GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.174
Meni!!!!kome je Japan oborio tiket?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni!!!!kome je Japan oborio tiket?
Fali nam jer je jedino desno krilo koje imamo.Hrvatima fali Rebic, pokretljivija verzija Mitrovica. Cak i fizicki lice.
Lopta je okrugla, danas svi igraju nogomet, svatko može imati dobar dan. Primjeri su S. Arabija, Japan i Brazil....Dan iznenadjenja.
Znači može i Kanada da pobedi.![]()
Samo se ti nadaj!Hrvatska, Maroko prolaze tim redom. Luda grupa, svi pred trece kolo ce imati sansu za prolazak i da ispadnu maltene. Belgijanci su isluzena mustikla.
Nisu skinuli gaće....Баш ми драго за Мароко, одиграли су јуначки, а и зналачки. Други гол ко на петопарцу
Pravda se slobodno znsm da si se u.sro jer ni pobeda na kanadom vam ne garantuje prolaz jer Belgija mora da vas odere!Lopta je okrugla, danas svi igraju nogomet, svatko može imati dobar dan. Primjeri su S. Arabija, Japan i Brazil....
Samo se ti nadaj!
Nije to luda grupa no ste vi rvati I Belgija raspad pa ni maroko ne možete dobiti!
Želim da dobijete kanadu.
Pa da vas lukaku od starta de bruhne Azar razvale i za dom ste spremni!
Imate livajuB
Fali nam jer je jedino desno krilo koje imamo.
Penali sa danskom rusima?Ne nadam se ja nicemu, prosto realno stanje stvari. Tebe izjede jos ona bronza Hrvata iz 98, srebro iz Rusije jos nije stiglo do tvog mozga.
Penali sa danskom rusima?
Mos misliti
Ne bi.Koga boli briga, proslo se. Da Srbija tako dodje u Kataru do finala uslo bi u epsku narodnu poeziju.
Ne bi.
Srbija ima zvezdu šampiona evropskog sveta, u košarci reprezentaciju koja je tukla drim tim a vi imate dokurnjake pardon do prvake.... Koje niko u svetu neće pamtiti za tri godine osim vas....
Samo sto u svojim ekipama imaju bolje pojedince pored sebe.Modrić igra u prvih 11 najvećeg kluba na svijetu, Perišić igra u prvih 11 Tottenhama. Conte ga doveo ovo ljeto. Mislim da nisu godine problem njima dvojici.
Btw, skupina se maksimalno komplicira ovim golom maroka, ako ostane do karaja ovako. Nije Maroko baš bezopasan kako se činilo poznavaocima![]()
Zvezda je prvak evrope, sami on evrope, sveta. Za sva vremena, sa pio ne do prvak!Srbija ima sampiona evropskog sveta?? Nijedan sport ne ide u istu ravan sa fudbalom uz duzno postovanje drugih sportova.