GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.166
Jedan je Mesija!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Japan je pobedio nemačkom zaslugom.Japan je kao krava koja dala 20 litara mleka pa ritnula nogom i sve prosula. Nemci ako pobede Spaniju i Kostariku mogu i prvi proci.
Jbg, u onakvoj utakmici protiv Njemačke će japam pobjedit jednom od 20 puta. Nijemci su bili puno bolji, imali gro šuteva u okvir, ali lopta nije htjela u gol. Japan iz 2 šuta zabio 2 gola. I to drugi zabio, ja mislim, Asano što je otišao iz Partizana jer nije primao plaću. Tih se komentara sjećam, kao pi..a Asano, pa samo 2-3 plaće nije primio i odmah pobjegaoJapan je kao krava koja dala 20 litara mleka pa ritnula nogom i sve prosula. Nemci ako pobede Spaniju i Kostariku mogu i prvi proci.
Jbg, u onakvoj utakmici protiv Njemačke će japam pobjedit jednom od 20 puta. Nijemci su bili puno bolji, imali gro šuteva u okvir, ali lopta nije htjela u gol. Japan iz 2 šuta zabio 2 gola. I to drugi zabio, ja mislim, Asano što je otišao iz Partizana jer nije primao plaću. Tih se komentara sjećam, kao pi..a Asano, pa samo 2-3 plaće nije primio i odmah pobjegao![]()
Čini mi se da je Livaja bolji od Kramarica koji daje gol svake prestupne.Razmišljam se da li da stavim veče pare na 1 na rvate...
Livaja me ne hrabri... Ni lovren...
Ni juranovic...
Brozovic nije onaj stari...
No opet morali bi dobiti ove vukove sa ontaria....
Pre bih rekao sreća kao i Arabija,Argentinu.Japan je pobedio nemačkom zaslugom.
Ne znaju kršten centaršut uputiti... Samo trče ko mamlazi...
Kao oni nemačku ne zaboravi...Pre bih rekao sreća kao i Arabija,Argentinu.
Sad je gol!Bio je pre ofsajd nego faul.
Modrić igra u prvih 11 najvećeg kluba na svijetu, Perišić igra u prvih 11 Tottenhama. Conte ga doveo ovo ljeto. Mislim da nisu godine problem njima dvojici.Čini mi se da je Livaja bolji od Kramarica koji daje gol svake prestupne.
Božović je konstantan već godinama,problem su godine Modrica i Perisica.