Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
Kako ja vidim odvijanje SP-a :mrgreen:

Grupa A

1 .Urugvaj
2. J. Afrika
3. Francuska
4. Meksiko

Grupa B

1. Argentina
2. J. Korea
3. Nigerija
4. Grcka

Grupa C

1. Engleska
2. SAD
3. Slovenija
4. Alzir

Grupa D

1. Srbija
2. Gana
3. Nemacka
4. Australija

Grupa E

1. Holandija
2. Kamerun
3. Danska
4. Japan

Grupa F

1. Slovacka
2. Italija
3. Paragvaj
4. Novi Zeland

Grupa G

1. Brazil
2. Portugal
3. Obala Slonovace
4. S. Korea

Grupa H

1. Spanija
2. Cile
3. Honduras
4. Svajcarska

8ina Finala:

Urugvaj - J. Korea
Engleska - Gana
Holandija - Italija
Brazil - Cile
Argentina - J. Afrika
Srbija - SAD
Slovacka - Kamerun
Spanija - Portugal

4ina Finala

Urugvaj - Engleska
Italija - Brazil
Argentina - Srbija
Kamerun - Spanija

Polufinale

Engleska - Brazil
Srbija - Spanija

3 Mesto

Brazil - Spanija

1 Mesto

Engleska - Srbija :lol:

:hvala:

Još nešto.

Domacin Juzna Afrika, pored nikad slabije francuske sa sve Domenekom na celu, Urugvaja i Meksika lagano moze da se bori za prvo mesto ako se sloze kockice. Doduse moze da zavrsi i kao poslednjeplasirana ali tesko, ni Urugvaj ni Meksiko nisu ni blizu svog zenita iz proslosti.

Urugvaj možda više nema Santamariju, Nasazija, Varelu, Andradea, Šiafina, Điđiju, Seu, ili Migueza, a o Frančeskoliju da ne govorim, ali su zato Suarez i Forlan ove sezone zajedno dali oko 80 golova, što je verovatno više nego svi igrači iz južnoafričke selekcije zajedno. Sad, odbrana i vezni red su već druga priča, i pitanje je da li će njih dvojica uopšte dobiti dovoljno lopti da bi postigli više golova nego što odbrana primi.

Juznoamericke ekipe su uvek igrale jak i agresivan fudbal sa mnogo trcanja i grubosti tako da ne bi valjalo da se sa njima ukrstamo na SP, jer znamo kakav je nas mentalitet kratkog fitilja. Sto se tice Afrikanaca oni su takticki i strateski mnogo daleko od ostatka sveta sto smo i videli na KAN. Gori fudbal nisam gledao u zivotu nego na KAN a ekipa koja je priblizna nekom Evropskom nizerazrednom fudbalskom nivou je Egipat koji pomalo i igra fudbal. :)

Poslednja izmena:
Kamerun mu je drugi, iza Holandije, a ispred Danske i Japana, što i nije toliki SF, mada ja smatram Dansku favoritom za drugo mesto u toj grupi.

Da Francuzi izduvaju takođe nije toliki SF, kao ni da Nemačka bez Balaka izduva, ali da su Englezi ti koji od nas gube u finalu, a ne Brazilci, e to već deluje malo neverovatno. :D

Kamerun mu je drugi, iza Holandije, a ispred Danske i Japana, što i nije toliki SF, mada ja smatram Dansku favoritom za drugo mesto u toj grupi.

Da Francuzi izduvaju takođe nije toliki SF, kao ni da Nemačka bez Balaka izduva, ali da su Englezi ti koji od nas gube u finalu, a ne Brazilci, e to već deluje malo neverovatno. :D

Taj meč Kamerun-Danska će odlučiti, a u najavi je da će biti odličan fudbal. Sportklub prenosi u ponedeljak Engleska-Meksiko, pa ćemo videti imaju li Meksikanci kapacitet da biju Francuze, za Urugvaj verujem.

A brate, lično mislim da je Nemačka bolja bez Balaka. Ništa posebno nije odigrao ove sezone u Čelziju, za razliku od ovih napaljenih klinaca, Kedire, Ozila, Krosa...bolje bi bilo da im igra Balak.

Ne verujem da će biti bolji bez njega, on ima običaj da bolje igra u reprezentaciji, a i, što je daleko bitnije, on im je kapiten i pravi vođa tima. Mislim, švapski kapiten ti je institucija veća nego brazilska desetka.

Bilo sinoć na Areni Austrija - Hrvatska, nisam stigao da odgledam, je l' znaš možda šta je bilo?

Nisam gledao, ali sam video da su Hrvati dobili sa 1:0, Bilić u 86. (Mate, ne Slaven :mrgreen:)
Ima na indexu, da su navodno Hrvati igrali sa drugim timom.

Što se Balaka tiče, sve to jeste, ali ebg, nije više ni u najboljim godinama, a sve više samo prdi po terenu, kurči se, kači, diže galamu više nego što igra...Nisam siguran da bi bio isti kao 2002. ili 2006. Dobro, sad to nećemo ni saznati...drago mi je da nema Kuranjija i Rolfesa, ebali su kevu kako su igrali ove sezone.

Onda mu je Italija druga??? i to iza Paragvaja?, Slovacke?? i Novog Zelanda??????
I jos neki put ???????? i jos malo ???????.... ?.........?...

Back