Svekrve...neicrpna tema

Izgleda ad cu se i ja morato pridruziti na ovoj temi :D
I moja stigla neki dan kod nas u goste, kao da mi pomogne, posto sam se pre dve nedelje porodila carskim rezom. I evo, vec uspeva da mi dize pritisak ( kako li bi tek bilo da zivimo zajedno, mogu zamisliti )
Prvo sto sam rekla da ne zelim da mi ona dolazi dok se ne oporavim, nasta se doticna uvredila kad joj je mm to lepo upakovano izneo pa je on brze bolje poslao mami garantno pismo za vizu da dodje, kao i meni treba pomoc, ona ce da pomaze, sprema, kuva i sl...jer ja moram da odmaram da se oporavim od operacije.
E sad je ona stigla, i ko sta radi ona hoce samo da se petlja oko bebe. Kako beba zaplace ona se tu stvori, prica joj i sl
Jutros ja malu jedva uspavala ( muce je grcevi ), stavila je u neku stolicicu za ljuljanje na trosed i dok sam otisla do kupatila ona se namontirala pored nje i celu jutro ne mrda od male i cita novine, a u stanu haos ( sto je pola ona ostavila svojih stvari po dnevnoj sobi ). I kako me nervira da to gledam sad cu ja da uhvatim to da spremam, ali toliko o njenoj pomoci... Ne treba meni pimoc oko bebe. Srecom pa mala doji, inace ne bih mogal ni da dodjem do svog deteta od nje.:dash: Razumem ja i da se raduje unucetu i sve, ali ja sam majka tom detetu i ja treba da brinem o njoj, a ne a spremam i kuvam za svekrvu a da se ona petlja oko deteta

Poslednja izmena:
Izgleda ad cu se i ja morato pridruziti na ovoj temi :D
I moja stigla neki dan kod nas u goste, kao da mi pomogne, posto sam se pre dve nedelje porodila carskim rezom. I evo, vec uspeva da mi dize pritisak ( kako li bi tek bilo da zivimo zajedno, mogu zamisliti )
Prvo sto sam rekla da ne zelim da mi ona dolazi dok se ne oporavim, nasta se doticna uvredila kad joj je mm to lepo upakovano izneo pa je on brze bolje poslao mami garantno pismo za vizu da dodje, kao i meni treba pomoc, ona ce da pomaze, sprema, kuva i sl...jer ja moram da odmaram da se oporavim od operacije.
E sad je ona stigla, i ko sta radi ona hoce samo da se petlja oko bebe. Kako beba zaplace ona se tu stvori, prica joj i sl
Jutros ja malu jedva uspavala ( muce je grcevi ), stavila je u neku stolicicu za ljuljanje na trosed i dok sam otisla do kupatila ona se namontirala pored nje i celu jutro ne mrda od male i cita novine, a u stanu haos ( sto je pola ona ostavila svojih stvari po dnevnoj sobi ). I kako me nervira da to gledam sad cu ja da uhvatim to da spremam, ali toliko o njenoj pomoci... Ne treba meni pimoc oko bebe. Srecom pa mala doji, inace ne bih mogal ni da dodjem do svog deteta od nje.:dash: Razumem ja i da se raduje unucetu i sve, ali ja sam majka tom detetu i ja treba da brinem o njoj, a ne a spremam i kuvam za svekrvu a da se ona petlja oko deteta
Bolest!!!! Cista.... Jesi li pokusala da joj skrenes paznju?

Ma i kad sam joj malopre rekla da ne ljulj atu stolicu dok dete spava ( nema potrebe, spava i sto da je navikavam na ljuljanje dok spava ), digla je nos, kao "i ti si je juce ljuljala dok je spavala:dash:". Ma sad sam uzela dete iz stolice, kad vec ona nece da se pomeri, i stavila je da legne pored mene. Kad vec ne mozes da joj stavis do znanja da joj nije ona majka vec ja :whistling:

Ja imam divnu sveki, koja je rodila i odgajila mog predivnog muza :D Ziveli smo zajedno, i to je jedan bas lep period u mom zivotu, zaista :p. I kada sam u Bg, ja bas volim da mi ona pricuva bebu, da se poigra sa njim, da guguce, da uziva! Uopste ne mislim da je to nesto lose! Moj sin je moja obaveza i odgovornost i to znaju naravno i moja mama i sveki, ali i njima treba da bude uzivancija kada su sa svojim unukom! I tako i bude :ok:! Ja cu se potruditi da ne porastem gadna baba, nego da budem fina kao moja sveki:super:

Blago tebi...
Kako je lepo cuti da jos ima ljudi koji cene i vole svoje svekrve.
Moja mama nikada nije zivela u zajednici i bila je odlicna svekrva,(nije vise zato sto mi je brat poginuo) ona im je kuvala, cistila, bila sa detetom samo kada su oni to trazili, inace i pre dok sam ja zivela tu nju nikada nisi cuo u kuci, nikada nije htela da nam smeta, kada dodje drustvo ona spremi nesto brzinom svetlosti i izgubi se kaze da nesmeta.. ma sou zena. A ovi moji.. Kada dodju nasi prijatelji jos se izvinjavaju sto kasne i ostanu da saslusaju svaku rec do kraja!!!!
Prosle nedelje mi je bila drugarica koju nisam videla sto godina (zivi u inostranstvu)a moja sveki je uredno sedela sa nama dok mi drugarica nije otisla.. Poludela sam. A ista ta moja blesava mama neda mi da joj se pozalim na sveki.. Kaze ja sam sama sa mojim muzem cuvala vas dvoje i plakala sam sto su mi roditelji 350 km daleko od mene a svekrva mlada umrla a ja nemam nikog da mi pomogne i kaze ti imas njih i mene i netreba da budes baksuz i nezadovoljna jer neko nema ni to. Kada ona to tako kaze meni cak bude i zao mojih baksuza ali nemoze bas covek sve da trpi i da se kezi zarad mira u kuci..Ja bih ipak pre sve sama nego da se borim sa sveki koja ce pre do bebe ili da mi guguce u 7h u mojoj spavacoj sobi.

Evo i ja da se pridruzim na ovoj temi;)
Meni moja svekrva bas puno pomaze, cak vise nego moja majka, ali ima ona svoje trenutke, kad ja poludim, jer nemogu jednostavno da joj kazem, dok majki mogu. Problem u komunikaciji (doduse neke stvari sam joj rekla toliko puta pa ih ponovo radi onako kako ona hoce....)
Ono oko cega se stalno svadjamo je vaspitavanje MOG deteta i njena popustljivost. Moj stariji sin ima nepune cetiri godine i vise voli da spava kod babe nego kuci (naravno kada mu je tamo sve dozvoljeno). Doduse nije da nama ne odgovara (jer imamo i bebca), ali pomislite samo, baba i dete u istom krevetu. Nije pametno ni da deca spavaju s roditeljima a kamoli sa babama. U svakom slucaju, mi to koristimo da ga kaznimo. Znamo koliko voli da spava kod nje, pa kada nece da poslusa nesto onda mu pripretimo ili zabranimo recimo nedelju dana nemoze da spava kod babe (a recimo nece da pere ruke kada dodje iz vrtica, napravi haos po svojoj sobi, a onda nece prstom da mrdne da se sve sredi, nece da se kupa ili pere kosu - da ne pomislite da ga kaznjavamo ne znam za sta;) - samo neki red mora da se zna.

Blago tebi...
Kako je lepo cuti da jos ima ljudi koji cene i vole svoje svekrve.
Moja mama nikada nije zivela u zajednici i bila je odlicna svekrva,(nije vise zato sto mi je brat poginuo) ona im je kuvala, cistila, bila sa detetom samo kada su oni to trazili, inace i pre dok sam ja zivela tu nju nikada nisi cuo u kuci, nikada nije htela da nam smeta, kada dodje drustvo ona spremi nesto brzinom svetlosti i izgubi se kaze da nesmeta.. ma sou zena. A ovi moji.. Kada dodju nasi prijatelji jos se izvinjavaju sto kasne i ostanu da saslusaju svaku rec do kraja!!!!
Prosle nedelje mi je bila drugarica koju nisam videla sto godina (zivi u inostranstvu)a moja sveki je uredno sedela sa nama dok mi drugarica nije otisla.. Poludela sam. A ista ta moja blesava mama neda mi da joj se pozalim na sveki.. Kaze ja sam sama sa mojim muzem cuvala vas dvoje i plakala sam sto su mi roditelji 350 km daleko od mene a svekrva mlada umrla a ja nemam nikog da mi pomogne i kaze ti imas njih i mene i netreba da budes baksuz i nezadovoljna jer neko nema ni to. Kada ona to tako kaze meni cak bude i zao mojih baksuza ali nemoze bas covek sve da trpi i da se kezi zarad mira u kuci..Ja bih ipak pre sve sama nego da se borim sa sveki koja ce pre do bebe ili da mi guguce u 7h u mojoj spavacoj sobi.

pa ti pošto imaš usta i jezik, lepo kaži sveki,izvinjavam se,ali htela bih malo nasamo da proćaskam sa drugaricom koju nisam videla sto godina...ako ni to ne pali,vi lepo uđite u spavaću sobu i zatvorite vrata...mislim uvek može da se nađe neko rešenje...znam ja da je to veoma dug put,ali alo bre,treba da ih naviknete da ne guraju nos u sve...mislim sad sam popiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..zdela...šta ima ona da bude tamo kad vi imate goste??????????????????...treba terati kontru sve dok se ne umore...a umoriće se jednom,videćeš...jači uvek pobeđuje...

evo jedan off topik,ali problematika je slična,kako odviknuti od nekih stvari osobu...moja veoma dobra drugarica imala je naviku da kad stigne do mene otvara bez pitanja moje ormane i gleda šta imam,pa izvlači pogleda,i stavi nazad i tako to...neko vreme je to radila dok sam ja skuvala kafu,pa nisam ni znala...e onda sam je uhvatila na delu,lupila joj vrata ormana na ruku...nikad više nije probala tako nešto...i dan danas smo jako dobre drugarice,ali je nešto shvatila...

e sad tvoji su jeli otišli u vikendicu i odneli svu hranu sa sobom,ako se ne varam....ali pritom živite u zajednici i ništa ne daju u zajedničku kasu,nego sede na parama a vi ih izdržavajte....draga moja,znaš kad bih ja to trpela?...NIKAD....kategorično bih rekla pošto ni frižider nemaju u vikendici da pola od namirnica mogu da odnesu,da imaju,a ostalo neka kupe usput,jer ionako nemaju gde da drže toliko hrane,samo će se pokvariti...imaju para neka kupe šta im treba...znam da tebi sad izgleda kao sad se ja razbacala savetima,ali ponekad treba biti malo i bezobrazan ako želiš svoj mir i tišinu...budite hrabre,i suprostavite se,naravno u nekim granicama...ali moraju da shvate šta se može a šta ne može sa vama...to je isto kao i vaspitanje deteta...ako jednom dopustiš ono što si prošli put zabranila,šta si postigla?...ništa....red je red...
e dobro sad sam već preterala sa savetima,a ja i nemam sveki...:whistling:

Evo i ja da se pridruzim na ovoj temi;)
Meni moja svekrva bas puno pomaze, cak vise nego moja majka, ali ima ona svoje trenutke, kad ja poludim, jer nemogu jednostavno da joj kazem, dok majki mogu. Problem u komunikaciji (doduse neke stvari sam joj rekla toliko puta pa ih ponovo radi onako kako ona hoce....)
Ono oko cega se stalno svadjamo je vaspitavanje MOG deteta i njena popustljivost. Moj stariji sin ima nepune cetiri godine i vise voli da spava kod babe nego kuci (naravno kada mu je tamo sve dozvoljeno). Doduse nije da nama ne odgovara (jer imamo i bebca), ali pomislite samo, baba i dete u istom krevetu. Nije pametno ni da deca spavaju s roditeljima a kamoli sa babama. U svakom slucaju, mi to koristimo da ga kaznimo. Znamo koliko voli da spava kod nje, pa kada nece da poslusa nesto onda mu pripretimo ili zabranimo recimo nedelju dana nemoze da spava kod babe (a recimo nece da pere ruke kada dodje iz vrtica, napravi haos po svojoj sobi, a onda nece prstom da mrdne da se sve sredi, nece da se kupa ili pere kosu - da ne pomislite da ga kaznjavamo ne znam za sta;) - samo neki red mora da se zna.
Mislim da ti taj metod bas i nije najbolji. Sama kazes da ti ne odgovara da ti dete spava kod babe. E sad ako to koristis kako bi ga kaznila mislim da samo stvaras kontraefekat i da on onda jos vise zeli da spava sa babom. :think: Meni je to skroz bezveze. Moja mama je imala nas troje, bracu je rodila kad sam ja imala tek napunjene 2 god. I svi smo spavali u 1 sobi, naravno svako u svom krevecu, i nikad nije bilo problema. Napominjem da smo ziveli kod mamine mame, pa opet niko od nas ni kad smo porasli nije spavao kod babe. :nono:
Vec sam pisala o tome al' ajd' da te podsetim. moja svekrva cesto uzme mog malog koji ima 19 meseci pa ga uspava kod sebe u sobi kad se mi malo duze zadrzimo na nekoj veceri, svadbi i sl. Svaki, ali bas svaki put sam ga prenela kod nas bez obzira sto moram da prolazim kroz otvoren hodnik, i bez obzira na njene komentare, i moljakanje da ga ostavim kod njih. Skroz mi je neprirodno da dete spava izmedju babe i dede. Ajd kad malo poraste pa da nekad i ode kod njih na vikend, ali i onda da spava u posebnom krevetu.
Moja svekrva je napravila istu, da kazem gresku, kao ti. Kad je dobila cerku moj suprug je imao 5 god.i ona ga je dala da spava sa babom. On je sa babom spavao do 14-te god. Za to vreme baba mu je stalno punila glavu za njegovu mamu, mama ne zna ovo, mama ne zna ono, baka ce to ovako, baka ce tebi, sta te briga za mamu... I eto kakav je efekat to imalo. A jos i meni to isto pravi porobleme, jer ona ocekuje da i Stefan spava sa njima kao sto je i mm. Valjda hoce da nadoknadi to vreme sto je izgubila sa sinom. Ali ja to necu dozvoliti! :evil:
Mislim da se moraju postaviti neke granice od samog starta, sad ne znam kako ces to korigovati kad ti je dete veliko. Ali ako tebi ne smeta da on prespava kod babe onda o. k. Meni bi smetalo, sigurno...:besan2:

Inacen samo da vam kazem da je trenutno mir u "raju". Lepo se slazemo, cak vise i pricamo. (dok mi se to ne obije o glavu kao sto je vec 1000 puta). Ali...
U subotu je bilo vreme da se vrca med, za koji je moj svekar dao 800 eura za pcelice i jos toliko za opremu i sl, ali to nije moja briga, sto posle oni nemaju za prasak i za frizider, vec zive od nase plate...:dash: . I naravno, posto svekar sad ima fin posao da vozika budze ( sa nasim kolima, by the way :mad:) nije bio tu, pa je mm morao da ide mesto njega. A jadnicak je jos ujutru radio. I vraca se mm sav izujedan, a bio je obucen i cak je trakom stegao nogavice da mu ne udju u pantalone. Noge mu otekle ko u slona... :cry: I tako je mm sad na bolovanju jer ne moze da radi svoj posao, da vozi... Ne znam hoce li nam svekar isplatiti razliku u plati, buduci da ce mm sad dobijati 65 posto. :whistling: A gospodin se i dalje vozika i radi fin posao, a kad dodje kuci kuka kako se umorio i jos salje mm da mu toci plin !!!!!! UZAS !!! :otkacio:

e juce sam ovoj ludaci,prvi put za 10 godina sasula sve u lice
dete nam 2,3 dana imalo neku alergiju,mi lupali glavu od cega moze da bude,i odemo juce kod njih i ona kaze kako joj je krisom davala jagode i maline
pritom,taj put kad smo bili kod njih ona je sa detetom ostala nasamo maximum 2 minuta
ne mogu da razumem budalu
a sve to je radila zato sto je jednom videla kako joj moja mama daje parcence mesa i paradajza
ne rayumem kakve to veye ima ali sam juce tako poludela i ona ode kod mm kao da mu se izjada na mene,e onda je i on okrpio
koje djubre,*** a ja taman mislila da ona vise ne moze da me iynervira

Ajooj Srecna Mama to je stvarno ludilo :eek: ja se nadam samo da moja svekrva nece raditi tako nesto :confused:

Ja trenutno zivim u Kini sa muzem, ali cu morati da odem natrag u Srbiju da bih se porodila, sto znaci da cu ziveti sa Svekrvom sigurno pola godine, a da mi muz nije tu... :whistling: e sad... ja svoju Svekrvu mnogo volim to stoji samo ko zna sta ce meni hormoni da urade a i njoj moje stanje... ipak joj je ovo prvo unuce od starijeg sina... iako verujem ja u nju!!! :super: znala je ona moj ritam i pre, verujem da cemo se obe prilagoditi jedna na drugu :ok: a ako ne... paaa ima da placem :sad2: i da vam pisem, hehehe :bye:

Jao ljudi...
Juce moj Steffa opet imao ruzne snove i place li, place... Kad moja sveki u sred noci trci iz sobe sa svetom vodom i poliva ga, a on, jadnicak, se jos vise uplasio. Taman dosao covek sebi kad mu ona nutka da pije vodu, a on opet u plac...:otkacio: Kad dolazi moj muz iz kuhinje i kaze mi da bi ga trebali voditi na salivanje strave !!! BOZE !!! Znaci nije sam dosao do tog zakljucka, vec mu je mamica dala "savet"!!!
A pre toga uzela ga prababa i iznela napolje, a on naravno odmah kod bazena. I cujem ja da on place, izadjem kad imam sta i da vidim, on kod bazena, nagnuo se u vodu i brcka rukama, a ona se dere na njega, i to ono dranje odvratno...:besan2: Ni ja se tako ne derem na njega. Kazem ja
- Sto ste ga vodili napolje kad znate da ce otici kod bazena?
- Pa nisam ja...
- I nemojte da se derete na njega, ako neko treba da se dere na njega to sam ja!
Ona je zanemela... Kasnije mali se igrao na terasi i ode kod nje, a ona ni da pogleda dete, duri se...:ljutko: Ja udjem za njim a ona uze daljinski i pojaca TV. :dash:
Boze kao mala deca su....:roll:

Poslednja izmena:
Meni, Ceco, ni dalje nije jasno šta ti tražiš sa tvojim detencetom u toj "ludari"! Razumem i ljubav prema mužu, kao i njegovu prema tebi! I njegovo poštovanje prema roditeljima! Ali, zar i jednom i drugom (konkretni njemu) nije bitno da vam dete ne živi u trzavici, da ne sluša te vaše svađe (mislim na one između tebe i svekra i svekrve)i da mu ne prenosite svoju nervozu, jer to je stanje u kome se nalazite posle svake rasprave! A dete oseti svaku promenu raspoloženja svojih roditelja!
Nemoj pogrešno da me shvatiš, porodica je na prvom mestu! Želim vam sve naj, naj! I da se što pre "odvojite"!:bye:

Moja svekrva je starovremska Crnogorka. Ne mogu da kažem da je primitivna, ali nije baš ni u trendu... A kako bi i bila sa sedam banki...? Ne dolazi često, niti mi odlazimo često u CG. Kada dodje, voli da deli kritike, više nego pohvale, voli da bude uvažena i u centru pažnje, voli da njen sin dominira, da je deca poštuju kao da smo u XIX veku... Zauzme pozituru u pročelju stola i očekuje klanjanje, nutkanje, srdačnost bez prejakih emocija... Mislim, dosadna je, prilično praznjikava i da nije te crnogorske tradicije za koju se uhvatila kao pijan plota, nemam pojma o čemu bismo razgovarali sa njom...?! :???: Ono što me smara, a posledica je njenog uticaja, to je modifikovanje mog rodjenog muža koji lako potpadne pod uticaj svoje majke. Odjednom i on počne da smara i da nam drži pridike... :dash:
Tako, jedva čekamo da je ispratimo, pa da živimo kao sav normalan svet u tom našem, zaista, mJešovitom braku...

:super:

Tanja, nadam se da cemo se odvojiti do jeseni. Opet je to moja zelja, a da li ce se ispuniti ne zavisi samo od mene. Ja cu svakako sve uciniti da to realizujem...;)
A sto se tice tog salivanja strave... Koliko vidim, zene ovde na forumu, kao i ja, ne shvataju ozbiljno te stvari. Ja ne mogu da verujem da samo ja zivim u ovako primitivnom okruzenju. :(
Ispricam ja za slucaj jetrvi, kad ce ona - "Pa to je isao i moj brat kad je bio mali..." :otkacio:
Ispricam kumi kako se Stele budio, a ona ce - " Pa to znaci da ga je neko ureko!" :dash:
Ej, ljudi pa to vam je da izludis... Cak sam i ovde u firmi trazila savet od jedne mlade mame i ona mi kaze da je i ona svog sina vodila na to... Pa sad ili smo mi ludi ili ...
Ne mogu da verujem da su ljudi toliko neinformisani. Koliko sam citala to je normalno za njegov uzrast i proci ce samo od sebe.

Jao Ceco pa svaka ti cast kako izdrzavas sa tom ludacom.Znaci kada bi mi upala svekrva u pola noci da mi poliva dete mislim da bih je izbacila preko terase sve sa cetvrtog sprata.. Ejjj salivanje strave..????
Pa ljudi u kom veku oni zive, ja se gnusam tih odvratluka, neznam zasto valjda me pomalo plase sve te odvratnosti, vracare i kojekakve bajalice i mislim da bih ipak i muza i nju izbacila sa terase.. :)
Jesu li oni culi za nekog koga zovu DOKTOR? Obicno se dete kada mu nije dobro vodi kod lekara a ne kod vracare..
Strasno ja bih tacno zabola nervni slom. :)

pa ti pošto imaš usta i jezik, lepo kaži sveki,izvinjavam se,ali htela bih malo nasamo da proćaskam sa drugaricom koju nisam videla sto godina...ako ni to ne pali,vi lepo uđite u spavaću sobu i zatvorite vrata...mislim uvek može da se nađe neko rešenje...znam ja da je to veoma dug put,ali alo bre,treba da ih naviknete da ne guraju nos u sve...mislim sad sam popiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..zdela...šta ima ona da bude tamo kad vi imate goste??????????????????...treba terati kontru sve dok se ne umore...a umoriće se jednom,videćeš...jači uvek pobeđuje...

evo jedan off topik,ali problematika je slična,kako odviknuti od nekih stvari osobu...moja veoma dobra drugarica imala je naviku da kad stigne do mene otvara bez pitanja moje ormane i gleda šta imam,pa izvlači pogleda,i stavi nazad i tako to...neko vreme je to radila dok sam ja skuvala kafu,pa nisam ni znala...e onda sam je uhvatila na delu,lupila joj vrata ormana na ruku...nikad više nije probala tako nešto...i dan danas smo jako dobre drugarice,ali je nešto shvatila...

e sad tvoji su jeli otišli u vikendicu i odneli svu hranu sa sobom,ako se ne varam....ali pritom živite u zajednici i ništa ne daju u zajedničku kasu,nego sede na parama a vi ih izdržavajte....draga moja,znaš kad bih ja to trpela?...NIKAD....kategorično bih rekla pošto ni frižider nemaju u vikendici da pola od namirnica mogu da odnesu,da imaju,a ostalo neka kupe usput,jer ionako nemaju gde da drže toliko hrane,samo će se pokvariti...imaju para neka kupe šta im treba...znam da tebi sad izgleda kao sad se ja razbacala savetima,ali ponekad treba biti malo i bezobrazan ako želiš svoj mir i tišinu...budite hrabre,i suprostavite se,naravno u nekim granicama...ali moraju da shvate šta se može a šta ne može sa vama...to je isto kao i vaspitanje deteta...ako jednom dopustiš ono što si prošli put zabranila,šta si postigla?...ništa....red je red...
e dobro sad sam već preterala sa savetima,a ja i nemam sveki...:whistling:

Nisam ranije videla da si se meni obratila, izvini odgovorila bih ranije.
Vidis, mozda je problem u tome sto ti nemas sveki i nezivis u zajednici..
Sve to ide drugacije kada dodjes u tudju kucu gde ti je sve drugacije, gde nemozes da lupis vratima kada TI HOCES, i da se istreses sa razlogom na nekog kada te iznervira.. EEEEE , ustvari mozes ali sve to vuce jedno-drugo, znas ja cu njoj sada da odbrusim ona ce meni sutra, onda cu ja reci muzu, ona ce i muzu i sinu svoju verziju, onda nastaje skandal opstih razmera zbog neke gluposti.ma jok, netreba mi to.. Nisam takva nikada bila i nisam dozvoljavala nikome da me pogodi sa bilo kakvom gluposcu ali sam skapirala da je jako glupo da se nerviram zbog necijeg primitivizma. Ma neka ih to im je jos malo, ja imam ceo zivot pred sobom i to zivot bez njih, a kada budu pozeleli da nam dodju MORACE DA SE NAJAVLJUJU I TO PAR DANA UNAPRED. Jer su oni sami sve to napravili. Nisam zlopamtilo ali se mora svako postaviti na svoje mesto. Samo bez nervoze i kidanja zivaca.
Sada sveki kada su otisli na plac zove kao luda ali se ja nejavljam, pricaju sa muzem, traze mene na telefon ali ja necuuu. I to sam jasno i glasno rekla i muzu i njima, jos sam rekla muzu da necu da ga cujem da im prepricava moje odlaske kod lekara, sta se njih tice kako napreduju bebe, kada su nas oni ostavili bez icega , nama tu nikakvog foliranja, povredili su me, ispali su smradovi do srzi, pokazali su ko su i sta su, i ja nezelim da pricam sa njima. Nece to doveka da traje vratice se oni, ali sam im barem tako pokazala da su djubrad. :klap::thumbdown:

Nisam ranije videla da si se meni obratila, izvini odgovorila bih ranije.
Vidis, mozda je problem u tome sto ti nemas sveki i nezivis u zajednici..
Sve to ide drugacije kada dodjes u tudju kucu gde ti je sve drugacije, gde nemozes da lupis vratima kada TI HOCES, i da se istreses sa razlogom na nekog kada te iznervira.. EEEEE , ustvari mozes ali sve to vuce jedno-drugo, znas ja cu njoj sada da odbrusim ona ce meni sutra, onda cu ja reci muzu, ona ce i muzu i sinu svoju verziju, onda nastaje skandal opstih razmera zbog neke gluposti.ma jok, netreba mi to.. Nisam takva nikada bila i nisam dozvoljavala nikome da me pogodi sa bilo kakvom gluposcu ali sam skapirala da je jako glupo da se nerviram zbog necijeg primitivizma. Ma neka ih to im je jos malo, ja imam ceo zivot pred sobom i to zivot bez njih, a kada budu pozeleli da nam dodju MORACE DA SE NAJAVLJUJU I TO PAR DANA UNAPRED. Jer su oni sami sve to napravili. Nisam zlopamtilo ali se mora svako postaviti na svoje mesto. Samo bez nervoze i kidanja zivaca.
Sada sveki kada su otisli na plac zove kao luda ali se ja nejavljam, pricaju sa muzem, traze mene na telefon ali ja necuuu. I to sam jasno i glasno rekla i muzu i njima, jos sam rekla muzu da necu da ga cujem da im prepricava moje odlaske kod lekara, sta se njih tice kako napreduju bebe, kada su nas oni ostavili bez icega , nama tu nikakvog foliranja, povredili su me, ispali su smradovi do srzi, pokazali su ko su i sta su, i ja nezelim da pricam sa njima. Nece to doveka da traje vratice se oni, ali sam im barem tako pokazala da su djubrad. :klap::thumbdown:

shvatam te,i dobra ti je taktika,baš baš,šta sad oni imaju da pitaju kako si...bezveze...samo ti čuvaj te blizance,i misli na sebe...i treba tako,kad su zlotvori..:klap:

Back