Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvek sam gotivio Jarica kao igraca ali realno uvek je bio vise pozer i maneken i nekakav starletan nego neki kul lik sa stavom (mislim van terena).

Nego ja ne priznajem ovo Svetsko prvenstvo,mislim da ono Svetsko prvenstvo ne moze da bude pravo Svetsko prvenstvo i da ima tu draz i tu car bez legendi kao sto su ova dvojica. ;)

92862333_2771973156234187_2066178061660848128_n.jpg

Japan je kao krava koja dala 20 litara mleka pa ritnula nogom i sve prosula. Nemci ako pobede Spaniju i Kostariku mogu i prvi proci.
Jbg, u onakvoj utakmici protiv Njemačke će japam pobjedit jednom od 20 puta. Nijemci su bili puno bolji, imali gro šuteva u okvir, ali lopta nije htjela u gol. Japan iz 2 šuta zabio 2 gola. I to drugi zabio, ja mislim, Asano što je otišao iz Partizana jer nije primao plaću. Tih se komentara sjećam, kao pi..a Asano, pa samo 2-3 plaće nije primio i odmah pobjegao :mrgreen:

Jbg, u onakvoj utakmici protiv Njemačke će japam pobjedit jednom od 20 puta. Nijemci su bili puno bolji, imali gro šuteva u okvir, ali lopta nije htjela u gol. Japan iz 2 šuta zabio 2 gola. I to drugi zabio, ja mislim, Asano što je otišao iz Partizana jer nije primao plaću. Tih se komentara sjećam, kao pi..a Asano, pa samo 2-3 plaće nije primio i odmah pobjegao :mrgreen:

Ne moze Japanac da da golova koliko Srbin moze da ga zezne za kintu.:D

Čini mi se da je Livaja bolji od Kramarica koji daje gol svake prestupne.
Božović je konstantan već godinama,problem su godine Modrica i Perisica.
Modrić igra u prvih 11 najvećeg kluba na svijetu, Perišić igra u prvih 11 Tottenhama. Conte ga doveo ovo ljeto. Mislim da nisu godine problem njima dvojici.
Btw, skupina se maksimalno komplicira ovim golom maroka, ako ostane do karaja ovako. Nije Maroko baš bezopasan kako se činilo poznavaocima :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back