Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Против нас су играла 2 штопера, против шипцарске три јер је Милитао играо на позицији десног бека. А несрећна може бити само ова тема што трпи овакве стручне постове. ;)
STAVITI CETVORICU U ODBRANI bekove STOPERE STA IMAS...

cetiri odbranbena igraca je imao brazil protiv nas!

danilo korea silva sandro

4 одбрамбена да, 4 штопера како си прво написао не.
stavi cetvoricu!

koje hoces izaberi stavi cetvoricu!

sa tri , pogotovo ovog kvalietata u odbrani koje mi posedujemo poput navedenih pa uz mitrovica s , tutubana posebnog, pa erakovica, sigurno je da sa tri odbranbena igraca ne mozemo igrati!

to je poenta

a mi glumatamo da mozemo i puni nas chunga lunga abubakar od stotinu ljeta....

i pretrcava sto je najzalosnije jer smo busni i suplji ko sir...

4 одбрамбена да, 4 штопера како си прво написао не.
nemoj tu da se pravdas
lagao si da su imali tri u odbrani

mani se gluposti svakom je poenta jasna u poslednjoj liniji stavi cetvoricu!

kako umes stavi!

kad nemas nekog od bekova a ti stavi na primer ono sto imas jel de?

neka stoper igra beka!

kako su lepo erakovica PROMESALI U ZVEZDI ne bi li ga utrpali u reprezentaciju pa je sa svoje pozicije isao na drugu?

sta ces, kad skripis sa tri igraca trpaj cetri u poslednju liniju...

jer ovi sa tri su pokazali da nema utakmice gde nisu poklekli i retko ko da ih nije trpao...

Да би наставили икакву дискусију
1. Научи разлику између штопера и бекова
2. Престани сам себи контрирати, то је мој посао
3. Избаци из употребе то "несрећо", "ботино" и слично
ne brukaj se

mi nemamo arsenal u odbrani niti izbor vec jad do jada , na klupi pogotovo...

POENTA je da NE MOZES IGRATI SA TRI ODBRANBENA IGRACA U POSLEDNJOJ LINIJI!

e sad znamo da mi odavno kuburimo sa desnim bekom jel? svasta nesto... i u drugim timovima se desava da kad nemas onda nekog iz odbrane prekomandujes sa beka na stopera sa stopera na beka...

nije to prvi put....

JEL ERAKOVIC OVE JESENI MENJAO POZICIJU U ODBRANI NA KOJOJ IGRA?

menjao je

dakle, ne prav ise da ne razumes poentu

stavi cetvoricu u zadnju liniju, promesaj ih kako hoces, i oni su svesni da neko mora da igra cetvrtog ili poziciju d pokriva i ako nije to njegova specijalnost...

POETNA DA PONOVIM JOS JEDNOM, cetiri u odbrani!

e sad, od onog sta imas a ti stavi...

evo primer kako se igra pozicija beka i ako ti je primarna pozicija stoper

Eraković je veoma stabilan fudbaler i psihički i fizički. Pozicija beka nije njegova prirodna što je ponovo sa neke strane dobro, sa druge nije. Nije dobro zato što je pozicija na kojoj se najbolje snalazi štoperska, sa druge strane polivalentan igrač se ceni u svakoj ekipi i reprezentaciji, tako da mislim da on sam sebi na taj način ostvara mnogo prostora za dalji napredak.

to su pisali posle odigranog derbija gde je bio desni bek a prethodno stoper

ovo ne znaci da bih voleo da on igra daleko bilo al sta ces kad je muka... onda se snalazis kako umes

samo nek imamo cetvoricu u odbrani

STAVITI CETVORICU U ODBRANI bekove STOPERE STA IMAS...

cetiri odbranbena igraca je imao brazil protiv nas!

danilo korea silva sandro
Toj formacija sa tri stopera dodas jos dva bočna koja igraju visoko u napadu a vracaju se u odbranu kada napada protivnik,znači igraš maltene sa 5 igrača u liniji.
Problem kod ovakve igre je uigranost igrača i teže je to ukomponovati u repezentaciji nego u klubu. Zato je potrebno da se igra malo ,,dublja,,odbran bliža svom golu a ne da stoperi stoje na 45 metara od svog gola kao što je to bio slučaj protiv Kameruna i onda primas dva gola zato što pokušavaš da praviš ofsajd maltene na sredini terena.
Po meni glavni nas problem je u nedostatku sistema i taktike,npr u slučaj x ponašamo se na terenu tako i tako,kornera branimo na ovaj način,kod prekida igrača stoje ovako,ako vodimo branimo se sa deset igrača itd.
Ovako izgledamo kao ekipa koja prvi put igra zajedno a na klupi sede totalni amateri.

Screenshot_20221130-115001.png
Screenshot_20221130-114930.png
Screenshot_20221130-162031.png

Danska najvece razocarenje Mundijala, ali to je i draz istog. Ne prolaze uvek najjaci na papiru.
Po imenima prosecna ekipa sa dva tri odlicna odlicna pojedinca ali sa dobrom hemijom i sistemom.
Ocekivao sam vise od njih,protiv Francuza su bili solidni ostale dve bas lose,pogotovo danas.
Nije mi bas jasno kako moze da igra Bratvajt u prvih 11 a Dolberg i Kornelius sede na klupi.

Невероватно како је Тунис испао.....победе Француску и испадну. Сад ме ова њихова победа брине.....није искључено да се нама деси нешто слично ако Камерун приреди изненађење па да испаднемо упркос победи

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back