Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кеп мораш признати да су целу утакмицу имали веома високи морал сваки од њих трчи ко тројица наших...по мени јуначка игра Хрватске против вишеструко фаворизоване екипе...треба да их похвалиш...
Šta da falim sramotno vraćanje lopte unazad?

I jedan odbitak presrecni?

Budi ozbiljan

Šta da falim sramotno vraćanje lopte unazad?

I jedan odbitak presrecni?

Budi ozbiljan
to vracanje loptih unazad je uspavanka, iz par takvih je isla kontra uglavnom preko perisica...dal je brazil bio bolji, u par momenata jeste..imala je i hrvatska svojih momenata...uglavnom zamjena juniora i richarlisona sam govori da je hrvatska odbrana i sredina ipak odradila dobar posao...odbrana je imala svojih promasaja sto se tice ciscenja lopte, ko curice izbijaju...na kraju ipak vise srece za hrvatsku..cak sut petkovica nije bio ni snazan, da nije bilo dvojice odbrane brazilaca lopta bi isla po sredinu na golmana..ovako prosto bilijar lopta, sreca i to je to..

Ja imam nekog Hrvata u zgradi....ili neko stavio ozbiljnije pare od mene :lol:
Dere se kao magarac....
Mozda je i Srbin uzeo veliku lovu pa se dere....verujem da je taj magarac uzeo dobru lovu...koji je bio koefcijent na Hr?
Ti stavio hiljadu dindji on eura jbg pa se dernja hahaha...i ja bi se drao da uzmes dobru lovu.

Hr je i na proslom svetskom u Rusiji do finala istom igrom trla baba lan...poneka kontra penali i to sve moze proc ako ne natrcis na Francuze

Čestitke Hrvatskoj naravno. Golman je fenomenalan i odbrana i psihički ste dobri, super ste podneli pritisak.
Golman im je legenda.
Dečki su trčali, trudili se, za razliku od naših diva.
E sad, uvek je potrebno i malo sreće, hrvati su je imali...
U svakom slučaju mi je logičnije da navijam za hrvate nego za Brazilce.
Jbt, ovo je fudbal, nije Blajburg.
I oni su navijali za nas na Evroviziji.

jedino za tebe. iskreno, nako što ga je Petko spremio u malu mrežicu, face jednih i drugih su rekle sve.

Rekao sam da imate katakter kao tim i da ste takmicari nevidjeni.Brazil je mogao da vam da danas 6 golova komotno.Ali nije.Fudbalska borba se ne vodi samo na terenu nego i u glavama.A tu je Brazil izgubio utakmicu na mentalnom nivou.Posle na penalima,vidio si im katakter mlaki kao mlaka voda

Screenshot_20221209_190539_com.android.chrome.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back