serdja
Aktivan član
- Poruka
- 1.742
Zašto bi pali ako je Srbija pribilježila samo jednu pobjedu od 1:0 na ovom SP-u?
Zato sto se vi niste ni plasirali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi pali ako je Srbija pribilježila samo jednu pobjedu od 1:0 na ovom SP-u?
Zato sto se vi niste ni plasirali.
Zar se to gleda pri pravljenju ljestvice, gledaju se sve utakmice u posljednje 4 godine i razinu pobjeđenog protivnika.
Draža mi je pobeda nad Nemicima nego bilo šta drugo. Agrentina je bila moj favorit, ali 3:0...![]()
Zar se to gleda pri pravljenju ljestvice, gledaju se sve utakmice u posljednje 4 godine i razinu pobjeđenog protivnika.
Auuu zanimljivo ce biti u trci za zlatnu kopacku...4 gola dali su Miler,Klose,Snajder,Viljaa...dali su 4 jos i Iguain i Vitek ali su oni ispali.
Jedva čekam Švabe i furiju. Prvi igraju okomito, a drugi vodoravno...baš sam počeo za Švabe navijati...
![]()
Ono smo pričali o tome kako evropske ekipe u kvalifikacijama ne igraju mnogo jakih utakmica za razliku od repki iz J.Amerike i da možda zato Evropljani tako loše prolaze...au, kako smo se prejebali![]()
A yebi ga stari samo 3 od 13 europskih selekcija je napravilo rezultat, dok Argentina i Brazil idu kući jer su tamo zaboravili trenere![]()
Božee, pa kako ovo radi, kako oseti?
Vilja je postigao 5 golova na 5 utakmica . Postigao je 5 od 6 golova Spanije. Moze da prica ko sta hoce ali Vilja je njihov najbolji igrac. Bilo je dobrih igraca na ovom SP..izdvojio bih Vilju,Snajdera,Gijan,Honda,Klose,Miler,Ozil,Forlan....Snajder igracina Real se sjebao sto ga je prodao, Gijan najzasluzniji za prolaz Gane medju 8 najboljih a da je dao i onaj penal bio bi heroj cele Afrike ali ***,Honda igracina otkrovljenje ovog Sp, Miler i Ozil tek treba da cine okosnicu ove Nemacke zlatne generacije,Klose je pokazao da je jedan od najboljih napadaca na svetu...toliko od mene
edit: i Forlan je isto igracina,uostalom i videli ste![]()
Pa i nije se baš nadavao golova u Interu, tu je Milito bio zadužen za golove ... Pre bih njega stavio nego Snajdera, bez obzira što nije ni igrao na SP, jer retko kad se dogodi da igrač sa 4 gola donese 3 titule ekipi ... U sva tri odlučujuća meča samo je on dao golove, nije da je ta 4 gola dao u pobedama od 4-0 ili 5-0 ....Ovo bi bilo jedino logicno i pravedno resenje,osvojio je sa Interom triplu krunu,dao mnostvo golova...
Fidel Kastro ih "provalio": "Sve je to imperijalistička zavera"
![]()
Lider Kube navija za Urugvaj, ali kaže da kapitalisti čine sve da Evropljani igraju u finalu.
Bivši predsednik Kube gleda Mondijala i kaže da je sve namešteno.
"Sudije sviraju za Evropljane, recimo, Brazil je morao da ispadne. Svaka odluka arbitara je išla protiv njih, na kraju su završili sa deset igrača i ispadanje je bilo neminovno", rekao je Kastro.
On se nada u Urugvaj, ali kaže da će Evropljani igrati za titulu.
"Sve je to vrlo providno, i to finale će biti najgore u istoriji fudbala", misli Kastro.
Tako je Fidel...![]()