Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
Zašto se meni brišu postovi?
Moderacija na ovom topicu je dno dna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto se meni brišu postovi?
Moderacija na ovom topicu je dno dna.
što opet nije garancija da gledamo lep fudbal.Ali ipak ne bih voleo shok finale...
smatram da je bolje da ga igraju Argentina i Francuska.
Štete velike zbog tvojih postova.Zašto se meni brišu postovi?
Nažalost, tvoji stavovi su nebitni, i ne mogu uticati ni na šta.Meni je lozenje na te ratne dane 90-ih nonsens, ali to je samo moj stav kojeg ne mogu drugima nametnuti
Nažalost, tvoji stavovi su nebitni, i ne mogu uticati ni na šta.
Ponovo, tvoji stavovi i mišljenju su nebitni, stoga ih niko ne razmatra.Kao i tvoji i ostalih forumasa. Jedino mozemo da iznosimo svoja misljenja jer tome forum sluzi.
Tvoje mišljenje kao velikog fudbalskog analitičara.Moje misljenje o Modricu je pre svega fudbalsko i ono je najpozitivnije moguce zbog ocitog kvaliteta doticnog. Sta radi u privatnom zivotu i kakav je covek ne mogu da znam niti je moja stvar.
Kvarili bi tvoje sjajne upise, kao i kolege ti. Tko je, a tko nije ustašaŠtete velike zbog tvojih postova.
Naravno.Kvarili bi tvoje sjajne upise, kao i kolege ti. Tko je, a tko nije ustaša
Zove se „Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)".Pa kako se zove tema na kojoj pišemo? O čemu se piše na temi?
Pa zašto onda ne pišeš o temi?Zove se „Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)".
Ne trtljaj!Ti i kolega kapetanmark smarate i unistavate svaku temu koje se dohvatite. Oladite malo.
Pišem...Pa zašto onda ne pišeš o temi?
Važi.Kako god zavrsi veceras ce neko biti veseo, a neko tuzan. Sve je to na kraju samo fudbal, ima puno vaznijih stvari od njega iako je fudbal kako se kaze najvaznija sporedna stvar na svetu.
Талијан суди, Аргентина први финалиста.