analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.076
Svako ima pravo na svoje mišljenje.
A pisati kako Hrvatska nije velesila jer nema osvojeno SP je smešno...Što se tiče EP-a tu nije bilo medalja ali jeste bila pri vrhu.
Pa ako cemo da se vodimo tom logikom ok.Mozemo reci da je Madjarska fudbalska sila,jer su prije 60 godina bili neko i nesto u fudbalu,mnogi kazu.A titule nemaju.Onda po toj logici je i Svedska fudbalska sila.Ako cemo imati neke kriterijume.Sila u sportu se broji valjda titulama.Da ne bude da sam sada mrzitelj neki Hrvatske,sto je besmisleno.Nek neko pogleda neko samo moje komentare na temi o Ep u Kosarci o reprezentaciji Srbije.Vidjecete da nisam nimalo bio navijacki naklonjen i pristrasan u iznosenju komenatara.Po toj logici kada bi covjek vidio moje komentare o ekipi Srbije,rekao bi da ja sada mrzim i Srbiju itd.Sto je besmisleno i van logike.Ja sam samo brutalno realna.Tako sam ocjenio i Hrvatsku u fudbalu.Brutalno realno.
Inace Ep sam pogodio osvajaca lako,Spaniju,jos prije osmine final,a nije ni bila medju top 5 favorita.Jos su mi i moji rekli kao navijas za Spaniju.Sto je besmisleno.Samo sam bio realan.Portugal tipujem na ovom Sp.Ne kazem da cu pogoditi pobjednika,to nije lako.Al da cu biti blizu to ocu.Sve najbolje
I jedan forumas me je tada pitao koga da odigram na kladionici da uzme EP kosarka,rekoh mu Spanija objektivno,da Lik uzme pare.Lik uzeo i zahvalio mi.Da sam htio navijacki rekao bi mu Srbija i znam da bi bacio pare.Znaci bio sam realan.Posle finala.Lik mi kaze hvala preko foruma.I milo mi je bilo,zbog njega
Poslednja izmena: