Pozdrav svima, evo i ja da se prikljucim i ostavim moje neke utiske i zapazanja...

Kao samo SP jedva cekam,praticu vecinu utakmica (otvaranje nemogu gledati nazalost

) i iskreno mi je zao povredjenih Balaka,Esijena,Ferdinanda,Bekama.....Milito i Pirlo ce igrati verovatno,Drogba isto mozda zaigra,jer na Fifa sajtu pise da su rekli da jos nista nije gotovo u vezi Drogbe.....GRUPA A: Po meni najzanimljivija grupa,Francuzi losi u pripremnim utakmicama ali ce svakako biti tvrd orah,Meksiko i Urugvaj sigurno najaci u napadu,JAR svakako nije za potcenjivanje,stavise ocekujem da ce proci grupu....po meni grupu prolaze:JAR i Francuska......GRUPA B: Argentina veliki favorit,ostali ce se tuci za drugo mesto,Nigerija ima najtalentovanije igrace ali nemaju taktiku i disciplinu u igri i zato im nebih davao prednost...moja procena: Argentina, Juzna Koreja.....GRUPA C: Veliki favoriti Englezi i SAD koji su nikad vise zeljni prolaska grupe,ali pokazali su da su im odbrane suplje i onda na scenu stupa Slovenija...Alzir mozda nekom otkine bod i nista vise...grupu prolaze:Engleska i mala prednost SAD...GRUPA D: Nemci ko Nemci , brzi ,ostri ,tvrdi , uvek do kraja igraju bice veoma,veoma tesko, Gana bez Esijena je bleda senka , trce ko sumanuti bez taktike,Australija igra bunker igru da ugusi protivnika i onda tuce kontrom....NEBIH ZA OVU GRUPU SAD DA PROGNOZIRAM JER MI IGRAMO U NJOJ, pa da se nebi naslo uvredjenih...GRUPA E: Zanimljiva grupa u kojoj su po meni najbolji Holandjani , mislim da bi uz njih trebali proci Danci dalje jer su ova dva tima po meni klasa ispred Kameruna i Japana....dakle:Holandija i Danska...GRUPA F: Italijani ce nekako proci kroz iglene usi a na mala vrata bi uz njih trebali proci Paragvajci koji imaju odlican napad...Slovacka je debitant i neocekujem previse od njih,NZ isto nije neki bauk pa neverujem da bi prosli grupu..moja procena:Italija i Paragvaj...GRUPA G: Brazil apsolutni favorit,imaju brzinu,sut , opasni iz prekida,kvalitetne igrace....Portugal i O.Slonovace bi trebali voditi bitku za 2. mesto , ali po meni je bolji Portugal...Slonovi mozda bez Drogbe, i pokazalo se da nisu slozni kao tim sto ce ih kostati plasmana medju 16 najboljih...DPR Koreja mi je nepoznanica ali neocekujem nista od njih...dalje idu: Brazil i Portugal...GRUPA H: Neocekujem predobru igru Spanaca ali mislim da ce osvojiti svih 9 bodova u grupi ...Svajcarsku drma kriza,u pripremnim utakmicama nisu tresli mreze,Honduras bi tu mogao da iskoci iz senke a razlog je taj sto su u kvalifikacijama uspeli dva puta dobiti Meksiko i jednom Amere...od Cilea neocekujem mnogo,prvenstveno jer im se naj napadac povredio(Suazo)....moja procena : Spanija i Svajcarska/Honduras
Ovo je o svim timovima izuzev Srbija jer mi je tesko za nas izdvajati posebne stvari,uocio sam mnogo mana a i vrlina i pozitivnih stvari,ali nebih da iznosim , nace se vas 10 koji ce osuti paljbu po mojim misljenjima, pa je bolje da ih zadrzim za sebe pa cu videti da li sam bio u pravu kad SP bude pocelo.......Inace mislim da Brazil uzima