kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.974
Bravo danska tako se igra...
Piksi prepisi nešto...
Piksi prepisi nešto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poželio bi ti slično, ali ovdje ima ljudi koji su kulturni i navijaju za Srbiju. Pa se neću spuštat na taj nivo. Izmišljaj ti dalje utakmice koje nisi gledao, šanse u njima, postave s 12 igrača i nepostojeća bunarenja. Mene zaobiđi ako nije problem.Cao I da boga krepali sutra na terenu protiv kanade.
Ajmo borjan....
možeš slobodno da ga prijaviš zbog šovinističkih komentara.Poželio bi ti slično, ali ovdje ima ljudi koji su kulturni i navijaju za Srbiju. Pa se neću spuštat na taj nivo. Izmišljaj ti dalje utakmice koje nisi gledao, šanse u njima, postave s 12 igrača i nepostojeća bunarenja. Mene zaobiđi ako nije problem.
Znači na srećuJer su imali kostur žreba u Rusiji takav da bi i baba prošla daleko...
Dansku I Rusiju I oba puta na penale
Ma glupo mi to. I ne daje rezultata. Imam jednog na ignoreu koji me prati po forumu. Doslovno me prati. Jednom ga u raspravi piknuo di ga je zabolilo i lik me od tada prati.možeš slobodno da ga prijaviš zbog šovinističkih komentara.
Znači na sreću
Pardon, rekao sam da ti neću više odgovarati. Ovo je bilo zadnje.
Ta Knollova je top.Vodimo ljubav, a ne rat. Hrvatske i srpske starlete sestre rodjene.
Gde ti vidiš šovinizam.možeš slobodno da ga prijaviš zbog šovinističkih komentara.
Ta Knollova je top.
jesi ozbiljan? Je l joj je to reputacija?U nju je prodrlo vise centarsuteva Beogradjana nego Zagrepcana i Splicana zajedno. Srpska ofanzivna navala Mitrovic-Vlahovic.![]()
jesi ozbiljan? Je l joj je to reputacija?
Samo najkvalitetnije proizvode izvozimo. Taj stil prolazi kod vaših lovaša. Samo je nekako preprirodnaU nju je prodrlo vise centarsuteva Beogradjana nego Zagrepcana i Splicana zajedno. Srpska ofanzivna navala Mitrovic-Vlahovic.![]()
Taj "Mitar kljusina" je sa 50 golova najbolji strelac reprezentacije u istoriji.ono sto smo imali deceniju skoro
bunarenje na mitro kljusinu kao jedinog spica!
cim smo to izbacili mi smo odradili kvalifikacije maestralno, (mitar nije pocinjao od starta i nije bio jedina opcija) i ligu nacija takodje....
e on je to vratio odjednom i sve iznenadio i us.ro sve...
Jer je poslednjih 10 bio jedini maltene u napadu sa svim loptama na njegaTaj "Mitar kljusina" je sa 50 golova najbolji strelac reprezentacije u istoriji.
Samo najkvalitetnije proizvode izvozimo. Taj stil prolazi kod vaših lovaša. Samo je nekako preprirodna![]()
Pa što ti ne daš 50 golova na centaršute onda kad je tako lako? Ae gegulo jesi realan ko ovi manijakalni rusofili sa foruma.Jer je poslednjih 10 bio jedini maltene u napadu sa svim loptama na njega
Pa ko da ga da onda?
Stojković sa gola jel?
Salis se?moj predlog za tim bi bio sledeci (doduse tu nema jednog igraca u kataru ali bih ga ja stavio)
golman? ja bi koristio jos stojkovica, al ajde bilo koji od ova tri tutbana sta da radimo...
u odbrani milenkovic babic pavlovic urosevic
urosevic jer je ove jesni najvise pokazao u odbrani a i zalaganjem trci ko lud i koristan cak i u napadu kod prekida i slicno
potom , grujic i lukic
zatim sa strrane kostic i tadic krila (tadic to ume i te kako igrao je to u ajaksu)
iza napadaca sergej , a napadaci vlahovic i jovic ( mitar u drugo poluvreme da menja nekog od ove dvojice kojem ne ide i da imamo konstantnost svezine u napadu)
e to bi bio tim koji melje.... koji ne bunari na solo mitra...
rezerve koje bibila opcija za ulazak su radonja ilic pod jedan, a ostal ozavisno od situacije...