carobnodrvo
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Devojke hvala vam sto ste uopste iprocitale ovoja moj postevo i da vam kazem da ja jesam pokusla da mu kazem jos prosli put kada sam ga vodila ali ne bas direktno nego onako da cujem njegovo misljenje i predlozila sam mu da vodimo dete kod nje i rekla sam mu da mislim da dete ima pravo na babu bez obzira na njihove nesuglasice da su to 2 razlicite stvari ali on kaze ne ima samo babu i dedu u beogradu tj moje a za ove kaze recice mu da nisu zivi !!!!! to se meni uopste ne svidja i necu mu to dozvoliti definitivno! jao ljudi postade spansa serija od ovog
i tako ja i dalje razmisljam da li da cekam da pozove ili da se opet ja mrdem :hm samo se nadam da nisam ispala budala
A da mali je jos mali ima godinu i mesec dana pa ni ne moze nista da kaze .
Naco, slazem se sa ostalima da je lepo sto ti je stalo da dete ima babu i da si postupila ljudski, ali pripazi se. Zar nije tvoja svekrva (jer iz price kontam da je ona ta koja je zabrljala) ta koja bi trebala da se potrudi da dovede odnose u normalu, ako joj je stalo?
Da nadje nacina da razgovara sa sinom i da ga uveri da zeli da bude baka svom unuku, iako stvari medju njima nisu kako treba. Ovo ti sve govorim jer sam imala slicnu dilemu, i zelela da odrzavam odnos, danas vidim da bi to bilo van pameti. I ne mislim da je dobra ideja da odrzavas odnose sa njom iza ledja tvog muza, to te moze uvaliti u vece probleme.
evo i da vam kazem da ja jesam pokusla da mu kazem jos prosli put kada sam ga vodila ali ne bas direktno nego onako da cujem njegovo misljenje i predlozila sam mu da vodimo dete kod nje i rekla sam mu da mislim da dete ima pravo na babu bez obzira na njihove nesuglasice da su to 2 razlicite stvari ali on kaze ne ima samo babu i dedu u beogradu tj moje a za ove kaze recice mu da nisu zivi !!!!! to se meni uopste ne svidja i necu mu to dozvoliti definitivno! jao ljudi postade spansa serija od ovog
isto tako mislim da ako se posvadjala sa njim, nije nuzno sa tobom i onda bi bez ikakvog problema mogla da nazove na fixni i da kaze Dobar Dan, (tvoje ime) mi treba... sta ce ti on kao zabraniti da pricas?! Ne moze i da hoce...
mislim da treba da budes iskrena, jer su svekrve mac sa 2 ostrice... to sto radis ti se lakoooo moze odbiti o glavu... samo se nadam da nece!!! 
maa daaaj... nisam uopste ljubomorna na tako nesto ali me samo zanima kako zena moze tako da se podredi nekome... znaci aman imaj i svoj zivot, ne vodi samo tudji... ne odgajaj svoje unuke ti, to bi tvoja snajka trebala da radi!!!

Ima cvrst stav znaci ima covek karaktera.Ne podrzavam to sto ne zeli nikakav kontakt sa svojom majkom ali tvoj muz ono sto pljuje ne lize i to vrlo postujem jer je to ona cvrstina koja nedostaje mnogim muskarcima.

ja sam lujka... 
tkacio: