Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ono sto smo imali deceniju skoro

bunarenje na mitro kljusinu kao jedinog spica!

cim smo to izbacili mi smo odradili kvalifikacije maestralno, (mitar nije pocinjao od starta i nije bio jedina opcija) i ligu nacija takodje....

e on je to vratio odjednom i sve iznenadio i us.ro sve...
Taj "Mitar kljusina" je sa 50 golova najbolji strelac reprezentacije u istoriji.

moj predlog za tim bi bio sledeci (doduse tu nema jednog igraca u kataru ali bih ga ja stavio)

golman? ja bi koristio jos stojkovica, al ajde bilo koji od ova tri tutbana sta da radimo...

u odbrani milenkovic babic pavlovic urosevic

urosevic jer je ove jesni najvise pokazao u odbrani a i zalaganjem trci ko lud i koristan cak i u napadu kod prekida i slicno

potom , grujic i lukic

zatim sa strrane kostic i tadic krila (tadic to ume i te kako igrao je to u ajaksu)

iza napadaca sergej , a napadaci vlahovic i jovic ( mitar u drugo poluvreme da menja nekog od ove dvojice kojem ne ide i da imamo konstantnost svezine u napadu)

e to bi bio tim koji melje.... koji ne bunari na solo mitra...

rezerve koje bibila opcija za ulazak su radonja ilic pod jedan, a ostal ozavisno od situacije...
Salis se?
Urosevic,Grujić,Jović i Tadic na krilu.
Urosevcic je ,,brz,, za nasu ligu,nema sta da traži u ozbiljnom fudbalu,Grujic zvani kornjaca,nema brzinu,nema kreaciju,nema sut,prevara od igraca,Tadic na krilu,oduvek mu brzina nije bila jača strana,već kreacija,idealna pozicija iza napadaca i za kraj debeo Jovic koji je u totalnom kontra ritmu od kada je otišao iz Ajntrahta,plus starleta koja je rešila da mu ukanali karijeru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back