P a hvala ti puno spike, ali nije u tome problem.Jos nismo sastavili ni godinu dana u braku.![]()
Sve sto si naveo gore dobro znam od sporta- trenirala sam plivanje , redovno vozim bajs, po keju,- preko racunara, davno davno sam to savladala , jesam medju najboljima u svom poslu, ne nerviram se mnogo, a odlazak ginekologu je redovan , ne brini, sto smatram da svaka zena koja drzi do sebe i svog zdravlja treba da radi. :wink:
Ono sto sam pitala je kako da se otkacim gospodje majke koja gura nos gde joj nije mesto. Gore sam samo navela primere dokle ide njena ljubopitljivost.
Ona jednostavno daje sebi za pravo da prcka po nasem zivotu do u tanka crevca, sto nas oboje nervira, stim da on moze da je otkaci kad pretera a meni su vec zamerili onog trenutka kad sam pokazala zube.
samo trazim da mi neko ko je imao slicne probleme , eto , pomogne nekom pricom i primerom kako je to bezbolno izveo.
Imas gresku u postavci stvari. Solidarises se sa muzem. "Vas oboje nervira ali on moze da je otkaci". Naravno da on moze da je otkaci. Pa to je njegova mama. Ti ne mozes jer ces onda biti zla snaja. Moj ti je savet da zatrazis od muza da te zastiti od svoje majke. Mislim da je mnogo bolje da joj on kaze jer njemu nece zameriti a i ako mu zameri brzo ce je proci. Ako joj ti kazes bice problema.