pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.076
I to vidim ja, a ja i fudbal 0 bambija.Blage veze nemam !mitro kljusina je ljubimac
vlahovic i jovic izgleda ne znaju da igraju fudbal.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to vidim ja, a ja i fudbal 0 bambija.Blage veze nemam !mitro kljusina je ljubimac
vlahovic i jovic izgleda ne znaju da igraju fudbal.
i dao jedan.. jbgHajde bar ja se tako ne ponašam na temi.Kako se zove onaj povređeni Mitrović jel tako ? On je napadač.Pa jbte ubaci zdravog , nije ovaj jedini .Svi tamo su profi i dobri igrači.Promašio 2 čista gola.
brt preopširni su ti komentari..puno pišeš a ništa ne kažeš.. previše gluposti... promašio šanse? pa šta?? treba ga na klupu da ubacimo tvog Panjkova iz Pakistana ili povređenog Vlahovića ili Jovića koji nije šutnuo loptu u zadnje 3 godine?? kao da si peti osnovne brt ..komentari su ti baš nezreli..posle DVE
sad niko nije reka oda je najgori al ida je pokazao diletantizam jeste
istu si pricu govorio posle rbazila kada smo upozoravali da je sramota sto nismo sutnuli jednom prema golu brazila i da sa solo mitrovicem nema tu leba...
sa kamerunom, pokazao se mitrovic u pravo svetlu, PROMASUJE par stopostotnih zicera. i daje gol na tacni kada su se poigravali igraci u petercu kameruna birajuci ko ce dati gol... kao krava da mleka potom dva put prospe.... i bili smo u pravu na zalost i p odrugi put tj i u drugoj utakmici
oko vodjstva 3-1 , i odbrane sa tri dunstera na 50 metara od gola... nije za komentarisanje
imamo odlicne igrace, koji nemaju dobru spremu kompletno ih gledajuci kao tim.
piksi vise nije onaj koji uem da sastavi dobitnu kombinaciju
e sad kada je i drugu utakmicu uprskao, (prva manje vise nismo puno ocekivali, one pretnje brazilu sam je proizveo) sada ce morati sa dva spica.
jedin ose brinem sto oko odbrane ne haje mnogo idelujemo kao diletanti. za ono stajanje oba puta na 50 metara visoko a vodis protiv kameruna, pa cak i primis jedan gol iz takve gluposti ti i dalje ne reagujes?
svet na mse smeje zbog toga
hahahah.. ok brt ideš na lagan ignor.. ipak je ovo previše gluposti za mene..pozdravi mačkonija i ostaleovo je dobitna kombinacija
golma (stavite bilo kojeg od tri dunstera svejedno mi je, niti jedan nije nesto bolji od drugog)
odbrana: milenkovic babic veljkovic pavlovic
vezni red : kostic ,sergej, tadic, radonjic
centarfori : vlahovic jovic
zamene za spiceve (mitrovic od 55 og -60 minuta, umesto recimo jovica , da b ise odrzao kontinuitet svezine u napadu)
takodje onaj mladi ilic zasluzuje poverenje recimo tamo od 60 minuta ako bude potrebe veznjacima...
moze i gruja...
ajde molim te...i dao jedan.. jbg
A niko drugi ne ume ?i dao jedan.. jbg
A niko drugi ne ume ?
Onda i treba da završimo SP ako imamo jednog napadača.
a ovakav je gol dao protiv kamerunaA niko drugi ne ume ?
imamo dvojicu..u međuvremenu se oporavio vlahović koji je bio povređen pre neki dan..A niko drugi ne ume ?
kakve su ovo lazi???imamo dvojicu..u međuvremenu se oporavio vlahović koji je bio povređen pre neki dan..
pa u kojoj si zemlji pa da ti ne radi..il klikas kad otvoris link negdje pogresno..Јок.
Чак ни преко Тора.
4 штопера? Зај... си и Мурињаovo je dobitna kombinacija
golma (stavite bilo kojeg od tri dunstera svejedno mi je, niti jedan nije nesto bolji od drugog)
odbrana: milenkovic babic veljkovic pavlovic
vezni red : kostic ,sergej, tadic, radonjic
centarfori : vlahovic jovic
zamene za spiceve (mitrovic od 55 og -60 minuta, umesto recimo jovica , da b ise odrzao kontinuitet svezine u napadu)
takodje onaj mladi ilic zasluzuje poverenje recimo tamo od 60 minuta ako bude potrebe veznjacima...
moze i gruja...

ma lik veze s fudbalom nema. .. na bloku mi je..4 штопера? Зај... си и Муриња![]()
ni sa fudbalom ni sa košarkom.. smejemo mu se i tamo na temi..pazi on retard bolje zna od Piksija ili Željka Obradovića ko treba da igra Видим на пар страна да је исписао разних анализа , разумем да свако има своје виђење , али ово ми баш запало за окоma lik veze s fudbalom nema. .. na bloku mi je..ni sa fudbalom ni sa košarkom.. smejemo mu se i tamo na temi..pazi on retard bolje zna od Piksija ili Željka Obradovića ko treba da igra
haha

a ti moraš da uvrediš ?ma lik veze s fudbalom nema. .. na bloku mi je..ni sa fudbalom ni sa košarkom.. smejemo mu se i tamo na temi..pazi on retard bolje zna od Piksija ili Željka Obradovića ko treba da igra
haha
sta cu kad su tutubani, jedino pavlovic donekel vredi, za babica jos ne znamo...4 штопера? Зај... си и Муриња![]()
neka gaa ti moraš da uvrediš ?
Против нас су играла 2 штопера, против шипцарске три јер је Милитао играо на позицији десног бека. А несрећна може бити само ова тема што трпи овакве стручне постове.sta cu kad su tutubani, jedino pavlovic donekel vredi, za babica jos ne znamo...
da mogu tri golmana pored ovakvog izbora gde ne znas ko je veca rupetina stavio bih svu trojicu!
tako je kako je, dibidus golmani i odbrana
zato pojacaj, pa sta fali sa cetri stopera igrao je i brazil obe utakmice? jel se i njima rugas nesreco?
imamo mi u veznom redu i ostatku ekipe sa spicevima podosta materijala za napred ne brini, ovde mi skripimo i duva promaja!