Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Ja ih ne podnosim od 2014.Uvek mi bude krivo za borbene meksikNCE. Neće nikad sreća da ih pogleda malo i nagradi za trud.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ih ne podnosim od 2014.Uvek mi bude krivo za borbene meksikNCE. Neće nikad sreća da ih pogleda malo i nagradi za trud.
nije bas da ne valjapa ne valja qurtza Argentina. Izgubila od Saudijske Arabije. Čak i od Hrvatske prije 4 godine. To je ista momčad. To što su uzeli Copu protiv Brazila (ovog od neki dan) nema veze. Al to je bila neka druga Argentina. Ova koja pobjeđuje Brazil, Meksiko i osvaja Copu je jedna, a ova što gubi od SA i Hrvatske je druga. Misliš da sam poludio? Nisam, to piše na forumu.
Očito nisi vido gol koji je zabio u Realu na treningu. Jel vidiš u šta se Benzema pretvorio od kad je počeo trenirat s Jovićem? Odma zlatna lopta.Taj tvoj jović ganci je panj u odnosu na Mitrovica. A i liči na panj.
Nisu favoriti ni po meni, ni blizu. Mislim da je dosta do kostura i s kim se križaju. Elo je to uzimao u obzir. Ne znam koji su favorit, 3, 4.?nije bas da ne valja
ali su ih proglasili za favorita a oni to nisu
koliko sam video do sad najbolje igraju francuzi i spanci
Sve si rekao. Može da peva u ovom trenutku što je u Fiorentini. U ovom trenutku to je premija za tog debelog lenjivca. Mitrović je u odnosu na njega Van Nisterloj. Gol igrač.Očito nisi vido gol koji je zabio u Realu na treningu. Jel vidiš u šta se Benzema pretvorio od kad je počeo trenirat s Jovićem? Odma zlatna lopta.
Sad ozbiljno; bila emisija neke vaše televizije. Došli u posjetu Joviću. I pitaju Modrića kako mu pomaže. Kaže Modrić pomažem mu koliko mogu, šta god treba tu sam, rekao sam mu to. Ali mora shvatit da je u najvećem klubu na svijetu i davat sve od sebe svaki dan, svaki trening, svaku utakmicu. Sljedeći kadar Jović i ekipa čilaju u vili, smiju se.... pa tu smo kao, ekipa, zeka peka, igramo igrice, gledamo filmove....
Da, ta mala svuda ide da je trpaju sa repkom.Ta Knollova je top.
Španjolci su po meni premladi i neiskusni. Prva utakmica ne može biti mjerilo ničega. Znamo šta im je forte, pas igra, posjed, već godinama. I tu im malo ko može parirati. Ali teško da će Gaviju, Pedriju i ekipi prvi veliki trofej bit SP. I isto muku muče sa devetkom. protiv Kostarike nije problem, ali u ko fazi, protiv čvršće obrane, najsigurnija opcija ti je Morata.... ne vidim ih da idu do kraja, nikako.nije bas da ne valja
ali su ih proglasili za favorita a oni to nisu
koliko sam video do sad najbolje igraju francuzi i spanci
Naši su se opametili valjda onda. Mamić prije 10-15 godina rekao za igrače Dinama: mi im doveli k...e da ih j..u, a oni ih poženili....Da, ta mala svuda ide da je trpaju sa repkom.
Ako ih posluži kostur kao vas idu daleko!Nisu favoriti ni po meni, ni blizu. Mislim da je dosta do kostura i s kim se križaju. Elo je to uzimao u obzir. Ne znam koji su favorit, 3, 4.?
Španjolci su po meni premladi i neiskusni. Prva utakmica ne može biti mjerilo ničega. Znamo šta im je forte, pas igra, posjed, već godinama. I tu im malo ko može parirati. Ali teško da će Gaviju, Pedriju i ekipi prvi veliki trofej bit SP. I isto muku muče sa devetkom. protiv Kostarike nije problem, ali u ko fazi, protiv čvršće obrane, najsigurnija opcija ti je Morata.... ne vidim ih da idu do kraja, nikako.
A meni na slikama delovala kao pošteno čeljade.Da, ta mala svuda ide da je trpaju sa repkom.
pa kažem, nije se još izoperirala kao vaše. Ili možda je u međuvremenuA meni na slikama delovala kao pošteno čeljade.![]()
za Francuze sam do danas mislio da nemaju teoretske šanse. Zbog veznog reda koji je realno manjkav. Al onda Griezmann danas odigra onakvu partiju.... sad ih stvarno i ja vidim uz Brazil kao glavne favorite... jer Danska nije naivna ekipa.Meni i dalje mirise da ce osvojiti Мundijal onaj ko pobedi u potencijalnom cetvrtfinalu Francuska-Engleska. Englezi jesu sinoc razocarali protiv Amerike, ali i dalje imaju vise nego dobar tim na papiru.
Mislim da je skroz izoperisana. 10/10 nemoguće da neko izgleda prirodno tako dobro.pa kažem, nije se još izoperirala kao vaše. Ili možda je u međuvremenu![]()
Ova slika je iz 2018. tad je i gostovala na nekoj našoj TV. Nije bila plastična, to sam 100% siguran. Znaš na šta mislim, kako sve vaše starlete izledaju. Sve su iste. Isto lice ima svaka. Nos, usne, facelift...Mislim da je skroz izoperisana. 10/10 nemoguće da neko izgleda prirodno tako dobro.
Kod nje je baš dobar hirurg. Guglao sam neke nove slike.Ova slika je iz 2018. tad je i gostovala na nekoj našoj TV. Nije bila plastična, to sam 100% siguran. Znaš na šta mislim, kako sve vaše starlete izledaju. Sve su iste. Isto lice ima svaka. Nos, usne, facelift...
Onda ti vjerujem na riječ. Neću provjeravat.Kod nje je baš dobar hirurg. Guglao sam neke nove slike.
PervertizamKod nje je baš dobar hirurg. Guglao sam neke nove slike.
Btw, nikad nisam razumio opsesiju takvim ženama. Ja sam prije 15ak jari neku našu domaću seriju gledao, teško sranje btw, zbog vaše Katarine Radivojević. Takva žena mi je 10000x ljepša od ovih izoperiranih nakaza.Kod nje je baš dobar hirurg. Guglao sam neke nove slike.
Postoje žene koje zaista izgledaju kao nakaze nakon operacija a postoje i one koje postanu desetke (kao vaša Knollova i Bačićka, mada za pevačicu ne znam sa sigurnošću da li je operisana). Katarina Radivojević jeste prirodno lepa, isto kao i Sloboda Mićalović.Btw, nikad nisam razumio opsesiju takvim ženama. Ja sam prije 15ak jari neku našu domaću seriju gledao, teško sranje btw, zbog vaše Katarine Radivojević. Takva žena mi je 10000x ljepša od ovih izoperiranih nakaza.
Mislim da Lidija bačić nije operirana. i još popratna info. žena zna pjevat i ima glas. Imaš videe po yt gdje pjeva ozbiljne stvari. Nego je ubrala šta kod sirovih balkanjerosa prolazi i tako ubire pare. Polugola pjevajući maloumne poskočice. Za Slobodu prvi puit čujem. Bum pogledao.Postoje žene koje zaista izgledaju kao nakaze nakon operacija a postoje i one koje postanu desetke (kao vaša Knollova i Bačićka, mada za pevačicu ne znam sa sigurnošću da li je operisana). Katarina Radivojević jeste prirodno lepa, isto kao i Sloboda Mićalović.
Meni je Bačićka baš ono desetka. Drago mi je ako je prirodna.Mislim da Lidija bačić nije operirana. i još popratna info. žena zna pjevat i ima glas. Imaš videe po yt gdje pjeva ozbiljne stvari. Nego je ubrala šta kod sirovih balkanjerosa prolazi i tako ubire pare. Polugola pjevajući maloumne poskočice. Za Slobodu prvi puit čujem. Bum pogledao.
Ne bi me iznenadilo ni da je repka trpa.Da, ta mala svuda ide da je trpaju sa repkom.