Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne valja qurtza Argentina. Izgubila od Saudijske Arabije. Čak i od Hrvatske prije 4 godine. To je ista momčad. To što su uzeli Copu protiv Brazila (ovog od neki dan) nema veze. Al to je bila neka druga Argentina. Ova koja pobjeđuje Brazil, Meksiko i osvaja Copu je jedna, a ova što gubi od SA i Hrvatske je druga. Misliš da sam poludio? Nisam, to piše na forumu.
nije bas da ne valja

ali su ih proglasili za favorita a oni to nisu

koliko sam video do sad najbolje igraju francuzi i spanci

Taj tvoj jović ganci je panj u odnosu na Mitrovica. A i liči na panj.
Očito nisi vido gol koji je zabio u Realu na treningu. Jel vidiš u šta se Benzema pretvorio od kad je počeo trenirat s Jovićem? Odma zlatna lopta.
Sad ozbiljno; bila emisija neke vaše televizije. Došli u posjetu Joviću. I pitaju Modrića kako mu pomaže. Kaže Modrić pomažem mu koliko mogu, šta god treba tu sam, rekao sam mu to. Ali mora shvatit da je u najvećem klubu na svijetu i davat sve od sebe svaki dan, svaki trening, svaku utakmicu. Sljedeći kadar Jović i ekipa čilaju u vili, smiju se.... pa tu smo kao, ekipa, zeka peka, igramo igrice, gledamo filmove....

Očito nisi vido gol koji je zabio u Realu na treningu. Jel vidiš u šta se Benzema pretvorio od kad je počeo trenirat s Jovićem? Odma zlatna lopta.
Sad ozbiljno; bila emisija neke vaše televizije. Došli u posjetu Joviću. I pitaju Modrića kako mu pomaže. Kaže Modrić pomažem mu koliko mogu, šta god treba tu sam, rekao sam mu to. Ali mora shvatit da je u najvećem klubu na svijetu i davat sve od sebe svaki dan, svaki trening, svaku utakmicu. Sljedeći kadar Jović i ekipa čilaju u vili, smiju se.... pa tu smo kao, ekipa, zeka peka, igramo igrice, gledamo filmove....
Sve si rekao. Može da peva u ovom trenutku što je u Fiorentini. U ovom trenutku to je premija za tog debelog lenjivca. Mitrović je u odnosu na njega Van Nisterloj. Gol igrač.

nije bas da ne valja

ali su ih proglasili za favorita a oni to nisu

koliko sam video do sad najbolje igraju francuzi i spanci
Španjolci su po meni premladi i neiskusni. Prva utakmica ne može biti mjerilo ničega. Znamo šta im je forte, pas igra, posjed, već godinama. I tu im malo ko može parirati. Ali teško da će Gaviju, Pedriju i ekipi prvi veliki trofej bit SP. I isto muku muče sa devetkom. protiv Kostarike nije problem, ali u ko fazi, protiv čvršće obrane, najsigurnija opcija ti je Morata.... ne vidim ih da idu do kraja, nikako.

Španjolci su po meni premladi i neiskusni. Prva utakmica ne može biti mjerilo ničega. Znamo šta im je forte, pas igra, posjed, već godinama. I tu im malo ko može parirati. Ali teško da će Gaviju, Pedriju i ekipi prvi veliki trofej bit SP. I isto muku muče sa devetkom. protiv Kostarike nije problem, ali u ko fazi, protiv čvršće obrane, najsigurnija opcija ti je Morata.... ne vidim ih da idu do kraja, nikako.

Meni i dalje mirise da ce osvojiti Мundijal onaj ko pobedi u potencijalnom cetvrtfinalu Francuska-Engleska. Englezi jesu sinoc razocarali protiv Amerike, ali i dalje imaju vise nego dobar tim na papiru.

Poslednja izmena:
Meni i dalje mirise da ce osvojiti Мundijal onaj ko pobedi u potencijalnom cetvrtfinalu Francuska-Engleska. Englezi jesu sinoc razocarali protiv Amerike, ali i dalje imaju vise nego dobar tim na papiru.
za Francuze sam do danas mislio da nemaju teoretske šanse. Zbog veznog reda koji je realno manjkav. Al onda Griezmann danas odigra onakvu partiju.... sad ih stvarno i ja vidim uz Brazil kao glavne favorite... jer Danska nije naivna ekipa.
Za Engleze mislim da nemaju šanse. Isklusniji su malo od Španjolaca, al hrpa igrača im nema veliki trofej. I to bitnih igrača. Duboki jesu, dugo su zajedno, ali mislim da će se raspast na prvi znak problema. Viđeno i 2018 i 2021.

Poslednja izmena:
Kod nje je baš dobar hirurg. Guglao sam neke nove slike.
Onda ti vjerujem na riječ. Neću provjeravat.
btw, jel se sjećaš Andjusove emisije sa Avom Karabatić, ahahahahahahahahahaha
Andjus, Živa, Ludovan i Ava.... Ova klasična dromfulja cijelu emisiju, lupa gluposti, a Andjus i ovi je kao damu tretiraju :hahaha:
Jedino Živa nabacio par sirovih komentara kolko se sjećam. Pa navlačila Zvezdin dres, ili Srbije, a oni bravo, bravo....:hahaha:

Btw, nikad nisam razumio opsesiju takvim ženama. Ja sam prije 15ak jari neku našu domaću seriju gledao, teško sranje btw, zbog vaše Katarine Radivojević. Takva žena mi je 10000x ljepša od ovih izoperiranih nakaza.
Postoje žene koje zaista izgledaju kao nakaze nakon operacija a postoje i one koje postanu desetke (kao vaša Knollova i Bačićka, mada za pevačicu ne znam sa sigurnošću da li je operisana). Katarina Radivojević jeste prirodno lepa, isto kao i Sloboda Mićalović.

Postoje žene koje zaista izgledaju kao nakaze nakon operacija a postoje i one koje postanu desetke (kao vaša Knollova i Bačićka, mada za pevačicu ne znam sa sigurnošću da li je operisana). Katarina Radivojević jeste prirodno lepa, isto kao i Sloboda Mićalović.
Mislim da Lidija bačić nije operirana. i još popratna info. žena zna pjevat i ima glas. Imaš videe po yt gdje pjeva ozbiljne stvari. Nego je ubrala šta kod sirovih balkanjerosa prolazi i tako ubire pare. Polugola pjevajući maloumne poskočice. Za Slobodu prvi puit čujem. Bum pogledao.
Pogledao Slobodu. Neću reć da nije lijepa, al je premršava. I nije mi u licu nešto. Čuj mene, nije mi nešto, kao na dnevnoj bazi imam bolje. Ali katarina je puno ljepša, ili je bila u mlađim danima.
Ili kad sam klinac bio, prve drkice između ostalog i na na Anicu Dobru. :D

Mislim da Lidija bačić nije operirana. i još popratna info. žena zna pjevat i ima glas. Imaš videe po yt gdje pjeva ozbiljne stvari. Nego je ubrala šta kod sirovih balkanjerosa prolazi i tako ubire pare. Polugola pjevajući maloumne poskočice. Za Slobodu prvi puit čujem. Bum pogledao.
Meni je Bačićka baš ono desetka. Drago mi je ako je prirodna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back