Ma ko nju zeli blizu,ja sigurno ne!!!
* Ne moras da je drzis za ruku,ali kad ti se pojavi na oci ,lepo sa njom,ne rezi i ne pokazuj zube, nego se lepo nasmejes i budes ljubazna da je sokiras, da  " zbunis neprijatelja"...

A i sin ako ce da se drzi za suknju moze i on sa njom!! 
E ,vidis, imam utisak da si nedorasla braku ( nista licno). Ali koji muskarac moze da se drzi za dve suknje.. Ako si ga vec izabrala da delis jastuk sa njim , onda ga drzi uz sebe , a ne da ga guras mami. Svaki muz trci mami kad nije siguran u zenu i zenina reagovanja,kad je raspolozena da legne sa njim u krevet i da ga zavede kao prvi put,kad ce da mu pruzi lepu rec i osmeh kad dodje sa posla , da poprica o nekim neobaveznim temama ,a ne samo tvoja mama je uradila ovo, rekla o meni i o mojima ono, nije dala unucima .... to nije prica za muza ,nego za svekrvu uz osmeh kad je sretnes, a u sebi sta joj pomisljas ,da sami blagi Bog ne sazna... I upamti -" svoje se meso ne jede i krv ne pije".Pomisli ,kako je tebi kad ti muz kaze nesto protiv tvojih, pa da mu oci iskopas ???
Ista stvar je sa muskarcima ,njegovi su njegovi i ne diraj , jer nemas potrebe za tim.Muza drzi u fokusu , a ne njegove, i svaka zena koja potegne pitanje trzavica u braku i okrivljuje nekog drugog  je - kukavica ili neznalica. Razmisli malo.
Ja njoj zelim samo da kazem da nema prava da zove ljude okolo i tek tako ih napada!!
Ona si je nesto pravo umislila!