E sada vec moram da upotrebim rec lazes, posto drugi put pominje isstu stvar.
Gore u postu sam ti vec odgvorio na to potanje.
EVO DOKAZA:
Posto ne kapiras da ti obajsnim.
Odgvor je da ti nisi pravilno shvatio tekst.
A onda sam ti postravio pitanja koja ti pokazujud a ga nisi pravilno shvatio.
A ako i tada ne shvatas, ja nisam doktor pa da nesto preuzmem kod tebe.
A koga je Lucifer prevario kazes?
A koga je Bog postavio za Ambasadora i upravljaca zemlje?
Pa Adama.
1.Mo 2:15 I uzevši Gospod Bog čoveka namesti ga u vrtu edemskom, da ga radi i da ga čuva.
To je sonova u religiji.
Slovo A.
Sta cemo reci o onome koji nezna u azbuci slovo A?
Drugo, zasto mi nisi odgvorio na pitanja i zasto mi niakda ne odgovaras na pitanja dok ja tebi uvek?
Sta glumis ti ovde?
Nemoj biti Nervozan i ne nazivaj nikoga Lazovom.
Ne postavljaj nikakve dodatne stihove, jer nisi odgovorio Konkretno sta sam te pitao.
Ponovo idemo deo po deo
1- I KOr. 15, 28 A kad Mu sve pokori, onda će se i sam Sin pokoriti Onom koji Mu sve pokori, da bude Bog sve u svemu.
U ovom stihu lepo pise da ce se Isus Sin Pokoriti Ocu.Pitanje :ako je po tebi isus Bozanstvo, zasto bi se pokoravao Bogu, ako je u Ravni sa njim???
Trazim da Odgovoris na ovo, a ne da postavljas stihove:Zasto se Isus pokorava Bogu, ako je kako ti tvrdis deo Boga?Na sta to lici da se drugi deo Boga pokorava prvom delu Boga.Gde je tu Smisao i Logika?
2-Toliko stihova o Slugi Bozijem i pitanje, zasto ga sam Bog Stvoritelj proglasava Slugom iako ga priznaje za Sina i to Prvorodjenog???
Znaci Zasto ga Bog Proglasava Slugom , ako je Isus Drugi deo Bozanstva?
3-Sledece je Najvaznije:jer Isus opet dokazuje ko je:Isaija 61 1 Duh je Gospoda Boga na meni, jer me Gospod pomaza da javljam dobre glasove krotkima, posla me da zavijem ranjene u srcu, da oglasim zarobljenima slobodu i sužnjima da će im se otvoriti tamnica.
Glasnik pazi ovo sada,ako je Isus deo Boga,a i Duh je deo Boga, zasto bi Bog stavljao Duh na njega, kada su njih troje Jedno?Zasto mu je bilo potrebno da i to uradi?
Ako je Isus Drugi deo Boga, zasto mora Bog da na njega stavlja Duha,zar isus ne moze kao drugi deo Boga da javlja dobre glasove,da zavija ranjene, da oglasi slobodu bez Duha?
Ponovo te Molim da mi na ovo svojim recima odgovoris, ako znas.Ne Postavljaj stihove nisu merodavni, nego ako Znas,tj. posedujes Istinu, onda odgovori, ako ne znas, napisi da ne znas i neces biti jedini koji ne zna.