Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Analitički. Jedini si pogodio i skidam ti i ja kapu. Jedino nije prekid, nego smo se vratili. Ponovo. Dinamov dvojac. Idemo jako. A neka pati koga smeta, sitnim dušama pomoći nema.Priznajem da je bio u pravu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Analitički. Jedini si pogodio i skidam ti i ja kapu. Jedino nije prekid, nego smo se vratili. Ponovo. Dinamov dvojac. Idemo jako. A neka pati koga smeta, sitnim dušama pomoći nema.Priznajem da je bio u pravu.
nisi ti gledo. pogledaj snimakJedan šut na gol I TO ODBITAK!
Brazil bezbroj prilika...
Kažeš nesavladivi?
Ne brboci
Šta da falim sramotno vraćanje lopte unazad?Кеп мораш признати да су целу утакмицу имали веома високи морал сваки од њих трчи ко тројица наших...по мени јуначка игра Хрватске против вишеструко фаворизоване екипе...треба да их похвалиш...
Neka si mi rekoa da, ti uvik navijaš za slabije . nek treniraju za 4 godine imat će priliku![]()
Pa kad ih u košarci vaterpolu srbi siluju decenijamaPraseći je sto posro podkapacitirani Dalić ima sreće.
Ni u zahodu nije gladan to svi vide u Hrvatskoj ali pobjede se pišu,hipnotizirana masa predje preko toga.
jedino za tebe. iskreno, nako što ga je Petko spremio u malu mrežicu, face jednih i drugih su rekle sve.Ovo danas uopste nije iznenadjenje,makar za mene nije
Govorio sam da sam siguran da Hrvatska ovo pobjedjuje
to vracanje loptih unazad je uspavanka, iz par takvih je isla kontra uglavnom preko perisica...dal je brazil bio bolji, u par momenata jeste..imala je i hrvatska svojih momenata...uglavnom zamjena juniora i richarlisona sam govori da je hrvatska odbrana i sredina ipak odradila dobar posao...odbrana je imala svojih promasaja sto se tice ciscenja lopte, ko curice izbijaju...na kraju ipak vise srece za hrvatsku..cak sut petkovica nije bio ni snazan, da nije bilo dvojice odbrane brazilaca lopta bi isla po sredinu na golmana..ovako prosto bilijar lopta, sreca i to je to..Šta da falim sramotno vraćanje lopte unazad?
I jedan odbitak presrecni?
Budi ozbiljan
Mozda je i Srbin uzeo veliku lovu pa se dere....verujem da je taj magarac uzeo dobru lovu...koji je bio koefcijent na Hr?Ja imam nekog Hrvata u zgradi....ili neko stavio ozbiljnije pare od mene
Dere se kao magarac....
Golman im je legenda.Čestitke Hrvatskoj naravno. Golman je fenomenalan i odbrana i psihički ste dobri, super ste podneli pritisak.
E on vam je brat.jedino za tebe. iskreno, nako što ga je Petko spremio u malu mrežicu, face jednih i drugih su rekle sve.
jedino za tebe. iskreno, nako što ga je Petko spremio u malu mrežicu, face jednih i drugih su rekle sve.
Tvoja bol nas ne interesira. Idemo u drugo polufinale SP u nizu. Treće u 24 godine. A ti patiE on vam je brat.
Milogorski junak. Za njega je taj odbitak bolji no sve ono brazilsko...
Ckepi taktika
Aj sad nam pojasnite kako je to fudbal koji svi vole gledati a ne ANTI FUDBAL
Jedan ODBITAK u 120 min i nije te sram hvaliti se?Negooooooo, jel Brazil dovoljno jak protivnik ili.......