Kika931
Zainteresovan član
- Poruka
 - 128

Evo ako ima ovde neka svekrva sa neoženjenim sinom da mi kuva, pere, pegla, čisti cipele, ide u nabavku o svom trošku, daje lovu za garderobu i letovanje i zimovanje (ne mora nešto mnogo skupo, hotel sa 4* je sasvim ok) ja bih da se udomim.
Ponude slati na pp
- - - - - - - - - -
Osim ako tvoj muž nije maloletan ili student tvoja svekrva ima pravo na penziju pokojnog muža.
Nije to ni bitno sta je

A i svi mi mislimo drugacije i imamo razlicita misljenja,ja ne zelim da se prepirem sta je cija odgovornost i da li sam omasila za odabir muza i da su mi roditelji budale.. Ne zelim da vredjam ali nije stvar u parama to niko ne shvata,stvar je biti covek sto je retkost.. 

mm i ja smo se venčali u vreme kriznih devedesetih, on napustio posao, ja prestala da studiram. Ne zbog braka, nego eto, tako se poklopilo. Nismo imali finansijskih sredstava da živimo sami, a nismo mogli da očekujemo pomoć ni od njegovih ni od mojih roditelja. Pa kada smo već morali da ostanemo tu gde jesmo, trudili smo se da iz toga izvučemo maksimum. Mesec po mesec, godina po godinu, došli smo do 21. godine života u zajednici. Nije lako, ali guramo. Ključna stvar je što smo nas dvoje usmereni jedno na drugo u svakoj situaciji, što se lepo slažemo, skoro uvek isto mislimo, zato i opstajemo. Ali baš zbog toga što znam način i cenu zajedničkog života i zajedničkih finansija, neću dozvoliti da naša deca žive sa nama kada se ožene.