sandradj
Zainteresovan član
- Poruka
- 176
Ja nemam uopste problem sa tim ko ce koliko da pojede, pa majku mu ja sam trudna sa blizancima(do prekljuce sa trojkama) pa ja jedem kao ala, stvarno bih bila mentol kada bih prebacivala nekome sta ce da pojede.. Ali odneti SVU HRANU iz kuce mi je malo bolesno, pritom znajuci da sam imala redukciju bebe u nedelju i da tek sada necu smeti da se mrdnem a da suprug radi po ceo dan.. Ma bezveze, neka im, nego mislim da to rade namerno, cisto kao evo odlazimo napokon ali cemo sada da vam zavucemo, neverujem da ljudi od 60 god. mogu da pojedu 10 kg svezeg mesa(a pritom nemaju zamrzivac) i da im treba 4 vajkrema i 3 para cajne, 2 para njegoske. 3 velike kutije fete, ceo kotur kackavalja, 1 kg suvog vrata i 1 kg pecenice. Ma nemoj me zajeb.. a nama ostave dve pastete i sargarepu u fioci.. Ma ne sigurno ti nebi poludela i SIGURNO NEBI GLEDALA KROZ HRANU.
tkacio:

Izvini, ne bih da te uvredim ali za mene je to nezamislivo i kao da je iz nekih davnih godina kad je bio obicaj da otac prvi jede za stolom, a deci sta ostane pa im se baci ko kucicima.