evo i ja da vam ispricam moju pricu
Zivim u zajednici sa muzom i njegovim bratom,matorci su im u Svici vec 40 godina dolaze dva puta godisnje na po mesec dana,i uskoro se vracaju za stalno,pa cemo biti u problemu jer stize i beba pa vi vidite!
Sto se svekrve tice obe smo skorpije u horoskopu i jako fizicki licimo,sto potvrdjuje da muskarac bira zenu prema majci,naima nas dve smo se skapirale od starta,ona je oduvek htela cerku pa me tako i tretira,kada dodje sve obaveze preuzme na sebe da bih se ja odmorila,ide sa mnom u kupovinu i dobijem sve sto pozelim,inace voli da mi pravi razne frizure pa mi uvija kosu ,pravi pletenice ,sa njom mogu o svemu da pricam ,i moram da priznam da sam imala srece,e sad lose strane su sto je preemotivna ne smem ni da se posvadjam sa muzom ona pocne da place,ako sam nervozna pita me jeli me on iznervirao pa bespotrebno napravi haos,kada radim zove me da pita kada stizem da mi postavi da jedem,toliko brine da mene to ponekad opterecuje ne zelim da bude moja sluga,jer je imala jako tezak zivot sa mojim svekrom i zelim da malo i ona bude srecna.