))) da se ne zavaravamo, nije ona dosla kod mene nego kod svog unuceta i sina, a ako nece, daleko joj kuca....kao prvo kad beba i majka dodju iz bolnice valjda je pomoc tu da olaksa a ne da oteza, nije prioritet ko drzi bebu nego da se da vremena majci da bude sa bebom, da se odmori da bi mogla sto pre da se oporavi....meni je jedan sav pukao od nosanja bebe u bolnici i dosla sam dan ranije kuci da bih imala pomoc a ispalo je da ja skacem sa kreveta da bih od muza i bake uzimala bebu jer su oboje padali u sevdah kad je beba zaplakala, da im namestam bebu u rukama i da se izborim da mi ne smetaju kad presvlacim bebu, niej uzela da je presvlaci ali zato je bila tu da navuce carapicu dok mu ja namestam pelenu

....umorili su me vise nego da sam ostala u bolnici i kad smo saznali da mi je sav pukao svi su smirili buve....do tada me niko nije stedeo...i jos to plakanje kad nije dobila bebu kad je htela. missim, jadno....kao da ce dete negde pobeci....i lepo joj kazem da muz mora da nauci jer ostajemo sami nas dvoje i dzabe....kao da pricam malom detetu...i uostalom o kojoj starosti pricas, zena nema ni 60 god, jer to znaci da ne zna da kuva ili sta????....ili da nije odgojila dvoje dece pa ne zna da drzi dete ili da ga presvuce????....

))) uostalom, bas me briga, ja cu uskoro biti ok i pomoc mi i nece trebati....najvise ja volim sama....