težak fail. Al razumijem što želiš reć. Bili su gori od Hondurasa, Jamajke, Trinidada i sličnih.

ArgentinaPortugal,Spanija, Holandija,Njemacka, Hrvatska su takmicarske ekipe.

Brazil, Engleska,Belgija,Srbija itd to nisu

Ne govorim o kvalitetu timova

I govorim o danasnjim timovima.

Hrvati imaju to takmicarstvo

Трофеји су највеће постигнуће у фудбалу и било ком другом спорту

Аргентинци су у последњих 30 година један трофеј узели и то Копа Америка за време короне пред празном Мараканом
Холанђани су лузери такође

Немачка, Бразил и Италија су такмичарске екипе, традиционално најубојитији на великим такмичењима, вазда највећи домети, могу да освоје било шта кад год хоћеш са којом год генерацијом хоћеш. остали осцилирају генерацијски

На овом СП Бразил и Француска главни кандидати за трон па једно место празно па Шпанија па опет једно место празно па остали......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back