Svekrve...neicrpna tema

Jao Ceco pa svaka ti cast kako izdrzavas sa tom ludacom.Znaci kada bi mi upala svekrva u pola noci da mi poliva dete mislim da bih je izbacila preko terase sve sa cetvrtog sprata..
E baš to, da mi upadne u po noći u sobu i počne da poliva dete vodom :otkacio: - zbog čega bi ti i dalje ostala pristojna, uzdržana ili štaveć :eek: Znači, ona je prešla granicu, i ti nemaš nikakvog razloga još stojiš iza svoje.

To me podsetilo na proslu godinu. Takodje smo isli na more, mi u Grcku, a moji dragi ukucani u CG, ali u isto vreme kako ne bi ni dan duze bili bez unuka nego sto moraju! :otkacio:
Kad smo dosli kuci, mali je zaspao. Dolaze ovi i sveki ulazi u sobu, gleda ga i pocinje da place!!! Suza, suzu stize... Strasno! Posle su mi pricali kako je i na moru plakala kad god bi videla neko dete da lici na Stefana!!! Da se upucas od muke!!:mafijas:
Ove godine valjda nece biti tako, jer ih je prosla ta bolesna posesivnost. :whistling:

To me podsetilo na proslu godinu. Takodje smo isli na more, mi u Grcku, a moji dragi ukucani u CG, ali u isto vreme kako ne bi ni dan duze bili bez unuka nego sto moraju! :otkacio:
Kad smo dosli kuci, mali je zaspao. Dolaze ovi i sveki ulazi u sobu, gleda ga i pocinje da place!!! Suza, suzu stize... Strasno! Posle su mi pricali kako je i na moru plakala kad god bi videla neko dete da lici na Stefana!!! Da se upucas od muke!!:mafijas:
Ove godine valjda nece biti tako, jer ih je prosla ta bolesna posesivnost. :whistling:

e sad Ceco,još ova 2 dana ćeš izdržati...a onda lepo odete na more,isključite mobilne i uživancija...posvetite se jedan drugom i naravno Stefanu,a ove zezatore ZABORAVI...nemoj slučajno da zbog ovog ili onog i za sekund budu tema razgovora dok ste na odmoru...samo čista uživancija...

Naravno, ne pada mi napamet ni da razmisljam o njima! Nisu zasluzili..
Evo ga biser od juce. Treba mm i ja da idemo da se ponovimo za more u jednu robnu kucu koja je dosta daleko od nas, tako da malog nema sanse da vuglimo sa sobom, samo bi se izmucio. I kaze ti mm kako bi bilo dobro da odmah sa posla idemo tamo, njegov tatica ce nam doterati auto ( danas je slobodan) pa ce baba i deda da idu po unuka u vrtic, a mi u shopping. :otkacio: ( pre toga je mm bio sa njima napolju, a ja i mali unutra, tako da su mu verovatno dali ideju). Lepo sam mu rekla da ne moze tako. Malo se bunio, kao uvek je sve po mome, nece ni da ide. A ja mu kazem da onda ostane kuci sa sinom a ja idem u pazar. Nocas sam mu malo dala... :rumenko: cisto da se odljuti, tako da je verovatno sve zaboravio, a ja cu "opet" isterati svoje...:mrgreen:
A jutros me odmah sveki pitala, jel' idemo, sta smo se dogovorili, pa kao spominjao joj je Mi... nesto. Rekoh idemo, ali ja ne mogu tako kako on hoce, nego se vracamo kuci!!!:otkacio::otkacio::otkacio:

Naravno, ne pada mi napamet ni da razmisljam o njima! Nisu zasluzili..
Evo ga biser od juce. Treba mm i ja da idemo da se ponovimo za more u jednu robnu kucu koja je dosta daleko od nas, tako da malog nema sanse da vuglimo sa sobom, samo bi se izmucio. I kaze ti mm kako bi bilo dobro da odmah sa posla idemo tamo, njegov tatica ce nam doterati auto ( danas je slobodan) pa ce baba i deda da idu po unuka u vrtic, a mi u shopping. :otkacio: ( pre toga je mm bio sa njima napolju, a ja i mali unutra, tako da su mu verovatno dali ideju). Lepo sam mu rekla da ne moze tako. Malo se bunio, kao uvek je sve po mome, nece ni da ide. A ja mu kazem da onda ostane kuci sa sinom a ja idem u pazar. Nocas sam mu malo dala... :rumenko: cisto da se odljuti, tako da je verovatno sve zaboravio, a ja cu "opet" isterati svoje...:mrgreen:
A jutros me odmah sveki pitala, jel' idemo, sta smo se dogovorili, pa kao spominjao joj je Mi... nesto. Rekoh idemo, ali ja ne mogu tako kako on hoce, nego se vracamo kuci!!!:otkacio::otkacio::otkacio:

hahaha,krevet je prava stvar za isteravanje svojih želja:whistling::super::rumenko:...samo se ti ne daj....stvarno su previše posesivni,čoveče,nenormalno kako još uvek ne shvaćaju neke stvari...ufffffffffffffffffffffffffffff:dontunderstand:...znaš kako je,glupost se ne može lečiti...

E to je ono sto pricam. Cim ja spustim loptu i pocnem lepo sa njima oni to shvate kao zeleno svetlo da isteruju svoje bolesne ideje. :dash:

uvek na poziciji za vatru,nikad se ne sme spustiti štit u ovakvim situacijama,nikako...do žutog svetla možeš dopustiti da ponekad stignu,ali zeleno nikada...takvi ljudi nikad ne bi smeli da dobiju zeleno svetlo...neka su stalno na crvenom,neka stoje tamo duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo,pa da malo razmisle šta i kako rade,i kako se ponašaju sa najbližima...

Jao ljudi kada se nisam od jutros slogirala nikad necu..
Ladno nam je u 06:30h banuo svekar, kao da nas iznenadi.. bar je u tome uspeo..
Mrtav ladan nam je uleteo u sobu i krenuo ka krevetu da nas cmace kao sav srecan sto nas vidi, nismo se videli citavih 10 dana.. Drama je bila kao da je 10 godina u pitanju..
Ja u soku, muz nema pojma sta nas je snaslo, ja sve u gacicama pokusavam da nagrnem neki frotir na sebe i onda se iznerviram i kazem IZADJITE SMESTA NAPOLJE!!!!
Uf kao ja htela da budem fina, ali sam se setila u zadnjoj sekundi da NECU!! :)
Lepo je mm otisao do dnevne sobe da se druzi sa tatom a ja sam ostala da spavam,(nisam spavala ali nisam ni htela da izadjem).
Neverujem kakavi ludaci,eeeeejj u 06:30h pa majku mu zar je stvarno mislio da cu i u normalnim uslovima da se raspametim sto je dosao a ne jos sto mi ulazi u spavacu sobu bez kucanja i jos zamalo da mu se izvinim sto sam ja u gacama u mom rodjenom krevetu. Budala! :)
Elem, ode muz na posao a ja ostanem da se nerviram, svekar mi dobaci kada sam ustala da odem do kupatila da mi je doneo sir i kajmak SAMO ZA MENE!!! Ma jao kako me je samo obradovao.. Lepo kada sam izasla pitam ga kada se vraca, on mi kaze popodne, ja mu lepo vratim sir i kajmak u kesu i kazem da vrati to njima ce sigurno vise trebati jer jedu mnogo vise nego mi. :)
E tu sam ga dotukla, moj muz stvarno nejede ni sir ni kajmak i znam da su to doneli meni da mi se uslihtaju (sveki cak nije smela ni da se pojavi) ali NEEEE pa nemogu oni kako oni hoce!!!!
Eno ga vuce se po kuci sav posran, ali necu da popustim, rekla sam mu (posto mi je rekao da nece da vrati i da je to doneo meni) da ga ponese ili cemo ga baciti jer ja to necu. KRATKO I JASNO. Neverujem dokle ide ljudska glupost. E presde im odmor i meni tek sada postaje zanimljivo. (sto sam zloca) Mozda sam bila gruba i znam da ce mi se mm smoriti kada mu budem rekla ali bas me briga. Necu da im dozvolim da misle da mogu da se izvuku i da me potkupe sa nekim glupostima pa da nastavimo dalje gde smo stali.. E PA NEMOZE!! :)

Jao ljudi kada se nisam od jutros slogirala nikad necu..
Ladno nam je u 06:30h banuo svekar, kao da nas iznenadi.. bar je u tome uspeo..
Mrtav ladan nam je uleteo u sobu i krenuo ka krevetu da nas cmace kao sav srecan sto nas vidi, nismo se videli citavih 10 dana.. Drama je bila kao da je 10 godina u pitanju..
Ja u soku, muz nema pojma sta nas je snaslo, ja sve u gacicama pokusavam da nagrnem neki frotir na sebe i onda se iznerviram i kazem IZADJITE SMESTA NAPOLJE!!!!
Uf kao ja htela da budem fina, ali sam se setila u zadnjoj sekundi da NECU!! :)
Lepo je mm otisao do dnevne sobe da se druzi sa tatom a ja sam ostala da spavam,(nisam spavala ali nisam ni htela da izadjem).
Neverujem kakavi ludaci,eeeeejj u 06:30h pa majku mu zar je stvarno mislio da cu i u normalnim uslovima da se raspametim sto je dosao a ne jos sto mi ulazi u spavacu sobu bez kucanja i jos zamalo da mu se izvinim sto sam ja u gacama u mom rodjenom krevetu. Budala! :)
Elem, ode muz na posao a ja ostanem da se nerviram, svekar mi dobaci kada sam ustala da odem do kupatila da mi je doneo sir i kajmak SAMO ZA MENE!!! Ma jao kako me je samo obradovao.. Lepo kada sam izasla pitam ga kada se vraca, on mi kaze popodne, ja mu lepo vratim sir i kajmak u kesu i kazem da vrati to njima ce sigurno vise trebati jer jedu mnogo vise nego mi. :)
E tu sam ga dotukla, moj muz stvarno nejede ni sir ni kajmak i znam da su to doneli meni da mi se uslihtaju (sveki cak nije smela ni da se pojavi) ali NEEEE pa nemogu oni kako oni hoce!!!!
Eno ga vuce se po kuci sav posran, ali necu da popustim, rekla sam mu (posto mi je rekao da nece da vrati i da je to doneo meni) da ga ponese ili cemo ga baciti jer ja to necu. KRATKO I JASNO. Neverujem dokle ide ljudska glupost. E presde im odmor i meni tek sada postaje zanimljivo. (sto sam zloca) Mozda sam bila gruba i znam da ce mi se mm smoriti kada mu budem rekla ali bas me briga. Necu da im dozvolim da misle da mogu da se izvuku i da me potkupe sa nekim glupostima pa da nastavimo dalje gde smo stali.. E PA NEMOZE!! :)

:klap::klap::klap::klap::klap::klap:
super si uradila...e a ja bi još i katanac stavila na vrata,pa kad se sledeći put seti da uradi ovako nešto,neka poljubi vrata...misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...:banovati:

Ma ja sam debil, imam naviku da zakljucam vrata i izvucem kljuc, nemogu ni sama sebi da objasnim tu naviku ali tako mi je ostalo jos od malena (tako nas ucili mama i tata) Ja i muz sami i ja ladno izvlacim kljuc a muz mi poludi kada me vidi ali majke mi to je stvarno luda navika.. :)
Elem covek naravno ima kljuceve jer zivi sa nama u ovom stanu i svako ima svoj kljuc, i to sam ja insistirala jer mi je lao nenormalno da neko nema kljuc pa treba neko da bude kuci stalno.. Mislim bezveze..
Nego poenta price evo OTISAO JE!!!!
Rekao je da se on nadao da ce ostati do veceras ali eto nema sta on da radi ovde, nije se nadao kaze takvom doceku i takvoj situaciji, sastavio tuznu facu i kaze on nebi da nam smeta.. I ODE..
hihihihihihihihihihhi
Bas me zabole, uf sto me je potresao, stvarno je lud ode covek po najvecem suncu ali opet on tera inat sam sebi a ne meni.. I naravno da sam mu dala kesu sa sirom i kajmakom (tu sam ga dotukla) bilo mi je cak i zao ali morala sam da isteram do kraja. :)
Sada smo opet mirni do sledece nedelje, kao imaju neke obaveze pa ce da dodju na par dana.. grrrrrr Ali opusteno, kada sam ovo pregurala sve ce biti ok. :)

Jao ljudi...
Juce moj Steffa opet imao ruzne snove i place li, place... Kad moja sveki u sred noci trci iz sobe sa svetom vodom i poliva ga, a on, jadnicak, se jos vise uplasio. Taman dosao covek sebi kad mu ona nutka da pije vodu, a on opet u plac...:otkacio: Kad dolazi moj muz iz kuhinje i kaze mi da bi ga trebali voditi na salivanje strave !!! BOZE !!! Znaci nije sam dosao do tog zakljucka, vec mu je mamica dala "savet"!!!
A pre toga uzela ga prababa i iznela napolje, a on naravno odmah kod bazena. I cujem ja da on place, izadjem kad imam sta i da vidim, on kod bazena, nagnuo se u vodu i brcka rukama, a ona se dere na njega, i to ono dranje odvratno...:besan2: Ni ja se tako ne derem na njega. Kazem ja
- Sto ste ga vodili napolje kad znate da ce otici kod bazena?
- Pa nisam ja...
- I nemojte da se derete na njega, ako neko treba da se dere na njega to sam ja!
Ona je zanemela... Kasnije mali se igrao na terasi i ode kod nje, a ona ni da pogleda dete, duri se...:ljutko: Ja udjem za njim a ona uze daljinski i pojaca TV. :dash:
Boze kao mala deca su....:roll:

Aaaauuuuuuuuuu..........:thumbdown:

Back