Дебело грешиш!
Одмогла жестоко, писала сам о томе раније, узела нам све паре од свадбе, иако су моји платили целу свадбу, и, као, вратила нам после 8 година, али је одбила сваки поклон који је купила мени сину, унуку кад се родио... сваку кесицу кафе коју нам је донела за тих осам година!
Узела је новац од нас да купи колица прворођеном унуку (нашем сину), али је себи купила гардеробу. Док смо живели 3 месеца с њом, све трошкове смо сносили, а тражила да јој плаћамо и кад смо отишли у подстанаре, иако је имала већа примања од нас.. .
Док сам била трудна, говорила је да с дететом нешто неће бити у реду, кад се родио, био је рат у Хрватској, она стане изнад његовог кревеца и пита:,,Како неко може да закоље овако нешто?''
Узрујавам се кад пишем, све у свему,ово су најблаже ствари, а кад је превршила меру, једноставно сам јој забранила да уђе у моју кућу. Без расправе.
Док јој је син био на самрти (извукао се чудом) није га обишла у болници, с образложењем:,,Ја сам стара, он ће свакако умрети и ја нећу да себи нашкодим ако се узрујам''. Док је он лежао у болници, покушала је да његов стан преведе на своје име, да његовој деци не би ништа остало.
Би ли се неко мењао?