Sveta trojica?

Trojstvo, da li znači negaciju jednog boga i da li je hrišćanstvo sa trojstvom uopšte monoteizam?

• Da, trojstvo je negacija jednog boga i hrišćanstvo nije monoteizam.

glasova: 2 28,6%
  • Ne, trojstvo nije negacija jednog boga i hrišćanstvo jeste monoteizam.

glasova: 5 71,4%

• Ukupno glasova
    7
Odgovoreno ti je da je to propala Bogohulna, pogubna po život i destruktivna sekta iz koje sam izašao zato što REČ upučuje da se iz takve izlazi ali to tebi nije validan odgovor sve dok se ne veliča taj SATANIZAM tako?

Kako je to moguće kada je Isus rekao da je "ni vrata paklena neće nadvladati"?

Nego kaži forumašima koja je to jedina crkva što je stub i tvrđava istine i naravno lokacija da je posetim.
Kaži ti nama gde Biblija za sebe tvrdi da je jedini izvor vere.

Pravoslavna zajednica ne postoji.
Postoji SPC koja ima 10 mi, a Crkva LDS ima 14 mi.:bye:

:hahaha: joj boze koli tebe spremo da pises ovakve gluposti :mazi: SPC je samo deo Crkve,Vaseljenske Crkve,hebote koliko para imate a koliko ne znate ni osnovne stvari vi bi prvo trebali da pomognete sebi ,da se obrazujete :cool:
pa onda dodjite kod nas pravoslavih na popravni;)

Ko je poglavar ''pravoslavne zajedince'' ?:rotf:

A zašto bi trebalo da ga ima u vidu nekog čoveka? Isus je rekao da smo svi braća i da najveći među nama treba da bude sluga. Za razliku od američkih sekti, pravoslavci se toga drže.
p.s. Postoji carigradski patrijarh koji je proglašen vaseljenskim, ali to je samo počasna titula. On nema vlast nad drugim episkopima.

:hahaha: joj boze koli tebe spremo da pises ovakve gluposti :mazi: SPC je samo deo Crkve,Vaseljenske Crkve,hebote koliko para imate a koliko ne znate ni osnovne stvari vi bi prvo trebali da pomognete sebi ,da se obrazujete :cool:
pa onda dodjite kod nas pravoslavih na popravni;)

neverovatno je da svi sektasi i ovi propali ateisti bolje znaju kako funkcionise pravoslavlje od pravoslavaca koji ucestvuju u zivotu crkve.

Back