GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.467
Sve vise sam ubedjen da su se Jenglezi i Kauboji namerno dogovorili da igraju nereseno.Bice Ameri tvrd orah za Holandeze definitivno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve vise sam ubedjen da su se Jenglezi i Kauboji namerno dogovorili da igraju nereseno.Bice Ameri tvrd orah za Holandeze definitivno.
Ne verujem mnogo u to, možda žele da se tako misli... Neće to uticati na hrvatsku.... Hrvatski momci znaju da je odlučujuća i da zavisi kako će se suprotstaviti...Navodno im je dobro došlo. Izgladili su što su imali. Rekli si što su trebali i sad su navodno opet momčad. Tako je rečeno na HRT-u.
Maroko ide dalje.Ma zaboli me za Kanadu i Maroko. Ako pored njih ne možeš dalje, nije ti ni mjesto u osmini.
Jeste, al Sony, u sobi hotela....Da li je igrao onaj dečko Luka Jović sad na utakmicama ?
To stoji.Ma zaboli me za Kanadu i Maroko. Ako pored njih ne možeš dalje, nije ti ni mjesto u osmini.
ako je on dobro , stvarno nije normalan što ga nije ubacioJeste, al Sony, u sobi hotela....
Nije ga ubacio Piksi do sada.
Zasto?
A to samo on zna....
On je potpuno zdrav, nije povređen.ako je on dobro , stvarno nije normalan što ga nije ubacio
nemam pristojan komentarOn je potpuno zdrav, nije povređen.
Јок.sta, ne radi ti..
aj ovi iranci su bar prebili par amera..![]()
За фудбал дефинитивно не треба никаква посебна памет.....роде се са физички изузетним предиспозицијама, остало науче на тенингу и то је то....приватно су изгледа углавном дебили.... Ено Мбапе фура са неком транџом..... Ретко ко је од тих играча бистарTadić veceras na konferenciji rekao hvala im, misleci na brazilce koji su pobedili švajcarsku....
Šta reći....
Ne znam. Druga su to vremena bila. Prosinečki-Decembarski je pušio dvije kutije i igrao na pola gasa a imao je nogomet u malom prstu. Nismo imali tako etablirane igrače kao danas, Boban je igrao u Milanu, Prosinečki mislim u Sevilli, Jarni u Betisu.Da, to je po meni vasa najbolja utakmica koju ste ikad odigrali iako ste izgubili, a imali ste dosta dobrih utakmica. Ciro je to tako dobro slozio, fenomenalno. I, moje skromno misljenje da vam je ta ekipa igracki bila jaca od ove koja je u Rusiji stigla do finala, to je moje misljenje, u cetvrtfinalu ste mislim razbili Nemacku sa 3:0.
On i Perišić razgovarali nakon utakmice, Perišić mu rekao "Ajd da dobijete Maroko". Borjan rekao da su igrači Hrvatske bili gospoda.Ne verujem mnogo u to, možda žele da se tako misli... Neće to uticati na hrvatsku.... Hrvatski momci znaju da je odlučujuća i da zavisi kako će se suprotstaviti...
Po meni biće to odlična utakmica za gledanje.
Neizvesna nadam se... Pravi evropski duel, ne verujem da Belgija preko noći može da se vrati na dane od pre godinu i više...
Ocuto su u problemu, no sada su pred moranjem. Remi ih vidi kući, tako da moraju da krnu na sve ili ništa.
To odgovara Dalicy ziherasu Idealna prilika za kontre hrvatske.
Videćemo Hrvatska u prednosti psihičkoj igra joj i remi ali ne trebaju da idu na to.... Otvoriće se belgijanci... Moraće a tad....
Sve su opcije na stolu, vas najteži ispit do sad svakako....
Sad bi odgovaralo i to da Kanada dobije maroko jel?
Da ga borjan ne primi i tako gura hrvatsku i u slučaju poraza?
Sad oni idioti što mu vređali ženu mu drže fige?
Znam da je dovoljan remi. Ali mi ne znamo igrati na remi niti to miriše na remi s obzirom na ekipe.Омашио си процену. Вама је довољан бод за пролаз плус сте вицешампиони света Белгија не би требала да вам буде проблем.
И не да нисмо имали среће него су нам главни играчи повређени, ровити или се швалеришу.
Нема оправдања ни за вас ни за нас ако не прођемо групуZnam da je dovoljan remi. Ali mi ne znamo igrati na remi niti to miriše na remi s obzirom na ekipe.
tako je brt.. kakvi bre izgovori više.. ako se ne prođe grupa neuspeh i nama i njima..ko da nismo ni bili na WC..tu glupost " važno je učestvovati " valjaju jedino navijači zvezde i dinama u ligi šampiona i navijači zvezde u evroligiНема оправдања ни за вас ни за нас ако не прођемо групу