Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Navodno im je dobro došlo. Izgladili su što su imali. Rekli si što su trebali i sad su navodno opet momčad. Tako je rečeno na HRT-u.
Ne verujem mnogo u to, možda žele da se tako misli... Neće to uticati na hrvatsku.... Hrvatski momci znaju da je odlučujuća i da zavisi kako će se suprotstaviti...

Po meni biće to odlična utakmica za gledanje.
Neizvesna nadam se... Pravi evropski duel, ne verujem da Belgija preko noći može da se vrati na dane od pre godinu i više...

Ocuto su u problemu, no sada su pred moranjem. Remi ih vidi kući, tako da moraju da krnu na sve ili ništa.

To odgovara Dalicy ziherasu Idealna prilika za kontre hrvatske.

Videćemo Hrvatska u prednosti psihičkoj igra joj i remi ali ne trebaju da idu na to.... Otvoriće se belgijanci... Moraće a tad....

Sve su opcije na stolu, vas najteži ispit do sad svakako....

Sad bi odgovaralo i to da Kanada dobije maroko jel?

Da ga borjan ne primi i tako gura hrvatsku i u slučaju poraza?

Sad oni idioti što mu vređali ženu mu drže fige?

FB_IMG_1669761823114.jpg
Rajkela i Vlah na klupi repre'stacije.

Африканци могу много на СП и ту пре свега мислим на Сенегал и Гану.....очигледно им одговара ова клима, трче ко навијени.... Еквадор се јуче распао.

Tadić veceras na konferenciji rekao hvala im, misleci na brazilce koji su pobedili švajcarsku....

Šta reći....
За фудбал дефинитивно не треба никаква посебна памет.....роде се са физички изузетним предиспозицијама, остало науче на тенингу и то је то....приватно су изгледа углавном дебили.... Ено Мбапе фура са неком транџом..... Ретко ко је од тих играча бистар

Da, to je po meni vasa najbolja utakmica koju ste ikad odigrali iako ste izgubili, a imali ste dosta dobrih utakmica. Ciro je to tako dobro slozio, fenomenalno. I, moje skromno misljenje da vam je ta ekipa igracki bila jaca od ove koja je u Rusiji stigla do finala, to je moje misljenje, u cetvrtfinalu ste mislim razbili Nemacku sa 3:0.
Ne znam. Druga su to vremena bila. Prosinečki-Decembarski je pušio dvije kutije i igrao na pola gasa a imao je nogomet u malom prstu. Nismo imali tako etablirane igrače kao danas, Boban je igrao u Milanu, Prosinečki mislim u Sevilli, Jarni u Betisu.
Jamajku dobili 3:1, protiv Japana jedva 1:0, od Argentine izgubili, Rumunjska jedva 1:0 iz penala, Njemačka 3:0 pametnom igrom.

Nego vi Srbende ovo prvenstvo imate i sreće. Dakle, imate 1 bod i za kraj morate samo dobiti ekipu od koje ste na papiru - bolji.
Mi imamo 4 boda i moramo dobiti (ne izgubiti ali to dođe u praksi skoro na isto) ekipu od koje smo na papiru - slabiji.
A vi bili u slabijem potu pride. Okej Belgija u slaboj formi ali pusti ti to..radije bi ja protiv Švicarske.

Омашио си процену. Вама је довољан бод за пролаз плус сте вицешампиони света Белгија не би требала да вам буде проблем.
И не да нисмо имали среће него су нам главни играчи повређени, ровити или се швалеришу.

Ne verujem mnogo u to, možda žele da se tako misli... Neće to uticati na hrvatsku.... Hrvatski momci znaju da je odlučujuća i da zavisi kako će se suprotstaviti...

Po meni biće to odlična utakmica za gledanje.
Neizvesna nadam se... Pravi evropski duel, ne verujem da Belgija preko noći može da se vrati na dane od pre godinu i više...

Ocuto su u problemu, no sada su pred moranjem. Remi ih vidi kući, tako da moraju da krnu na sve ili ništa.

To odgovara Dalicy ziherasu Idealna prilika za kontre hrvatske.

Videćemo Hrvatska u prednosti psihičkoj igra joj i remi ali ne trebaju da idu na to.... Otvoriće se belgijanci... Moraće a tad....

Sve su opcije na stolu, vas najteži ispit do sad svakako....

Sad bi odgovaralo i to da Kanada dobije maroko jel?

Da ga borjan ne primi i tako gura hrvatsku i u slučaju poraza?

Sad oni idioti što mu vređali ženu mu drže fige?
On i Perišić razgovarali nakon utakmice, Perišić mu rekao "Ajd da dobijete Maroko". Borjan rekao da su igrači Hrvatske bili gospoda.

Ovo s navijačima neka popuše kaznu, **** ih traktori i oluja na svjetskom prvenstvu 2022. Tome nema mjesta, na kraju krajeva, s ljudske strane je nisko vrijeđati izbjeglicu koji je u to doba bio praktički beba. Ali nisu to svi, nego neka grupica navodno.

Омашио си процену. Вама је довољан бод за пролаз плус сте вицешампиони света Белгија не би требала да вам буде проблем.
И не да нисмо имали среће него су нам главни играчи повређени, ровити или се швалеришу.
Znam da je dovoljan remi. Ali mi ne znamo igrati na remi niti to miriše na remi s obzirom na ekipe.

Нема оправдања ни за вас ни за нас ако не прођемо групу
tako je brt.. kakvi bre izgovori više.. ako se ne prođe grupa neuspeh i nama i njima..ko da nismo ni bili na WC..tu glupost " važno je učestvovati " valjaju jedino navijači zvezde i dinama u ligi šampiona i navijači zvezde u evroligi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back