ja se raspisala otvorila dusu sta me muci zatrazila pomoc i sada vidim da nista nije izaslo...o cemu se radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... ne treba zanemariti uticaje sa strane....
da, da izgubila se ta intima samo sto cini mi se on nije zaintersovan da je ozivi... a da bi se to dogodilo potrebna mi je njegova pomoc...dakle neka ide...mozda se nesto promeni mislim da je to sada jedini nacin...ne samo da je nestala intima...nestale su i teme za oobican razgovor...sve se svodi na teme vezane za kupovinu kucnih poreba....organizaciju oko detata, informacije vezane za posao a sve je ostalo nestalo...sve sam vise sigurna da ne postoji druga vec da smo se toliko odaljili da smo postali kao obicni cimeri...on misli da je nomohuce da se stvari vrate na staro a ja nemam snage da se sama borim...zapravo on me nikako ne motivise....pitam se d ali je moja sreca stvarno pored nekog drugog..zelim da me obozava kao nekad i kada je bio srecan zbog toga...mislim da mu je jako tesko zbog situacije u kojoj smo se nasli ali ne zna kako da popravi stvari i zato odlazi ali ne mogu da verujem da prihvata da cu ja mozda sa njegovim detetom za par godina stvoriti neku novu porodicu
Draga Nutricija, ja već dugo ne pišem po forumu, ali često svratim i uvek prvo na dom i porodicu, kad tamo svekrve još uvek na prvom mestu, da ne poveruješ. I uvek čekam da vidim da li si se ti sa porodicom već odselila, pa dokle ženo draga?
Kao i Biljana i ja sam svekrva i to dupla. Još uvek nisu ni jedan ni drugi zvanično u braku, ali oni, svi četvoro, kažu da papir nije važan, pa mislim to je ipak njihova stvar, ali ja te dve devojka osećam i nazivam svojim snajkama. Volim ih obe, kako reče Biljana kad vidim da ih vole moji sinovi, pa naravno da ih i ja volim.Stariji sin i snajka imaju svoju kuću, mlađi imaju sprat u našoj kući, samo nam je ulaz zajednički. Jednom sam već pisala i baš od tebe dobila jedno bravo, hvala još jednom, da im nikad ali nikad ne odlazim bez poziva. Ovo dvoje mlađih bude da ne obiđen po dve nedelje, ali svi četvoro su tu kod nas skoro svakodnevno, snajke hvala bogu i češće od momaka. Ne prigovaram im ništa, ne vidim zašto bih, svako je sebi birao sreću i neka svako živi svoj život.
Moj stav je ovakav jer sam imal svekrvu 27.g. i čitajući što ova nesrećnica piše, strašno sam se potresla, kao da sam se vratila unazad, onako kao da sam zaspala pa se probudila i opet imam svekrvu, ne dao bog nikome. Ladno mogu reći da mi je sjebala život načisto. I džaba je tu podrška muža, ako je osoba takva, naći će milion načina da ti zagorča život.
Kada je stariji sin prvi put doveo snajku da je upoznamo, sećam se da sam pomislila da je malčice punija no što bi trebalo. Istog momenta mi je ceo moj dotadašnji život sa svekrvom proleteo ispred očiju i tako sam se zastidela da me evo i sada stid dok pišem.
Nikakvi saveti ne mogu pomoći, samo podrška i ništa više, a tebi draga Nutricija želim da ti ovih desetak dana prođe kao dlanom o dlan.
Nutricija pusti je da laprda. Njen sin je tvoj to je veliki problem njoj. Lupi joj samar i zavrsi stvar![]()
mislim da je savet grozan. tući nekoga? ne.
sa osobama sa kojima se ne slažemo ne treba imati kontakt. ako ti ne odgovara svekrva, onda je ignoriši. totalno i potpuno, kao da je vazduh.
malo je zeznuto tražiti od svekrve da kuva, čuva dete, a da ipak bude sve po tvome. to ne ide.
na vašem mestu bih otišla u podstanare, jer je mnogo bitnije da dete odrasta u složnoj atmosferi, nego da sluša prepucavanja među svima.
da, da izgubila se ta intima samo sto cini mi se on nije zaintersovan da je ozivi... a da bi se to dogodilo potrebna mi je njegova pomoc...dakle neka ide...mozda se nesto promeni mislim da je to sada jedini nacin...ne samo da je nestala intima...nestale su i teme za oobican razgovor...sve se svodi na teme vezane za kupovinu kucnih poreba....organizaciju oko detata, informacije vezane za posao a sve je ostalo nestalo...sve sam vise sigurna da ne postoji druga vec da smo se toliko odaljili da smo postali kao obicni cimeri...on misli da je nomohuce da se stvari vrate na staro a ja nemam snage da se sama borim...zapravo on me nikako ne motivise....pitam se d ali je moja sreca stvarno pored nekog drugog..zelim da me obozava kao nekad i kada je bio srecan zbog toga...mislim da mu je jako tesko zbog situacije u kojoj smo se nasli ali ne zna kako da popravi stvari i zato odlazi ali ne mogu da verujem da prihvata da cu ja mozda sa njegovim detetom za par godina stvoriti neku novu porodicu
Pa ako vam je tesko zbog sadasnje situacije, gledajte da je popravite, budi malo mudra, ma zene to mogu i umeju, vec je neko spomenuo da negde otputujete, sto uopste nije losa ideja, ne mrzite se, niko od vas nema nekog sa strane, pa sta je onda problem...Ljubav lako moze da se ozivi, naravno, morate to oboje da zelite...SRECNO!
Vidim da se niko ne javlja na ovaj topic, pa da bolje postavim pitanje.
Kako se otarasiti dosadne svekrve koja gura nos u sve a ne zaratiti sa njom , da li neko ima iskustva ?
Ja po prirodi uvek kazem sta mislim ali zarad mira precutkujem .
Moj dragi muz, je uredno otkaci kad ona pocne da smara , i ne dozvoljava joj da smara mene a onda se ona na finjaka navali meni na kicmu i sve kao izokola pokusava da sazna ono sto od njega ne moze da izvuce. Ja, onda naravno na finjaka, odbijem da joj pruzim informaciju ali u poslednje vreme je do jaja navalentna i pitam se da li da je otkacim onako direktno.
Zato trazim savet.
Hvala
Vilo, budi dobra vila. Ne taktiziraj i ne ulazi u rat, ne stavljaj muza u procep. Ne citaj tudje privatne beleske, uopste nisu vazne za tebe a i nije lepo. Mani se razmisljanja o svekrvi vec pocni da radis nesto mnogo vaznije, sad dok imas vremena i dok se ne desi "najlepsa stvar". USAVRSAVAJ SE ! Slede predlozi. Ako radis za drugog, smisljaj kako da jednog dana radis za sebe. Zamisli da, ne daj boze, dobijes otkaz ili ti propadne sadasnja firma. Imas li spremno resenje za to? Ako radis u komercijali, znas li zasto sluzi program Access, znas li da unosis formule u Excelu, znas li da pravis formulare i sablone u Wordu? Ako ne znas, kupi knjigu za pocetnike i kreni da to sistematicno ucis. Kad zavrsis pocetni nivo, kupi knjigu za srednji, pa napredni. Ako se bavis nekom drugom vrstom posla, radi na tome da tu budes medju naboljima. Posto ti je sad hormonska ravnoteza veoma vazna, pocni zdravo da zivis. Bavi se nekim interesantnim aerobnim sportom, npr. plivanje ili biciklizam. Beograd duz reka ima predivne biciklisticke staze. Trcanje je odlicno samo je malo dosadno. Ako na poslu puno sedis, sport ce ti poboljsati cirkulaciju u karlicnom delu tela. U kuci radi vezbe razgibavanja. Obavezno ostavi pusenje, utice na plod. Ako je potrebno smanji kilazu, ali ne preteruj sa dijetama jer je za dobar hormonalni balans bitno prisustvo normalne kolicine masnog tkiva u zenskom telu. Odradi sva ispitivanja kod ginekologa. I najvaznija stvar, zveket oruzja mora sto cesce da se cuje. Apstinirajte pred termin, a u terminu onda samo zvekeci. Budite opusteni, nista ne mora silom. Muskarci to tesko rade ako moraju. Nije katastrofa ako se preskoci po koji termin. Praktikuj seksi rublje, to muskarci obozavaju. Vidi koliko vaznijih stvari ima a ti zapela za svekrvu.
Pozdravljam te i javi nam sto skorije lepu vest.