brbljiva_kisa
Aktivan član
- Poruka
- 1.385
Danas sam procitala da ste dobili devojcicu!!!
Sve najbolje Maksily i od mene.
Sve najbolje Maksily i od mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mell:dali i vi "obozavate" vase kao ja moju???mislim da su one neka cudna zivotna forma cast izuzetcima nikada ima ni jedna snajka ne valja cak i ako se godinama foliraju cico mico na kraju se izdaju sta zapravo misle.
Ja svoju ne da ne podnosim nego vise ne mogu da je trpim. Ne podnosim neobrazovane seljancice koje dolaskom u inostranstvo, naprasno, postase dame. Smucilo mi se njeno utrkivanje sa mnom. Rivalski se postavlja prema meni. A ni intelektualno ne moze da se utrkuje sa mnom, a jos manje kao domacica. Ne podnosim njenu patolosku ljubomoru na mene i tu strasnu borbu za sina. Ja nista nisam uradila sem sto sam zena svome muzu, ali eto kriva sam. Mogla sam da podnosim u stvari, ali posle dve godine mi je dojadilo. Ne mogu to vise da trpim. Stvarno pucam... Dosta mi je njenog utrkivanja za sina samo da bi mogla da se ogrebe neku kintu. Stvarno mi je dosta i uzdrzavanja i jednostavno ne misliti o tome. A nemoguce je ne misliti, jednostavno neki postupci prevrse svaku meru. Ja moju bre ne podnosim visepilenceRadenko Radojčić:Ima jedan stari narodni recept kako da se žena reši svekrve: uzme se kolut bakrene žice promera oko pola metra. Namota je se i stavi svekrvi pod krevet. Kažu da je to nešto vezano uz statički elektricitet, šta li, ali za 5 - 6 meseci vaša svekrva ima provereno da dobije rak (ako slučano ne upali, bakrenom žicom može da se pribegne alternativnom rešenju)
moram da citiram meni omiljeni post na ovoj temi

minalex:mnoge od vas ce biti svekrve. slazem se sa konstatacijom da zajednicki zivot ne valja.zet
Ja imam cerku, dace mi Bog valjda i sina!maksily:Ajde da vam razbijem monotoniju ovde, stalono se nesto zalimo... evo necu danas da se zalim! Dobila sam malu devojcicu, sve je proslo super i sad uzivkamo, prilicno se snalazim iako smo sami! Jupi!
Ps. Bila je zena da vidi dete danas(joj), imamo i dozivljaje iz porodilista, al o tome drugi put... opet sam ispala najgora, dete je ne voli, ja je teram da pere ruke, a one ciste samo od ljute paprike iz kuhinje...necu da kavrim vest s njom. Jedan dan kad ugrabim vreme pisem vam duze! Pozdrav svima!
gudajoka:Interesanto je da nas se vecina dobro slaze sa svekrom, za razliku od svekrve. Jeli to zato sto ih generalno zabole, i ne petljaju se i ne zaviruju nam u lonac, novcanik, ormar....?
Vrhunac primera za to je jedna moja drugarica kojoj je svekrva upropastila svadbu a bogami pokusala je i brak, samo zato sto je ova odlucila da zadrzi oba prezimena (tj. doda njegovo na svoje), pri cemu svekar cije je to prezime nije rekao ni rec. Njemu coveku svejedno, a vestica se nadigla, plakala, svadjala se, nagovarala sina da ostavi nevernicu zbog prezimena koje pre svega ni njeno vec ga je uzela od muza.