Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
ADJE; sad svi u glas !"SLAŽEEEEMO SEEEE"!

I ja kao žemsko vas zdušno podržavam i navijam za Paragvajke., lepe devojke, baš lepeee...

:gace:ПАРАГВАЈ:gace:
ajde se odlučite sa tim :gace: i :brus: za koga navijamo...:lol:

To zbog one simpatične devojke ili fudbalski?:mrgreen:

фудбалски..а кад сам видео њу онда још више :mrgreen:

Iskren odgovor i dobiješ bonu :)

TOOOOOOOOO BRAVOOOOO GANAAAAAA!:D:D:D

YANKEE GO HOME! :lol:

sa sve Klintonom :evil:
bravo Urugvaj, bravo Gana, kako ce to tvrdo 1/4 finale biti
Germany vs. England - au, ovaj par je dosta nezgodan za prognozu, mislim da ce biti dobra utakmica, da Englezi nece biti zabari, nadam se 3+, pa nek pobedi bolji (bilo bi najbolje da padne bomba, srusi stadion i pobije sve neprijatelje :lol: )
Argentina vs. Mexico, mislim da ce Mesi napokon pogoditi i da ce ovo Argentina resiti u svoju korist

ne znam, bojim se ...Gana ima srce, al da l ima znanje da se izbori protiv Urugvaja....

Na kojoj se kladionici stavljalo da ce Hrvatska doci u JAR.Dobitak bi na 30 din. bio 10.000 evra.

Da li sam ja rekao da će Hrvatska u JAR? Nisam. Možda bi toliki dobitak bio ako ćeš se kladit u posljednjem kolu kad je Andora trebala ne izgubit od Ukrajine, inače Hrvatska je uvijek favorit, stalno (pa i sad) među prvih 10 i na FIFA-inoj i na UEFA-inoj ljestvici. Međutim, dogodio se sramotan poraz od Engleske, Ukrajina je dvaput uspjela izborit neriješeno, u užasnim okolnostima treća je postava Hrvatske (prva i druga izozljeđivane i odsutne) poražena prvi put nakon 67 godina 4 razlike, i to od motivirane Engleske koju je pobjeda odvela u JAR, pa su pustili Ukrajini da bi se osvetili i na kraju je Hrvatska ipak sačuvala obraz pobjedivši Kazahstan s tolikim nepovjerenjem i tolikim napadima od hrvatskih medija.

Na temelju čega bi Srbija bila favorit, debitant na SP-ima. Imala je najlakšu kvalifikacijsku skupinu i mnogo sretnih okolnosti i završila je u njoj prva. Ako si prvi u kvalifikacijskoj skupini, favorit si :zcepanje: . Danska je bila prva pa nije bila favorit, pa i jedna Slovačka je bila prva, pa na uložene 4 kune da će bit svjetski prvak dobio bi 1 000 (provjereno). Preteče Srbije bile su prve u predzadnje dvije kvalifikacijske skupine, pa na samom SP gubile 6:1 i 6:0. Na kraju je Njemačka bila bolja s igračem manje, dominirala i izborila jedanaesterac, a momčad koja je favorit s igračem više ne bi dala protivnicima da se približe na manje od 30 m. Srbija se ne će kvalificirati na nijedno veliko natjecanje najmanje do 2016.

Ljudi pustite hrcka da prica bajke...Nece njegovi kockasti videti ni svesko ni evropsko jos dugo vremena:lol:

Danas navijam za Englesku i Argentinu:klap:

Koje EP. "Nogometasi" koji kao motiv za dres koriste stolnjak iz birtije da se plasiraju na EP? Smesno. Pa vidis da uvoze propale crnce sa felericnim nogama da ih uci fudbalu pardon nogometu. Najbolji igraci im igraju u Totenhemu, Sahtjoru, HSV-u, Lensu, Salkeu i ostalim osrednjim klubovima. A hvale su da su fudbalska velesila i da su 10-i na FIFA rang listi (jos dve nedelje).

Ne mogu da navijam ni za Nemacku ni za Englesku jer ne volim ni jednu ni drugu reprezentaciju, ali ako vec moram da kazem onda mi simpatije idu malo vise za Nemacku jer su vise pokazali na SP a i voleo bi da pokazu da je nasa grupa bila izuzetno jaka i da smo imali tezak posao da prodjemo grupu kao sto je Gana to vec pokazala.

1/8 finala

Raspored i rezultati:

26. jun 16:00 Urugvaj 2 : 1 Južna Koreja
26. jun 20:30 SAD 1 : 2 Gana
27. jun 16:00 Nemačka 4 : 1 Engleska
27. jun 20:30 Argentina : Meksiko
28. jun 16:00 Holandija : Slovačka
28. jun 20:30 Brazil : Čile
29. jun 16:00 Paragvaj : Japan
29. jun 20:30 Španija : Portugal

Ajde da ponovim a odnosi se na temu,gde ima ili moze da se kupi dres Urugvaja?

Vidjala sam ranije na Buvljaku raznih...
1/8 finala

Raspored i rezultati:

26. jun 16:00 Urugvaj 2 : 1 Južna Koreja
26. jun 20:30 SAD 1 : 2 Gana
27. jun 16:00 Nemačka 4 : 1 Engleska

27. jun 20:30 Argentina : Meksiko
28. jun 16:00 Holandija : Slovačka
28. jun 20:30 Brazil : Čile
29. jun 16:00 Paragvaj : Japan
29. jun 20:30 Španija : Portugal

Ništa ja više ne prognoziram....sve je ludo, sudije ne priznaju regularne golove....k'o na pijaci....šta će biti, biće.
Ne bi me čudilo ni da Gana bude prvak sveta.:D

Back