Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
leidson, leidson, leidson, hteo sam da polomim daljinski, ne mozhe da mu izgovori ime kako treba![]()
Pravilno je Liedson, al' Strajnić je još dobar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
leidson, leidson, leidson, hteo sam da polomim daljinski, ne mozhe da mu izgovori ime kako treba![]()
Pravilno je Liedson, al' Strajnić je još dobar...

Ne znam samo zasto je onaj majmun Ronaldo pljunuo kamermana. Kao da mu je on kriv sto ovaj nije imao veze celu utakmicu.

majke ti?
i naravno, MEIRALEŠ
muka mi od zhivota
meni je josh zhivotna aspiracija da budem tv komentator![]()

![]()
Drago mi je zbog naroda Paragvaja...i Paragvajki,naravno...![]()
Moj izbor najboljih 11 dosadašnjeg SP-a:
Eduardo (Por) - Maicon (Bra), Lucio (Bra), Pique (Špa), Heinze (Arg) - Annan (Gan) - Sneijder (Niz), Ozil (Njem), Muller (Njem) - Suarez (Uru), Villa (Špa)
Miler je po meni ocajan! Ali je radilica, za tim...
Eduardo (Por) - Maicon (Bra), Lucio (Bra), Pique (Špa), Heinze (Arg) - Annan (Gan) - Sneijder (Niz), Ozil (Njem), Muller (Njem) - Suarez (Uru), Villa (Špa)
Englezi kao Srbi: Relaks uz pivo i cigare
![]()
Koje su sličnosti između srpskih i engleskih fudbalskih reprezentativaca? Pa, i jedni i drugi su razočarali narod sramotnim plasmanom na Svetskom prvenstvu, a, uz to, i jedni i drugi su se maksimalno opuštali u svojim južnoafričkim bazama - uz pivo i cigare!
Dakle, posle ispada srpskih reprezentativaca koji su, navodno pre utakmice sa Nemačkom, ispijali pivo i uživali u nikotinu, na isti način, samo posle debakla u duelu sa Nemačkom, vreme je provodila družina "tri lava".
Naime, dok je engleska nacija još bila u šoku posle blamaže izabranika Fabija Kapela protiv Nemaca, većina reprezentativaca je u luksuznom hotelu, u njihovoj bazi u Rustenburgu, nedugo posle poraza, "tugu ubijala" pivom i tompusima! Naime, na fotografiji, doduše malo mutnoj, ali autentičnoj svakako, do koje su došli engleski mediji, konkretno list The Sun, jasno se vide engleski fudbaleri okruženi gomilom pivskih flaša i čaša, u oblaku dima.
Ovaj trenutak je navodno ovekovečio defanzivac Ledli King, a u tom momentu Aron Lenon uživa u svom tompusu, u društvu Šona Rajta Filipsa, Džermejna Defoa, Glena Džonsona, Majkla Dousona i Stivena Vornoka, i svi su "nedopustivo opušteni", kako je naveo list, iako su samo nekoliko sati ranije doživeli najteži poraz u istoriji Engleske na Mundijalima.

Sutra.