pop80
Elita
- Poruka
- 16.432
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klima u Ekvadoru nije mnogo drugacija od africke, a i za Ekvador igraju skoro sve crnci. To da su fizicki jaci i brzi i imaju bolje predispozicije za sport je potpuno neosnovano.Zasto ih nema u vaterpolu ili plivanju ako je tako? To su fizicki najzahtevniji sportovi, ili u NFL gde je kvoterbek ( onaj koji mora biti najinteligentniji i imati pregled igre u malom prstu ) skoro uvek belac. Ipak um caruje.Африканци могу много на СП и ту пре свега мислим на Сенегал и Гану.....очигледно им одговара ова клима, трче ко навијени.... Еквадор се јуче распао.
За фудбал дефинитивно не треба никаква посебна памет.....роде се са физички изузетним предиспозицијама, остало науче на тенингу и то је то....приватно су изгледа углавном дебили.... Ено Мбапе фура са неком транџом..... Ретко ко је од тих играча бистар
Crnci imaju veću gustoću kostiju i mišića, tonu. U plivanju im je to nedostatak a u trčanju prednost. Tako je bar uvriježeno mišljenje.Klima u Ekvadoru nije mnogo drugacija od africke, a i za Ekvador igraju skoro sve crnci. To da su fizicki jaci i brzi i imaju bolje predispozicije za sport je potpuno neosnovano.Zasto ih nema u vaterpolu ili plivanju ako je tako? To su fizicki najzahtevniji sportovi, ili u NFL gde je kvoterbek ( onaj koji mora biti najinteligentniji i imati pregled igre u malom prstu ) skoro uvek belac. Ipak um caruje.
Tačno tako, on je bio dete izbeglica.On i Perišić razgovarali nakon utakmice, Perišić mu rekao "Ajd da dobijete Maroko". Borjan rekao da su igrači Hrvatske bili gospoda.
Ovo s navijačima neka popuše kaznu, **** ih traktori i oluja na svjetskom prvenstvu 2022. Tome nema mjesta, na kraju krajeva, s ljudske strane je nisko vrijeđati izbjeglicu koji je u to doba bio praktički beba. Ali nisu to svi, nego neka grupica navodno.
Ko uopšte čita njihove portale .Djeeeko i Pjanić ba najbolji, Tite imPogledajte komentare na klix. ba, na utakmice hrvatske i srbije na sp.
DELIRIJUM ZLOBE muslimana, FRENETICNO PSIHO LUDILO.
koji izlivi mržnje, likovanja u slučaju neuspeha srbije hrvatske...
ZA NEVEROVATI koliko je to ludilo!!!
I posle će licemerni Bosnjoguz da prduckas o multi kultu spiki sa hrvatima i srbima..
Mržnja neopisiva....
50-50 realnoKladionice daju sve osetljiviji prednost Srbiji.
Bilo je nerešeno oko kvote sad se Srbija polako izdvaja kao blaži potom veći favorit, 2.5 na 3.20
Ум царује док снага не по*издиKlima u Ekvadoru nije mnogo drugacija od africke, a i za Ekvador igraju skoro sve crnci. To da su fizicki jaci i brzi i imaju bolje predispozicije za sport je potpuno neosnovano.Zasto ih nema u vaterpolu ili plivanju ako je tako? To su fizicki najzahtevniji sportovi, ili u NFL gde je kvoterbek ( onaj koji mora biti najinteligentniji i imati pregled igre u malom prstu ) skoro uvek belac. Ipak um caruje.
Samo riječi, ništa djelaBorjan je iz Knina, ima Ustašama da se naebe keve
vlahović će igratiDobro , malo više sam optimista , ali treba da izbaci pola igrača stvarno i ubaci najbolje
Imate dobar tim. Mi imamo dobar tim , ali pola njih ne igra, treba neko da ga sastavi.Crnci imaju veću gustoću kostiju i mišića, tonu. U plivanju im je to nedostatak a u trčanju prednost. Tako je bar uvriježeno mišljenje.
Ali ima tu i drugih elemenata, neš ti olimpijskih bazena po Africi.
Nisi uospte malo vise optimista vec je to realnost. Znali smo i pre odlaska u katar da ce po nas biti bitne utakmice sa kamerunom i svajcarskom, a da ce ta sa svajcarskom biti odlucujuca , kljucna po kvalitetu reprezentacija, to su te dve koje ce odlucivati o drugom prolasku.Dobro , malo više sam optimista , ali treba da izbaci pola igrača stvarno i ubaci najbolje
to je TOImate dobar tim. Mi imamo dobar tim , ali pola njih ne igra, treba neko da ga sastavi.
Hajde bar ja se tako ne ponašam na temi.Kako se zove onaj povređeni Mitrović jel tako ? On je napadač.Pa jbte ubaci zdravog , nije ovaj jedini .Svi tamo su profi i dobri igrači.Promašio 2 čista gola.Piksi od najboljeg selektora posle jedne utakmice postade najgori..pljuvači smanjite doživljaj
posle DVEPiksi od najboljeg selektora posle jedne utakmice postade najgori..pljuvači smanjite doživljaj
mitro kljusina je ljubimacHajde bar ja se tako ne ponašam na temi.Kako se zove onaj povređeni Mitrović jel tako ? On je napadač.Pa jbte ubaci zdravog , nije ovaj jedini .Svi tamo su profi i dobri igrači.Promašio 2 čista gola.