- Poruka
- 24.257
Nadam se da nasi gledaju kako treba protiv favorita.ekvador se bas lepo bori protiv holandije
jeste da gube 1-0 ali igraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da nasi gledaju kako treba protiv favorita.ekvador se bas lepo bori protiv holandije
jeste da gube 1-0 ali igraju
Pa pazi oni za 20 godina imaju jedno trece mesto i jedno finale SP o cemu mi mozemo samo da sanjamo, tako nesto nama ni u ludilu ne moze da se desi , eto ajde nek mi sad budemo treci pa nek opet izvisimo u kvalifikacijama za sledece EP , mislim da se niko ne bi bunio ali znamo svi da tako nesto nama ne moze da se desi.
Var svakako donosi vecu mogucnost pravdeVratilo se ipak je 1 1.
I na proslom SPu se Var nije koristio kako treba.
ljudi se bore, glavom igraju, nisu klonuli...Jeste videli kako se igra ? Bravo Ekvador
ti u hrvatima gledas mrznjom i nisi nimalo mogu reci , realan analiticarSvejedno, ja uopšte nisam pričao o tome. Nego o mentalitetu gde se Hrvati hvale nekakvim starim uspesima i projektuju ih na sadašnju situaciju, kao da to nekom magijom može da se prenese sa jednog na drugi momenat. Ne može. Ali, oni misle da to tako ide, pa ako su ranije bili drugi na svetu, onda su i danas velesila. Koliko je tako nešto pogrešno, govori i to što smo ih izmlatili u tim kvalifikacijama, a i onih 6:0 protiv Španije u prvoj utakmici nakon finala u Rusiji.
Uostalom, govoriti da tako nešto nama ni u ludilu ne može da se desi je potcenjivanje bez razloga. Mi imamo talenta za fudbal, uz prave okolnosti kao što su se njima poklopile, naravno da može da se desi. Primera radi, od tako nečega nas je u Francuskoj delila Mijatovićeva prečka. Zašto je nemoguće da se tako nešto ponovi i da umesto prečke sledeći put pogodimo mrežu?
kad je koristi sudija iz venecuele, a na terneu tutuban i zambije koji je na africkom prvenstvu svirao kraj u 85 minutu, onda je sve moguce...Var svakako donosi vecu mogucnost pravde
e sad kako se koristi je druga prica
recimo od ona 3 ponistena gola argentini 2 bi bila priznata bez vara, 3 cm ramena
nikad nisu sudjena
Gol turnira za sada. Vinicius šeće pored stopera, vanjska (kako je od Luke naučio) za Richarlisona koji ju s jedne strane diže s druge zakucava. 3 stopera stoje i dive se. Da ne smetaju majstoru.Troje nasih na jednog.
https://youtube.com/shorts/IxLR1Rg_ed0?feature=share
A taj jedan uspesno dodaje ovom risalrizonu koji je gle cuda opet se nalazi izmedju troje nasih odbrambenih igraca i daje na spektakularan nacin Gol.
https://vm.tiktok.com/ZMF9cyTx4/
tutuban poput tosica...Hebiga, ne mozes na svetskom da gudeljas svoju silikonjaru i da mislis o Brazilu … realno te boli K i za Brazil i da trcis
Pogledajte prilog 1261337
bice to gol prvenstvaGol turnira za sada. Vinicius šeće pored stopera, vanjska (kako je od Luke naučio) za Richarlisona koji ju s jedne strane diže s druge zakucava. 3 stopera stoje i dive se. Da ne smetaju majstoru.
ti u hrvatima gledas mrznjom i nisi nimalo mogu reci , realan analiticar
ni malo kako njih tako ni nas
sto se hrvata tice, oni svakako imaju smenu greneracije i kud i kamo slabiju reprezentaciju nego u rusiji (to sto oni sanjaju da su neki toboz silni DOPRVACI njihov problem) koja je ruku na srce do naslova vicesampiona stigla LUDOM SRECOM zbog kostura. za taj kostur su se izborili kako kazu junacki sto su pobedili argentinu. tu argentinu maltene istu gledamo i danas a razbila ih je arabija...
dakle? hrvati tada su isli na kostur gde su imali jednu dansku (slabiju nego danas mnogo) potom rusiju i obe utakmice na jedvite jade i rulet na penale...
elem niko ne osporava da su bili sasvim dobra reprezentacija sa igracima za respekt ...
no ono sto gledamo danas se pokazuje da sas slabijim igracima jedan DALIC obicni ziceras, koji ide tvrdom postavkom defanzivnijom uz kontre, je glavni krivac za vrlo lose izdanje protiv MAROKA koji je bio bolji u toj utakmici.
oono sto smo videli u toj grupi je da je belgija DALEKO OD ONE BELGIJE OD PRE PAR GODINA , da je nezasluzeno pobedila kanadu koja je mogla da dobije tu utakmicu makar nereseno da joj je svira cist penal jos jedan...
jedin oje trcao de brujne, ostali su se vukli... azar ocajan...
time hrvatska dolazi u mogucnost da dobije belgiju, bice to neizvesna utakmica sasvim...
sto se tice sa kanadom su naravnoi favoriti ali ak ose promeni stil igre, koji ima ziheras dalic kukavica i koji se obrukao sa marokom bez obzira sto maroko ima mozda najbolji bekovski par na svetu, ostalo su prosecni...
bruka protiv maroka je u tome sto je igra bila defanzivna bezidejna i kukavicka...
e sad, ruku na srce po meni je ovo mnogo losija ekipa od one u rusiji... to sto su kroasani napuhani baloni i prepotentni nerealni navijaci, njihov problem...
sve u svemu zelim srecu kanadi i milanu borjanu...
nije prejakKako je prejak i ko je točno penzioner? Luka koji igra u prvih 11 najjačeg kluba na svijetu?
oni mogu bolje da nema ziherasa dalicaU redu, i šta je to drugačije od onoga što sam malopre napisao? Bavim se njima samo u ovom momentu i jer je priča otišla nekako na tu stranu, inače sam odavno rekao da me ne zanimaju.